Új hozzászólás Aktív témák

• wilburwalsh

tag

válasz Ge_Og #5101 üzenetére

Vki töredezett IP adatfolyammal próbálta megtámadni a géped, amit az FSIS szépen kivédett. A Comodo tűzfala különben alapból elhárítja az ilyen próbálkozásokat.

sz.j: Én az IE8 helyett inkább másik böngészőt használnék, ha lehet. A Firefox és a Comodo Dragon is gyorsabb, biztonságosabb nála.

Fire/SOUL/CD: A Comodónak nincs külön webvédelmi modulja, mint a KIS-nek. A Comodónál max. a Secure DNS tiltja le a kártékony oldalakat, ha vki beállította azt. Én vírusirtóknál az AV Comparatives tesztjeit tartom mérvadónak, de természetesen figyelembe veszem a PC-s magazinok (külföldi, online is) leírásait, a saját tapasztalataimat, a kompatibilitási problémákat és az esetleges költségeket is. Ezért vírusirtóként az Avira Free-t használom, ami jól kijön a Comodo Defense+-ával is. Külön webvédelme ennek sincs; a kétes linkeket inkább kerülöm, esetleg leellenőriztetem a Norton Safe Webbel és az AVG Threat Labs-szel. Emellett felrakok még kémprogramirtót is, és megvan az ingyenes biztonsági csomagom.

A PC Mag egyébként írt egy jó cikket a Comodo Antivirus 5.0-ról.

Új hozzászólás Aktív témák