Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

csubuka addikt válasz  Intruder2k5

üzenetére Intruder2k5

üzenetéreAz se segített rajta sajnos. 5 gigás sávban nem járathatom, mert kb. az egész albiban csak én tudnék akkor netezni, sőt én sem valami bugos driver miatt.Itt nincs olyan, hogy szabad channel, igazándiból mindegyik foglalt rendesen egy panelben. Szerintem nem a jelerősséggel van baj, az maxos, mondjuk azon úgysem lehetne változtatni... Ki lehet kapcsolni rajta a wifit és egy lan portját egy rendes routerrel megosztani netán. Ez akkor egyedi baj és bőven lehet, hogy a kiküszöbölhetetlen interferencia okozza? Auto-n van a channel választás mindkettőn, szerintem jót talál. Wifi analyzer alapján is azt használnám, bár az nem tudom mennyire "akkreditált"  Szerintem a többieknek az N-es wifit se nagyon szereti a kütyüjük... a g meg kb ennyit tud, 30 Mbit/sec-et a gyakorlatban. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- Okos Otthon / Smart Home
- Filmvilág
- Windows 10
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2080 8GB NZXT S340 CHIEFTEC 700W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest