- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Canela88
újonc
Sziasztok!
Figyelmesen végigolvastam az egész topikot, de inkább nem megyek bele állítgatásokba.
Így inkább teljes laikusként abban szeretném a segítségetek kérni, hogy a munkahelyemen adott egy modem (cisco EPC 3925), ami egy 10 Mbit/s-os netet oszt szét olykor 8 gépre plusz mellé 8 telefonra.
Mindenki max 10 méteren belül leledzik laptopokkal.
Mindenki a saját munkáját végzi, e-mail kezelő, skype + böngésző.
Az utóbbi időben azonban a társaság felének sűrűn elmegy a nete.A kérdés, hogy létezik olyan, hogy egy router erősebb vagy felejtsem el és emeljük a a sávszélességet?
Köszönöm a segítségetek!
Szép napot,
Fruzsi -
KubanitoS
veterán
válasz
Gubek-Einste #4397 üzenetére
Köszi szépen a segítséget!
-
KubanitoS
veterán
Sziasztok!
Cisco T-s routerem van. IPTV szolgáltatásom is van az előfizetésemben. A router 4 portja a következőképp van használva: az első három IPTV-nek van használva.
A negyedik portba szeretnék egy Belkin routert csatlakoztatni, hogy aztán erre mehessen két asztali gép. Jelenleg elég problémás a dolog, összeakadozik a két router, DNS errorokat kapok, youtube nem töltődik be stb stb...
Sajnos nem vagyok nagyon otthon a témában, ezért itt érdeklődnék, hogy mit is kellene pontosan a két router esetében átállítanom, hogy rendesen működjön a kapcsolódás?
Előre is köszönöm!
-
válasz
BornToBePuli #4394 üzenetére
Szia!
Bármilyen analóg telefon jó hozzá, a lényeg, hogy tone üzemmódos legyen.
-
BornToBePuli
aktív tag
Sziasztok!
Cisco EPC3925 routerünk van. Jelenleg internet és telefonelőfizetésünk. Ehhez a router-hez milyen telefon való? Jók a kb. 10 éve használt telefonok is, vagy újabbak kellenek.
Ezek között a DECT, VOIP dolgok között nem ismerem ki magam.
Köszi a választ!
-
csoszogi
tag
válasz
Gubek-Einste #4392 üzenetére
Így világos miért jobb az AP mód beállítás. Jelenleg megfelel nekünk ez, ha szükség lesz átállítani akkor átállítom, követve a leírtakat. Végül is az volt a cél, hogy a gyerkőcöknek legyen jó minőségű Wifi a szobájukban. Ezt sikerült elérni. Köszönöm az információkat.
-
-
csoszogi
tag
válasz
Gubek-Einste #4389 üzenetére
Nos beszereztem egy TL-WR841N nevű készüléket. A mellékelt utmutató alapján sikerült is összeraknom/párosítanom a két készüléket(Cisco/TP-LINK), a fiam szobájában, működik tud hozzá csatlakozni. Viszont ezt nem csináltam végig, mert anélkül is működik:
"(#4383) Gubek-Einste : "ÍGY kellene beállítani.""
Jelenleg a Cisco modemből kapja UTP kábelen WAN porton keresztül a jelet, majd szórja Wifin. Ahhoz csatlakozott mind a laptop mind a telefon a kód beírása után.
Az a hosszabb beállítási mód mennyiben más? Lehet tök hülyeséget kérdezek
-
csoszogi
tag
válasz
Gubek-Einste #4389 üzenetére
koszonom a gyors valaszt, megprobalom, es ha nem megy majd jelentkezek..
-
válasz
csoszogi #4388 üzenetére
Továbbra is használható a Cisco wifi-je, függetlenül az új eszköztől.
Semmilyen befolyása sem lesz a több eszközre nézve, csak kiterjeszti a hálózatot egy másik helyszínen.
Jó lesz a TP-Link 841N is, alternatíva lehet még a TP-Link 841ND is és Asus N12 D1 is (az Asus-ban van dedikált AP mód így nem kell a korábbi leírásban foglaltakat megcsinálni). -
csoszogi
tag
sziasztok
Lenne egy olyan gondom, hogy van egy ilyen eszkozunk a T-Hometol: rola megy a TV(set top boxba) illetve hasznaljuk a harom szamitogepre, ketto kabellel, a harmadik meg Wifi-n. Ugyanakkor lakotelepi lakasrol leven szo, a wifi jel nem megy at jol a fiam szobajaba, a falakon kersztul, ott a laptopnak is kellett kabel( ez az egyik gep kabelen). Telefonjanak csak wifi-je van es szeretne ott hasznalni. Arra gondoltam, hogy a nala levo LAN kabelre teszek egy TPLINK jelerositot vagy mi a szoszt.
Nos mint latom erre a (#4383) Gubek-Einste : "ÍGY kellene beállítani."
hozaszolasa alatt talalhato linken levo leirast kellene kovetnem. Ez eddig oke is, nagyjabol ertem.Kerdesem: ebben az esetben tudom hasznalni az eredeti cisco modem wifi sugarzasat is (vagyis sugaroz tovabbra is), vagy csak az uj eszkozet, ez nem szakmbelikent nem volt vilagos szamomra. Mert akkor annyi tortenik, hogy masik szobaba kerul a wifi szoras igy nalam nem lesz jel. A TV es a masik gep LAN kapcsolatat hogyan befolyasolja ez a keszulek?
Vagy ezen eszkozok annyival "erosebb" jelet sugaroznak, hogy emiatt nem kell aggodnom?
Valami ilyesmit tervezek venni, nem tul draga a funkciojat meg ellatja, abban az egy szem szobaban: TP LINK TL-WR841NValaszotok elore is koszonom
udv
-
Gyurma_13
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #4386 üzenetére
Köszi. Akkor sagemcom lesz a befutó.
Sajnos nem nagyon értek hozzá, de majd valakit megkérek, hogy segítsen.
Olvasgatva a fórumokat nem könnyű jól és biztonságosan beállítani ezeket, hogy jól működjenek.
Van pár dolog, amit most hallok előszörDe kelleni fognak:
DMZ, Transmission, külső elérés VPN-n keresztül, stb...
Van mit tanulni még -
válasz
Gyurma_13 #4385 üzenetére
Egyértelműen jobb a Sagemcom, több évvel újabb konstrukció.
Hogy kell-e saját router, ez az egyéni igényeiden múlik, nagy előnye mindenképpen, hogy Te magad felügyelheted a saját hálózatod tűzfalát, de persze ennek is csak akkor van értelme, ha valamennyit értesz is hozzá. Alapfeladatokra teljesen megfelelő a szolgáltatós eszköz is.
-
Gyurma_13
aktív tag
Telekomos 120-as netem van. Melyik a jobb modem/router az Cisco epc3925 vagy a sagemcom?
Illetve ha vennék egy NASt, és a T-s router mögé rakok egy Asus ac68u-t akkor van-e jelentősége, hogy a Cisco vagy a sagemcom a modemem?
Van 2 iptv egység is az egyik felvevős, ha ez is belejátszik. -
gergeli94
csendes tag
válasz
Gubek-Einste #4383 üzenetére
Bocsáss meg, most láttam csak, hogy küldted már a linket. Megpróbálom felfogni az itt írtakat, és ha valami nem sikerülne, akkor visszatérek hozzátok. Köszi!!
-
gergeli94
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #4381 üzenetére
Van, és "ENABLE"-re van állítva.
" Note:IGMP(Internet Group Management Protocol) works for IPTV multicast stream.The device supports both IGMP proxy with enabled/disabled option and IGMP snooping." Gondolom akkor mennie kellene, nem?
Viszont ha ezen dübörög, akkor mit kellene hová dugnom, és a tp-linkes routeren mit kellene beállítanom, hogy legyen wifi?
-
-
gergeli94
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #4378 üzenetére
A router típusa: TP-WR841N.
Nagyon laikus vagyok ebben a témában én is, hogy őszinte legyek.
-
-
gergeli94
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni, nagyon fontos lenne!
Telekomos IPTV van az albérletünkben, (4 fő, ez fontos) amit anno a bekötéskor csak a nagyszobába tudtak bevezetni (ahol jelenleg én és szobatársam vagyunk). Itt van egy Cisco-s wifis router, amibe bemegy a coax kábel, ez van összekötve a mi szobánkban lévő settopboxszal. Mivel a kis Cisco gyenge jelet ad, így a másik szoba lakói eldöntötték, hogy vesznek egy TP-Link duplaantennás wifi routert, hogy az erősebb jelet adjon (de ez is a mi szobánkban van [logic missing]). Az ő szobájukba egy UTP(?) kábel megy a saját settopboxukba amin TV-t néznek.Na itt kezdődik az igazi galiba.
Tegnap előtt a másik szoba lakója eldöntötte, hogy mivel szar az ő szobájukban a wifi, vesz egy 20 méteres UTP(?) kábelt, hogy átvezesse a duplaantennás routert. Próbáltam elmagyarázni neki, hogy ez miért felesleges, de csak felidegesítette rajta magát, így amíg egyedül volt otthon, megpróbálta a mi szobánkból átvinni a coax kábelt, de mivel a csöpp agya nem fogta fel, hogy az elosztót nehéz átvinni a kis fúrt lyukon az ajtófélfa alatt, így mindent hazavágott- se TV, se internet, se telefon nem volt, és bambán nézett ránk amikor megkérdeztük mégis
mi a jó büdös lóf***ért kellet hozzányúlnod ha nem értesz hozzáminek kellett elrontania mindent.Egy kis hevesebb vita után másnap felhívtam az ügyfélszolgálatot, kiküldtek szerelőt, mindent visszadugott oda, ahová kellett, visszatűzdelte a kábelt a fal mellé, és elmondta, hogy mit kellene csinálniuk, hogy náluk is legyen net a szobában.
Ami hozzájuk megy át kábelt kellene beledugni a TP-Linkes routerbe, azt pedig összekötni a settopboxszal. Tegnap este ki is próbálta, internet volt, TV nem volt, így nagy flegmán visszahozta az egész kócerájt, hogy nem működik.
Szóval, ekkora háttérsztori után az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehetne megoldani ezt a helyzetet, hogy legyen náluk rendesen TV és internet is?
TL;DR: Lakótárs jobb wifit szeretne, settopbox+tp-link routert hogyan kössek össze, hogyan állítsam be, hogy legyen internetjük?
Előre is köszönöm minden segítséget!!
-
válasz
Palkova #4375 üzenetére
Ha fent van az adott eszköz a szolgáltató whitelist-jén akkor az előfizetői user/pass párossal be lehet regisztrálni az eszközt, pont emiatt van a linkelt oldal. Pl akik postán kapták meg az ED2.0 -> ED3.0 csere miatt a HGW azok így tudták élesíteni a kapott eszközöket.
-
Palkova
tag
Üdv!
Tudomásom szerint a szolgáltató rendszere csak azokat a modemeket engedi be, amiknek a MAC azonosítója benne van az adatbázisukban. Végül a kapcsolatot felépítéséhez a szerelőnek kell az ő jelszavával belépnie a szolgáltató rendszerébe és "élesíteni" az eszközt. Ez persze, adott esetben, telefonon is történhet egy operátoron keresztül.
Így, véleményem szerint, egy szerelő nélkül esélytelen egy valahonnan szerzett eszközzel egy szolgáltatóhoz csatlakozni.
Palkova -
-
mihal
csendes tag
Sziasztok!
Sehogyan sem sikerült regisztráltatni a modemet, kidobott azzal a hiba üzenettel, hogy a felhasználónév, vagy a jelszó nem jó.
Szerintetek, akkor le van tíltva? Valahogyan meglehet szűntetni a letíltást?
A válaszokat előre is köszönöm!
-
-
-
mihal
csendes tag
Értem.
Az lenne még a kérdésem, hogy a registzrációs oldalon az SSID, vagy felhasználónévhez az ügyfélszámot kell írni, amit eredetileg a UPC megadott a kábelmodem regisztrációjához? -
-
mihal
csendes tag
Sziasztok!
Bejött az oldal. Az lenne még a kérdésem, hogy, ezt a modemet, hogyan tudom regisztráltatni, mert szerintem az én azonosítómmal nem fog menni?
Milyen adatokat kell neki megadni a regisztrálásnál?A válaszokat előre is köszönöm!
-
Próbáld meg itt regisztrálni: http://84.116.0.35
-
mihal
csendes tag
Sziasztok!
Ezeket találtam
Cisco EPC3925
Vendor: Cisco
Hardware Revision: 1.0
MAC Address: xxxxxxxxxxxxxxx
Bootloader Revision: 2.3.0_R1
Current Software Revision: epc3925-ESIP-12-v302r125573-131230c_upc
Firmware Name: epc3925-ESIP-12-v302r125573-131230c_upc.bin
Firmware Build Time: Dec 30 12:49:43 2013
Cable Modem Status: Operational
Wireless Network: EnableEzek alapján, mi a véleményetek?
A hálózatoknál sárga jelet mutat, és nincs net. Egy idő múlva kiírja, hogy bejelentkeziés szükséges, de ha rákattintok, a tálcán, hoggy bejelentkezés, akkor megnyítja a böngészőt, de valami hibát ír ki.[ Módosította: Intruder2k5 ]
-
Szia!
Ez sajnos nem így működik, az fw egyrészt publikusan sehol sem fellelhető, másrészt azt Te egyébként sem tudod cserélni rajta, csak a szolgáltató. UPC hálózaton csak olyan eszközt tudsz regisztrálni, ami eredetileg is a UPC-től származik, tehát pl. Telekom-ost nem, mivel van egy adatbázis, amiben minden UPC-től kikerült eszköz MAC címe szerepel, és ha a Te HGW-d abban nincs benne, nem tudod azt regisztrálni a szolgáltatásodhoz.
-
mihal
csendes tag
Sziasztok!
Hardveraprón vetem egy ilyen modemet. Az lenne a problémám, hogy nincsen net. A GUIS felületét sikerült elérnem.
Arra gondoltam, hogy esetleg az lehet a probléma, hogy én UPC-s vagyok, és a UPCnél regisztráltatni kell a modemet, hogy működjön. Mondom magamban oké, próbáljuk meg, hogy rámegyek a UPC-s modem regisztrációs oldalára, de sajnos nem töltötte be a regisztrációs oldalt. Ezután arra gondoltam, hogy lehetséges, akitől vettem, az TELEKOMOS EPC3925öt adott el nekem.Az lenne a kérdésem, hogy a router Firmwaret le lehetne-e cserélni UPC firmwarere?
Ha valaki esetleg tudja, hogy hol tudok olyan Firmwaret találni belinkelné, mert én nem találtam.A válaszokat előre is köszönöm!
-
válasz
Rocko66 #4358 üzenetére
Van valami megoldás erre?
Igen, egy másodlagos eszköznek a beüzemelése.Van egy tenda W303R routerom.
A legjobb megoldás kikábelezve bekötni AP/Switch módba. -
Rocko66
aktív tag
Sziasztok,
Adott egy T-home-tól kapott EPC3925-ös modem/router aminek a wifi jel erőségével nem vagyok elégedett.
A router/modem az egyik első szobában van,de hátul a konyhában már alig van wifi jel.
Van valami megoldás erre?Van egy tenda W303R routerom.
Össze lehet kötni az EPC 3925-el,úgy,hogy a vezetékes telefon is működjön?
Köszi előre is! -
wmati
addikt
válasz
haddent #4356 üzenetére
Sajnos csak ennyi van a OpenWrt oldalán.
-
haddent
addikt
válasz
Gubek-Einste #4355 üzenetére
Telekomos ismerős van mondjuk, kaptam már régebbi fw -t amikor a nagyközönséggel teszteltették a szart
De nem ér ennyit az egész, csak gondoltam hátha, dehát épp ezért kerül ennyibe, mert használhatatlan
-
-
haddent
addikt
válasz
Intruder2k5 #4353 üzenetére
Hát igen, így nem túl izgi. Kár érte, mert volt ilyenem megboldogult telekomos időszakomban, és amennyirét hozzá lehet jutni ebayen (~2000Ft) jó lett volna 1-2db az N -es wifi miatt lerakni ide-oda. Gondolom wrt és egyéb okosságok is kilőve
-
válasz
haddent #4352 üzenetére
Szia!
Nem tudod. Ezek az eszközök bekapcsolás után rendszerint csatlakozni akarnak a DOCSIS hálózatra, és ha ez x ideig nem sikerül, akkor újraindulnak, majd újrakezdik a próbálkozást. Ennek okán viszont egy pár percenként újrainduló eszközt nem szerencsés AP-nak használni.
-
haddent
addikt
sziasztok
EPC3925 -öt tudom switch + wifi AP -ként használni? Értelemszerűen egyik LAN portba a "net" a rendes routeremből, másik lan portokba bármi és a WiFi működni fog? DHCP kikapcsolva persze?
itthon egy DLINK valami szerencsétlenség van, az látszólag csak switchként akar működni ha nem csatlakozik a docsis -
Tahiti
csendes tag
válasz
Gubek-Einste #4329 üzenetére
Hát szenvedek a telekommal már 2x vizsgálták bentröl a hálozatot ,beszéltem a tvgo szakival ö sem értette,kiprobálta a regisztráciomat neki is jo volt. Egyenlöre ugy látom nem tudnak mit kezdeni vele. Kaptam egy sms-t hivjam a szuperszervizt,azt hiszik tanulni akarom a szakmát.Most már azért sem hagyom tovább macerálom öket.
-
actival63
aktív tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
-
-
-
actival63
aktív tag
-
válasz
Intruder2k5 #4341 üzenetére
Nálunk a UPC a ház előtti füves/virágos rész alatt elásva vezette a kábelt, a kertes házas részen pedig az oszlopokon.
-
-
wmati
addikt
válasz
Intruder2k5 #4341 üzenetére
Főleg hogy van osztott panel negyed is. Egyik panelbe be megy a földből a koax és a kövi 8-10 be levegőben a házak tetőjén át vezetve külső falon stb.
-
válasz
actival63 #4340 üzenetére
Háááát.... Ott annyira nincs tapasztalatom, de feltételezem, hogy a nyári hőségben a panel sem éppen hűvösen tartja a koaxot. Mondjuk lehet a légkábeltől jobb a helyzet, talán a kettő közé (lég és földkábel) tenném valahova első tippre.
Persze, ilyenkor általában az a baj, hogy a problémát nem lehet két csatlakozócserével elhárítani, és sajnos a kiküldött technikus is "tehetetlen", de ezt ugye nem közölheti az ügyféllel, vagy adott esetben joga sincs hozzányúlni a külső hálózathoz, erősítőkhöz. A valós megoldás talán a hálózat szintezése lenne, de ez nagyobb munka, a node-tól kiindulva sorban kell az erősítőket beállítani az egész vonalon, és erre sokszor kevés a kapacitás, illetve amíg "működget" a rendszer, addig nehéz rávenni erre a szolgáltatót.
-
actival63
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #4339 üzenetére
Lakótelep.
A szerelő srác egy szót sem szólt csak elment. Most néztem, hogy kaptam egy levelet, hogy távdiagnosztikával megnézték és a hibát csak a helyszinen tudják orvosolni. Hívjam fel őket és egyeztessünk egy időpontot.
-
válasz
actival63 #4338 üzenetére
A kinti kábelek levegőben mennek, oszlopon, vagy pedig föld alatt?
Ezt csak azért kérdem, mert ha légkábel van, akkor nyáron a hőségben a réz meleg okozta vezetőképességének változása miatt, ez a -10 körüli érték újra leeshet akár -15 körülre is, ahol megint kapcsolati problémák lehetnek. Persze az ideális az lenne, ha a 8 letöltési csatorna pozitív tartományba kerülne, de már az is elfogadható lenne, ha stabilan, mindig -10 feletti (tehát a nulla felé közelítene) értékek lennének. A felfelé irányuló négyes köteg pedig akkor lenne tuti, ha stabilan 50 alatt tudna maradni.
-
actival63
aktív tag
válasz
Gubek-Einste #4337 üzenetére
Köszi! Akkor hívom őket megint.
-
-
válasz
kalozhun100 #4334 üzenetére
ezek rendben vannak.
-
actival63
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #4320 üzenetére
-
Tahiti
csendes tag
válasz
Gubek-Einste #4329 üzenetére
Irtam mailt várom válaszukat
-
-
Tahiti
csendes tag
válasz
Gubek-Einste #4324 üzenetére
A Bp. lakásomban DIGI tv-internet elöfizetésem van ezáltal jogosult vagyok a digi online tv-re ami itthon müködik is(win 10 és androidon is).Tahi-ban telekom tv-internet elöfizetésem van, de szeretném ott is nézni a digi online csatornákat (föleg sport) de a 20 mb kábelneten nem akar müködni, addig megy mig kiválasztom a kiván csatornát de utána a video nem indul el.Nem tudom a cisco 3925 router beállitása a hibás vagy a szolgáltató, az internet jol müködik sebessége is megfelelö.TelekomTVGO-ját is probáltam az sem megy.
-
-
Sasos
senior tag
Lépj be az EPC-re, a böngésző címsorába beírt 192.168.1.1 vagy 192.168.0.1 -es IP címen (Ha valaki már átállította esetleg másik IP-re, akkor a 2-es pont következik itt is.). Majd állítsd át a WiFi jelszót, egy neked tetszőre. Ha Telekomos az eszköz, akkor gyárilag az user és a pass is üresen hagyva enged be. Alapbeállítás szerint csak kábeles kapcsolattal éred el az admin felületet, ha jól emlékszem.
2., Ha valaki már megváltoztatta a jelszót és nem jutsz hozzá az admin felülethez, akkor kell neki adni egy hard resetet, ami után visszaáll alap beállításokra, így az üresen hagyott user/pass párossal már bejutsz. -
Sziasztok!
WIFI jelszót hogyan lehet cserélni,és mi kell hozzá?
Ugyanis a tulaj nekem nem adott semmi adatot! Mondtam neki,hogy a t-home kellett,hogy adjon felhasználó nevet,meg jelszót.
Jól gondolom? -
-
Tahiti
csendes tag
Valakinek van tapaszta online tv (TVGO és DIGI online) miért nem müködik telekom kábelneten .20M kábelnet
cisco EP3295 routerrel. Beállitás vagy szolgáltato lehet a hibás?.Digi sport csatornákat szeretnék nézni. -
actival63
aktív tag
Aranyosak vagytok, hogy ennyit foglalkoztok a problémámmal. Úgy döntöttem hallgatok rátok és mindjárt bejelentem. Köszi mégegyszer mindenkinek a segítséget. Ha történik valami az ügyben majd jelzem nektek.
-
válasz
actival63 #4318 üzenetére
Dehogynem változott... A 17-es előre irány helyett lett 14-15, és a 30-as SNR helyett 32-33. Ez pont elég arra, hogy "normálisan" működjön a kapcsolat, de ezek a határszámok nagyjából, tehát ezt nem kellene ennyiben hagynod, bejelenteni a problémát, és javítsa ki a hibát a szolgáltató.
-
TechGabor
csendes tag
Jelentem a telekom kicserélte a 100x-ik hibabejentésemre a modemet.
a Cisco helyett 24 csatornás Sagem-et kaptam.
Ez működik jól, kintról elérhető (nincsenek a portok eltakarva). -
válasz
actival63 #4312 üzenetére
szia,
nem, nagyon nem azok.
melyik szolgáltatónál vagy?
újraindítást próbáltál?
érdemes ellenőrizni a csatlakozásokat, illetve meghúzni a csavarokat is - a hgw hátuljánál, valamint az esetleges osztásoknál is -, hátha csak kilazult valahol.
amennyiben van osztás/csillapítás a hgw előtt, netán több is, úgy azok kiiktatásával, vagy másmilyenre cserélésével javíthatók (akár csak ideiglenesen) az értékek, bár a számokat nézve, nem feltétlenül az ideálisra, csak a jelenleginél valamivel jobbra. -
krealon
veterán
válasz
_Berci_ #4309 üzenetére
"a TC mindig 500as hiba kódot dob,. h port parancs hibája"
Mas a hibauzenet, de az oka a cimforditas.
-
_Berci_
aktív tag
Sziasztok
Van egy a témában említett thom "csodám", rádugtam egy D-link 320-as nast, foward ot beállítottam 3333-as portra, de a TC mindig 500as hiba kódot dob,. h port parancs hibája
Help mecsak 1 usert adtam hozzá a nason, de többet nem állítottam
-
-
tsilver
aktív tag
válasz
Gubek-Einste #4299 üzenetére
Downstream CH1 power: 0,1 signal: 35,6 a többi 0
Upstream CH1 power 49,7 a többi 0 -
stopperos
senior tag
válasz
rumos XIII #4304 üzenetére
Ha a tűzfal és a Block Anonymus Internet Request be van kapcsolva, akkor jelentősen lecsökkenti a random portscan és egyéb terhelő dolgokat ami az internet felől jönne.
Persze ha van port forward és az internet felől szeretnél elérni valamit, akkor a Block-ot ki kell kapcsolni, mert akkor nem fog menni a port forward.
Ha így sem változik, akkor jelentsd be.
-
válasz
rumos XIII #4302 üzenetére
Folyamatosan be kell jelenteni és akkor talán lesz eszköz csere.
-
stopperos
senior tag
válasz
rumos XIII #4302 üzenetére
A tűzfalat ne kapcsold ki.
-
rumos XIII
aktív tag
válasz
Gubek-Einste #4301 üzenetére
Ami eddig. Csomagváltás után, cserélték a régit erre, és azóta minden este szinte használhatatlan.
Pedig a amit itt írni szoktak, azokat megcsináltam, 1500-ra raktam a nemtudom mit, tűzfalat kikapcsoltam, stb. -
válasz
rumos XIII #4300 üzenetére
Mi a gond vele?
A többi sem ennél, van akinek csak rosszabb lett a csere után.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztali PC , i5 7400 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 480GB SSD
- Bomba ár! Asus N551JQ - i7-4710HQ I 8GB I 256GB SSD I GT845M I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V330-15IKB: i7-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-15IKB: i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 16 Pro Max 256GB Black - 2026.05.28.-ig Nemzetközi Garancia
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Bomba ár! HP Pavilion Power - i7-7700HQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I GTX1050 I Cam I W11 I Gari!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest