- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Új kedvenc játékom és első benyomások
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Inv1sus
addikt
Hát az eddigi tesztelés alapján úgy tűnik, pótolni tudja a fizetős Norton-t.
Plusz:
- Gyorsabb indulás
- Gyorsan ki lehet kapcsolni
- A fontosabb dolgok gyorsan elérhetők
- Ingyenes
- Kisméretű
- Gyors installMedium:
- Minden általános dolog benne van és megfelelően végzi a munkáját.Mínusz:
- A mellékes dolgok nehezen elérhetők, megtalálhatóak
- A tűzfalban engedélyezett programokat folyamatosan kibontva jeleníti meg -> 2x több helyet foglal, átláthatatlanabb
- Pár gomb nem egyértelmű, hogy mit csinál
- Leírások neten keresztül érhetőek csak el és azok se mindig teljesek (és nincs magyar)
- Néhány dolgot önkényesen letilt és csak 2., 3. elindításra dobja ki erről az infót
- Nem lehet egyszerűen scannelni egy adott fájlt vagy könyvtárat.Azt hiszem ezek, amiket eddig észleltem. Hogy a gyorsaság nem megy-e a rendszervédelem rovására, azt nem tudom. Ha lelassul a netem, majd kiderül
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bontott, vadiúj, MIDNIGHT MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Prime H370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 BitFenix 550W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest