- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kraz
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
< CyberBob > #6724 üzenetére
Most már érdeklődve figyelem az eseményeket, mert nekem ugyan ezt csinálja a CAV a SetPoint.exe -vel. Már én is hozzáadtam minden kivételhez amihez csak lehetett, de a helyzet változatlan. Kíváncsi leszek a megoldásra.szerk: (#6725) blattida: Rendben, értem.
-
blattida
nagyúr
válasz
< CyberBob > #6724 üzenetére
Na igen, erre gondoltam, még jó, hogy a comodo nem hagyja, hogy más program vagy alkalmazás hozzáférjen!
Ezzel nem kell foglalkoznod, már csak azért sem, mert nincs semmilyen hatással a logitech program működésére.Azért, mert a comodo teszi a dolgát, felügyeli a géped, a logitech pedig interakcióba kezd, ami közben "találkozik a comodoval, teljesen normális.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Total Commander
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Bestbuy játékok
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- One mobilszolgáltatások
- Battlefield 6
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 4 Ciklus Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9G4MG/A) Éjfekete -3 év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest