Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csubuka
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszönöm, rendben.

-
csubuka
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Értem én, csak a my upc-n azt írja, hogy be sem vagyok regisztrálva wifree-re... Először be kéne regisztráljak, hogy utána letilthassam?
-
csubuka
addikt
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Köszi! De melyik menüpontban lehetne lekapcsolni ezt?
-
csubuka
addikt
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
De elvileg nincs regisztralva ra a lakotarsam. O a fonok es a tulaj:-) De akkor majd ranezunk.
-
csubuka
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Igazán köszönöm, kipróbálom.
-
csubuka
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
-
csubuka
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Az micsoda? Ezt el tudnád mondai és akkor megpróbálom megoldani.
-
csubuka
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszönöm
A transmission rate-beállítást nem érdmes piszkálni? (az Advanced fülön...) -
csubuka
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Az se segített rajta sajnos. 5 gigás sávban nem járathatom, mert kb. az egész albiban csak én tudnék akkor netezni, sőt én sem valami bugos driver miatt.Itt nincs olyan, hogy szabad channel, igazándiból mindegyik foglalt rendesen egy panelben.
Szerintem nem a jelerősséggel van baj, az maxos, mondjuk azon úgysem lehetne változtatni... Ki lehet kapcsolni rajta a wifit és egy lan portját egy rendes routerrel megosztani netán.
Ez akkor egyedi baj és bőven lehet, hogy a kiküszöbölhetetlen interferencia okozza?
Auto-n van a channel választás mindkettőn, szerintem jót talál. Wifi analyzer alapján is azt használnám, bár az nem tudom mennyire "akkreditált"

Szerintem a többieknek az N-es wifit se nagyon szereti a kütyüjük... a g meg kb ennyit tud, 30 Mbit/sec-et a gyakorlatban.
-
csubuka
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszönöm, bénáztam egy sort, de meg van végül, remote management letiltva, minden okés.
Ellenben azt, hogy 35 MBit/s nél többet nem lehet a 120 helyett kicsikarni belőle az maradt.
5GHz-en nem látják az átlag kütyük, az intel 5100-as meg látja ugyan, de nem működik attól még.
Csatorna variálással lehetett kicsit feljebb tornászni, de 120 nem belőle soha...
-
csubuka
addikt
válasz
csubuka
üzenetére
*Hiába friss hosszú reset, kihúzott koax kábel, nem tudok belépni a beállításaiba. üres-üres kombó nem megy. UPC felhasználónév jelszó nem megy. Gondolom valami random lesz. Honnan tudom megtudni? Egy csatornaváltás nem ártana neki vagy mixed-re rakni g helyett vagy nem tudom hogy képes csak 30 megabit/sec-re...
-
csubuka
addikt
Szia!
Akkor a UPC 120-as net esetében wifin neked is jóval kevesebb a sebesség, mint 100mbit/s? Nekem is N-képes gépekkel 30mbit körül van...
Mi a megoldás?
Vagy túlzsúfolt a channel, amin működik éppen?
Amúgy milyen felhasználónév-jelszóval tudok a beállításaiba belépni?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453, 100% Akkumulátor
- Bontatlan iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- Apple iPhone 17 Air 256,Új, Bontatlan,36 hónap garanciával
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

A transmission rate-beállítást nem érdmes piszkálni? (az Advanced fülön...)