Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: HDMI vagy DisplayPort kábellel szebb a kép?
- skoda12: Webshopos átverések
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
újra hi!
egy mai, friss tapasztalat:
ez csak azoknak szól, akiknek erős gépük van, az f1 dx9 mégis vsynk 60-ról leesik a fps, meg microlagg, stb...
borítékolom, hogy az f1-etek nektek is win7-en fut. tessék előbányászni a régi win xp 32-t. kell sp3 is legyen.
helyreállt a világ rendje. pedig 2 win7-en is próbáltam, összes beállítás teljesítménycentrikusra, 3 driver is kipróbálva....
ráadásul más játékoknál is komoly gyorsulás lett. gtr2-ben, a megszokott referencia pontomon +100(!!!)%, 3dmark06 +10%, stb.
hónapok óta szenvedek, és csak véletlenül jöttem rá.nem akarom bővebben kifejteni, sem magyarázkodni, és legfőképpen győzködni senkit...
csak egy ötlet, ha valakinek szétkqúrja az agyát a jelenség, mint nekem, tegyen egy próbát.
igaz, hogy nem lesz dx10-11, és kevesebb befogott ram lesz, de érdemes pár játék miatt egy külön os és egy kis winyó. (szerintem)(480-hoz 257.21_desktop_winxp_32bit_english_whql)
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresek gamer laptopot RTX 3050 , RTX 3060. RTX 4050 , RTX 4060
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- DELL Thunderbolt TB16 dokkoló
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest