- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blattida
nagyúr
CSC esetében nem használunk külső eszközt, a nyers nyelvi fájlokat fordítjuk, amiket a comodosok raknak bele a telepítőbe.
Éppen ezért nem tudom, hogy működne az én fordításom szerint.
Majd, ha végre bekerül a fordítás a telepítőbe, valamint megkapjuk az 3.1-es nyelvi fájlját, akkor tovább lehet lépni, ez a hivatalos út, én nem vagyok hajlandó ennyit szórakozni vele, már csak azért sem, mert egyrészt nincs annyi időm,másrészt, mást is fordítok, harmadrészt pedig, nem fizetnek érte.Ha nekik ennyire nem fontos, akkor nekem sem az...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- EAFC 25
- Google Pixel topik
- Gmail
- Bittorrent topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- SONY LCD és LED TV-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
- XBOX Series X + dokkoló // SZÁMLA // GARANCIA //
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3111
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest