Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
Őőő miért te nem pc-s vagy? ha azon az olcsóbb nyilván arra veszem meg, bár ez minden játékkal így van. Esetleg nincs gamepadot géphez?
Mondjuk te dolgod de ha nekem lenne boxom is, én akkor is pc-re venném, már csak azért is mert boxra fizethetem a havi 1000-est live-ra a multiért. Az élmény meg tök ugyanaz bármelyik platformon játszod. Azt még megérteném ha 1000 éves géped lenne nah de így? -
Én is így játszok, most több órát nem fogok itt körözni a pályán mert megunom a 20% verseny bőven elég. Én is mindég első vagyok megyek pár kőrt az edző meccsen megszokom a pályát azt mehet is a kvalifikáció. De pont ahogy írtad 7 szezont választottál tehát 7-szer kell végig vinned én egyből a 3-ra nyomtam.

Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / Nitro+ RX 9070XT/ 32GB DDR5
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest