Új hozzászólás Aktív témák

• blattida

nagyúr

válasz sz.j #8330 üzenetére

Szia!

A cserét a frissítő csomag futtatásával érdemes megtenni.

Azt nem tudom, hogy mennyire bugmentes, az elődjét, egy tesztváltozatot használtam egy ideig, annak ne volt semmi gyíkja, csak a widgetet nem lehetett áthelyezni máshová, mint ahová alapból rakta, újraindítás után mindig visszakerült, más érdemi bugot nem találtam.
    A mostani friss 6.3-as pedig csak pár órája van a gépemen (bár nem frissítéssel raktam föl, hanem tiszta telepítéssel), de még hibát nem tapasztaltam (csak találtam egy fordításit, de azt javítom), azt viszont észrevettem, hogy kisebb a gépterhelése, gyorsabb is lett és főleg a gui váltásai pörgősebbek, ebben is jobb az elődjénél.

Met
    Elvileg már mennie kéne, de ami késik, nem múlik.

fandango
    Én már használom egy ideje (mivel a dragonban már szerepel, azt kell mondanom, hogy nem rossz és jelenleg gyorsan fejlesztik sűrűn jönnek ki az újabb verziók belőle),mostantól már külső pluginként is használható, a már gépen lévő böngészőkbe is (elvileg) beépül, csak az IE hiányzik még, de nem sokáig, mert az ahhoz való változat is már béta fázisban van, hamarosan hivatalosan is megjelenik.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés