Hirdetés
-
LOGOUT.hu
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johnny Cage
addikt
ti melyik felállást ajánlanátok, CFW (csak a tűzfal) + AVAST vagy CIF? melyik a hatékonyabb
-
Johnny Cage
addikt
válasz < CyberBob > #6750 üzenetére
köszi. ez az EAV ez mi fán terem? nem sok mindent találtam róla
-
Johnny Cage
addikt
válasz < CyberBob > #6756 üzenetére
köszi, de nekem valami ingyenes alternatíva kéne. (pont erről váltok.)
[ Szerkesztve ]
-
-
Johnny Cage
addikt
válasz Johnny Cage #6760 üzenetére
közben rájöttem.. az Avast sandbox okozta. (pedig a CFW-ben is ki volt kapcsolva, tehát elvileg nem ütközhettek)
-
Johnny Cage
addikt
válasz Johnny Cage #6761 üzenetére
elhamarkodottan nyilatkoztam. CFW + AVAST kombóval a windows boot és teljes felállás után 2-3 percre használhatatlanná válik. egyelőre nem sikerült rájönnöm, hogy melyikőjük okozza, de ez így egyelőre nagy túró. használhatatlan.
[ Szerkesztve ]
-
Johnny Cage
addikt
-
Johnny Cage
addikt
érdemes feltenni az új (2013-as) Comodo-t? nyújt többet mint az előző verzió? engem ez a megújult felhasználói felület kissé elriaszt..
-
Johnny Cage
addikt
válasz < CyberBob > #7999 üzenetére
köszi. még valami: Comodo DNS-re érdemes átállni (egyelőre szolgáltatóét használom)?
-
Johnny Cage
addikt
válasz olivera88 #9334 üzenetére
Ugyanez a helyzet nálam is. Comodo firewall-t használok, eddig pöpecül működött. Tegnap azonban lefrissítettem 8.0.0.4344 build-re. Azóta a CFW folyamatosan megfagyasztja a rendszert, hol fel tud állni a win, hol nem.. task manager, böngésző, egyéb alkalmazás megnyitása 5-ből 3 alkalommal teljesen hazavágja a windows-t (lemerevedik, num lock reagál, egérmutató mozog, de még a task manager-t sem bírom előhívni)..
Még egy érdekesség: amióta az új build-et használom, azóta speedfan, CPU-Z a processzorból csak 1 magot lát (!!).. ez volt az első dolog amit kiszúrtam, utána kezdődtek a fagyások.. CFW teljes, alapos leírtása-újratelepítése nem oldotta meg a problémát. Van valakinek ötlete? Melyik build-ig menjek vissza, amelyik biztosan jól működik?
-
Johnny Cage
addikt
válasz olivera88 #9339 üzenetére
folyamatosan frissen tartottam (hogy konkrétan melyik volt fenn ezelőtt, build-re pontosan, azt nem tudom).. de egyébként szűz telepítéssel is ugyanaz. HIPS, proaktív mód ki-be kapcsolgatása nincs hatással a jelenségre.
..nekem egész eddig nem volt gondom vele, amíg le nem frissült erre az újabb build-re.. fél napja szórakozok vele és őszintén szólva kezd elfogyni a türelmem.
-
Johnny Cage
addikt
sziasztok, érdemes a legújabbra frissíteni win7 alatt? nyújt valamiben többet és/vagy van valami hátránya, hogy régebbi verziót (7.0.x, HIPS kikapcsolva) használok?
-
Johnny Cage
addikt
-
Johnny Cage
addikt
válasz Fandango #10170 üzenetére
Köszönöm. Eddig pöpec!
(ez alapján sikerült úgy beállítani, hogy az internet kapcsolatot sem találta többé.. )
-
Johnny Cage
addikt
Üdv! Ez mitől lehet? Pár napja csinálja, előtte gond nélkül működött.
-
Johnny Cage
addikt
válasz Johnny Cage #10478 üzenetére
..sőt, most már újratelepíteni sem lehet:
Win7x64, legutóbbi win update-ek eltávolításával próbálkoztam, semmi változás..
-
Johnny Cage
addikt
CCAV-ban a valkűr általában meddig szokott ülni egy-egy fájl elemzésén? Csak mert nálam most 3 fájl van napok óta "függőben" és nem úgy tűnik, mint ha történne bármi is..
-
Johnny Cage
addikt
válasz MaCS_70 #11406 üzenetére
Egy ötlet volt a win tűzfal anti-felhasználóbarát felületének kiváltására. Amúgy egy kő egyszerűségű UI, nem csinál mást, mint a win tűzfalát konfigurálja a felhasználó beállításai alapján. Lehet, hogy a kolléga ennél fullosabb megoldásra gondolt, biztos van olyan is, ez mindenesetre megoldás lehet azoknak, akik nem akarnak többé standalone tűzfalakkal vacakolni + elég nekik néhány alkalmazást kézzel engedélyezni a program UI-jából és kész. A többi (kimenő, bejövő kapcsolatok) alapból blokkolva lesz (leszámítva a rendszer normál működéséhez tartozó folyamatokat, hálózatfelderítés, time sync stb.).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest