- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubanc
aktív tag
sziasztok,
Egy olyan problémával találkoztam, hogy professionalon elkezdetem egy karriert, és Bahreinben még kis gyakorlás után 1,5 -2 mp-vel vertem mindenkit simán nyertem úgy, hogy semmit nem állítottam az autóm, minden alap beállításon volt. aztán Ausztráliában az edzésen is kis gyakorlás után elöl tudtam végezni minden szakaszban, de már csak pár tized volt az előnyöm, majd jött a verseny és csak szenvedtem fél-egy másodpercel lassabb köröket mentem, akárhogy eröltettem... aztán verseny elött kicsit bele mentem a beállításokba kicsit állítottam, a váltón, felfüggesztésen, motort fast-ra állítottam, és máris versenyképes lettem és nagyon jó kis versenyt futottam, de rengeteg körbe és időbe került mire ide jutottam. Most elkezdtem a gyakorlást Kualalumpurban és alap beállításokkal sehol nem vagyok... mitől van ez a nagyon drasztikus erősségváltozás versenyről versenyre?? lehet találni jó beállításokat minden pályára? hogyan működik a kutatás felylesztés? köszi előre is a segítséget!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Okos Otthon / Smart Home
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- MacBook Air 2020 13" Retina I3-1000NG4 1 8GB/256G SSD, HUN BIll, 100% akku, üzletből, garanciával
- Eladó Intel NUC8i5BEK mini PC
- Eladó AM5 DDR5 Konfig Ryzen 5 8400F 16GB DDR5 512GB SSD RX5700XT 8GB!
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest