Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sidi: Régi Gépterem: 386DX
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feccho86
csendes tag
Hogy a f...ba bírtok olyan jól játsazni legenden, mikor én váltok fel interre amateurról oszt sokkal nehezebb.
Kérdés az lenne, ha én fékezek és nem a gép gyorsabb köridőket érhetek el a saját íveimen, így gép nem fékez bele?!
Egyébként felraktam a patchet és nekem is szaggat azóta nem is annyira elvezhető, de nekem nem voltak gondok a pocsolyákkal sőt jó lenne ha tudnám hűteni benne a gumikat.
Így patchel sincs olyan, hogy szárad az ív esőről és váltani kell száraz gumira? Mert előtte bármikor volt ilyen simán végigment interen is. nem vettem észre, hogy mennyire száradna, igazából még érdekesebb fordítva mikor elázik a pálya....????
jah és hogy aero+ vagy aero- a kanyarokhoz inkább fekvő? a gumi gyorsmenü pedig mit jelent?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Formula-1
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Autodesk - Revit
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő