- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
blattida #9772 üzenetére
Szia, sokszor dilemmában voltam, hogy mire is állítsam az Auto Sandbox-ot (aktív HIPS mellett). Van, amikor kikapcsolom (mert arról volt szó, hogy HIPS úgyis jelez. Rájöttem, hogy nálam nem jelez azokra a programokra, amit Auto Sboxban futtat.), vagy teljesen virtualizáltra állítom. Viszont a napokban a teljesen virtualizált bekavart a NAV-os programnak. Nem jelezte, hogy abban futtatja. A teljes kijelzős képméretben pedig nem lehetett látni a zöld keretet, ezért nem tudtam, hogy abban fut a program és amikor szerettem volna kimenteni a dokumentumot, akkor sehol nem találtam. Nem írta, hogy héé ezt nem is menti ám rendesen, nem akarnád Sandboxon kívül is menteni?
1.Teljesen virtualizált Auto Sandboxban nincs olyan lehetőség (én nem láttam), hogy felugró ablakban is jelezze, amikor Sandboxban kezd futtatni valamit?
2. Vagy, ha már abban futtatja és menteni szeretnék belőle valamit, akkor rákérdezzen, hogy hova akarom menteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox Series X|S
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Autós topik
- Battlefield 6
- Futás, futópályák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest