- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ant@
senior tag
Nem tudom ki ,hogy van vele de szerintem epert fokozat alatt nem érdemes játszani, egy csomó élményről marad le az ember. Elkezdetem a kariert a második legnehezebb fokozaton ahol csak a kipörgésgátló van mediumra állítva minden más OFF. Első verseny Bahrein: pole pozíció / rajt-cél győzelem. Második verseny Melbourne: pole pozíció / rajt-cél győzelem. MINDEZT HRT-vel!! Mondom magamban ez így nem lesz jó ha rögtön a legszarabb kocsival bajnok leszek az első szezonomban. Így semmi értelme fejlődi, jobb csapathoz igazolni. Fogtam magam és újrakezdtem legnehezebb fokozaton. Itt már egyből nem lettem első. Előszőr nagyon kínlódtam a kipörgésgátló hiány miatt, de aztán ráéreztem ,hogy kell adagolni a gázt kanyarból kifele jövet. Persze rengetegszer megbörgtem. Aztán bekapcsoltam a force feedbacket. Általában nem használom mert nem szeretem ha recsg ropog a kormány menet közben, de itt nagyon hasznos. Sokkal jobban lehet érezni gépet. A kormánytól megkapod az infót arról ,hogy már határon vagy mielőtt még végignéznéd a monitoron ahogy megpördülsz. Őszintén szolva force feedback nélkül esélytenen megfogni az autót ha már megindult a hátulja. Na és mire mentem experten? Bahreinben nagy nehezen sikerült bemenni 2:02 alá ami elég volt egy 20. helyre a kvalifikáción. Hamilton lett az első 1:56-al. A versenyen 18. lettem. Éppen pont teljesítettem a csapat elvárásait. Ez már mingyárt reálisabban fest egy HRT-től. Utánna próbaképpen mentem egy kört a Ferrarival és az első mért körben mentem egy 1:55-ös időt. Szóval jó autóval simán lehet versenyt nyerni, szarral viszont lehettelen. Így marad benne kihívás még egy ideig. Persze aki billentyűvel játszik annak eszébe se jusson az expert fokozat. A poén kedvéért kipróbáltam...... borzalmas.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- E-roller topik
- Haditechnika, harcászat
- További aktív témák...
- Asus Zenbook 14 OLED Intel Ultra 9 285H // 32 GB DDR5 // 1 TB PCIE 4.0
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo T580 I7 8650U 16GB 512 GB új nagy akksi, töltő Win 11 Pro
- Playstation TRUE FORCE G923 RACING WHEEL AND PEDALS + ÁLLVÁNY. PS5/PS4/PC. CSERE IS,OLVASS.
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Apple iPhone 16 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest