Új hozzászólás Aktív témák

• Badman 4ever

őstag

Sziasztok!

Megpróbáltam frissíteni az új 6.1 változatra és az automatikus frissítő a letöltés után közölte velem, hogy nem találja a fájlt, így manuálisan letöltöttem a telepítőt és frissítettem a programot. Ez sikerült is, de a telepítés utáni újraindítás óta az XP ugyan betölt, de a bejelentkező képernyőig se jut el és csak a háttérképet, valamint az egeret hozza be, semmi mást. Se csökkentett módban, se normál módban semmilyen billentyűparancsra nem reagál, még a CTRL+ALT+DEL/CTRL+SHIFT+ESC kombinációkra se, csak egy darab kurzort tudok mozgatni a semmiben.
    Újratelepíteni nem fogom a gépet, de a javításhoz meg még nem tudom mi a poklot is művelt ez a csoda. Tehát a kérdésem, hogy kideríthető-e milyen rendszerfájlhoz, szolgáltatáshoz, NTLDR-hez vagy rendszerindító rekordhoz vagy máshoz nyúlt hozzá a Comodo telepítője, ami ezt okozza?

Még annyit a problémához, hogy ironikus módon ezt a hibajelenséget minden fórumon vírustámadásnak tulajdonították és nagyon megoldást nem írtak rá. Most Lubuntu alól dolgozok, ha bármi ötlet van a probléma megoldására innen, akkor azt szívesen fogadom.

Előre is köszönöm a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák