- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
z44c
csendes tag
válasz
blattida #3871 üzenetére
Megneztem Defense+ esemenyeket: Sandboxba helyezve mint reszben korlatozott. Ha a valasz megjon akkor kirakja magatol a sandboxbol vagy honnan tudom hogy megjott az eredmeny? Amugy ahhoz klepest, hogy sandboxba fut az Osszegzo oldalon azt irja 0 alkalmazas fut sandboxban...
Elkuldott fajlok fulnel meg nekem ne kuldozgessen automatikusan fajlokatcsak azt akarom ott latni amit en tenylegesen elkuldtem... Lehet nagyok az elvarasaim, de szerintem ez igy lenne logikus.
Szoval az eredmenyt hol fogom latni ez lenne a fo kerdes
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mobil flották
- Hobby rádiós topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Opel topik
- Leállítás, Alvó mód és Újraindítás: mit csinál a Windows?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 128SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest