- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blattida
nagyúr
Szia!
A cserét a frissítő csomag futtatásával érdemes megtenni.
Azt nem tudom, hogy mennyire bugmentes, az elődjét, egy tesztváltozatot használtam egy ideig, annak ne volt semmi gyíkja, csak a widgetet nem lehetett áthelyezni máshová, mint ahová alapból rakta, újraindítás után mindig visszakerült, más érdemi bugot nem találtam.
A mostani friss 6.3-as pedig csak pár órája van a gépemen (bár nem frissítéssel raktam föl, hanem tiszta telepítéssel), de még hibát nem tapasztaltam (csak találtam egy fordításit, de azt javítom), azt viszont észrevettem, hogy kisebb a gépterhelése, gyorsabb is lett és főleg a gui váltásai pörgősebbek, ebben is jobb az elődjénél.Met
Elvileg már mennie kéne, de ami késik, nem múlik.fandango
Én már használom egy ideje (mivel a dragonban már szerepel, azt kell mondanom, hogy nem rossz és jelenleg gyorsan fejlesztik sűrűn jönnek ki az újabb verziók belőle),mostantól már külső pluginként is használható, a már gépen lévő böngészőkbe is (elvileg) beépül, csak az IE hiányzik még, de nem sokáig, mert az ahhoz való változat is már béta fázisban van, hamarosan hivatalosan is megjelenik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Adobe Lightroom topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 180SSD I 14" 2K I HDMI I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest