- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- skoda12: Webshopos átverések
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A nagy BOR topic
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trihorn
tag
válasz
ftomi74 #5684 üzenetére
Hello!
Én 8-8 as szárnnyal mentem az időt Monacoban.
Sajnos a többi beállítás lehetetlenné teszi, hogy lejjebb vegyem a hátsó szárnyat pedig jól jönne még egy kis topspeed.
A váltóval trükköztem egy nagyot, majdnem 1mp.et hoztam a régebbi időmön.
A pontos setupot holnap felteszem ide, azért holnap mert amilyen balfék vagyok nem mentettem el a legvégsőt, amivel megfutottam de nagyjából emlékszem rá és még le kell tesztelnem.
Csinálnék videót is de nekem a patch óta nem működik a replay TT-ben, realtime-ban meg nekem is fps problémám van.
Sziszifusz, neked hogy-hogy működik a replay? Van rá valami javítás?
Én úgy gondolom 1:10 elejét is, vagy még jobbat is meg lehet futni de az első és utolsó kanyar trükkjére még nem jöttem rá és az alagút utáni sikán sem szokott büntetés nélkül hibátlanul sikerülni..:: VixenishDrop25 ::.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest