Hirdetés
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
blattida
üzenetére
Szia, sokszor dilemmában voltam, hogy mire is állítsam az Auto Sandbox-ot (aktív HIPS mellett). Van, amikor kikapcsolom (mert arról volt szó, hogy HIPS úgyis jelez. Rájöttem, hogy nálam nem jelez azokra a programokra, amit Auto Sboxban futtat.), vagy teljesen virtualizáltra állítom. Viszont a napokban a teljesen virtualizált bekavart a NAV-os programnak. Nem jelezte, hogy abban futtatja. A teljes kijelzős képméretben pedig nem lehetett látni a zöld keretet, ezért nem tudtam, hogy abban fut a program és amikor szerettem volna kimenteni a dokumentumot, akkor sehol nem találtam. Nem írta, hogy héé ezt nem is menti ám rendesen, nem akarnád Sandboxon kívül is menteni?

1.Teljesen virtualizált Auto Sandboxban nincs olyan lehetőség (én nem láttam), hogy felugró ablakban is jelezze, amikor Sandboxban kezd futtatni valamit?
2. Vagy, ha már abban futtatja és menteni szeretnék belőle valamit, akkor rákérdezzen, hogy hova akarom menteni?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest