Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pengeélen
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubanc
aktív tag
sziasztok,
Egy olyan problémával találkoztam, hogy professionalon elkezdetem egy karriert, és Bahreinben még kis gyakorlás után 1,5 -2 mp-vel vertem mindenkit simán nyertem úgy, hogy semmit nem állítottam az autóm, minden alap beállításon volt. aztán Ausztráliában az edzésen is kis gyakorlás után elöl tudtam végezni minden szakaszban, de már csak pár tized volt az előnyöm, majd jött a verseny és csak szenvedtem fél-egy másodpercel lassabb köröket mentem, akárhogy eröltettem... aztán verseny elött kicsit bele mentem a beállításokba kicsit állítottam, a váltón, felfüggesztésen, motort fast-ra állítottam, és máris versenyképes lettem és nagyon jó kis versenyt futottam, de rengeteg körbe és időbe került mire ide jutottam. Most elkezdtem a gyakorlást Kualalumpurban és alap beállításokkal sehol nem vagyok... mitől van ez a nagyon drasztikus erősségváltozás versenyről versenyre?? lehet találni jó beállításokat minden pályára? hogyan működik a kutatás felylesztés? köszi előre is a segítséget!!

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Microsoft Rewards
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 128SSD + 500HDD
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest