- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
tegnap ráfeszültünk a játékra rendesen carrier módban:
hungaroring - szárazon 3. lettem, több kanyar is van, amit nem érzek annyira
spa - szárazon első lettem, elég sima futam volt
monza - időmérőn 1.5-2 másodpercet vertem a jónépre, de leszakadt versenyre az ég és asszony csinálta meg, mert én iszonyúan díboltam véletlenül mindig...azért 4. helyre behozta
singapore - betliztem egyet és 14. hely jött csak össze (volt egy 10másodperces büntetésem is), rühellem ezt a pályát
suzuka - időmérő esőben, verseny szárazon... asszony szépen megnyerte
korea - időmérőn szakadt, verseny viszont szárazon ment... a gyors íveket nem nagyon érzem benne és így csak 2. lettem
sao paulo - időmérőn 4. voltam, de a versenyt szépen hoztam... jó kis gyors pálya, egyedül a célegyenes utáni balkanyar íve nem fekszik...a poén meg, hogy a ferrari szerződést ajánlott, amit el is fogadtunk
netről néztünk beállításokat, amiket belőttünk és igen sokat számítanak... habár itt-ott voltak bennük hülyeségek, amiken módosítottam, de jók voltunk...
kezdjük szokni a pályákat: monte carlo és singapore, ami nagyon nem megy...
ja, pontversenyben webber valami 350pont körül van, mi 260-al kullogunk mögötte... vettel meg 210 körül áll... abu dhabi előtt már megvan a végeredmény... köv. szezont lenyomjuk a ferrarival, aztán talán meglesz már a pénz az xbox360 controller-re... kikapcsolt segítségekkel lesz majd igazán izgalmas... most még csak tanulunk... de lehet, hogy nyelek egyet és kicsit lehúzom ma magam hitelkártyáról és megveszem a kontrollert... a mostani nagyon nyomja a bal hüvelykujjamat és fáj már rendesen...
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest