- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Helló, egy picit elakadtam
Arról van szó, hogy a régi gépen tesztelném az ehhez hasonló virnyákos linkeket.
Igazság szerint a Comodod homokozója lenne az egyik védvonal. Szóval az kellene, hogy egy böngészővel nézném meg ezeket- nem egészséges pl VT-re feltölteni elemzésre mint ahogy az imént tettem az Operával - , ez lenne a Comodo Dragon, be is raktam a homokozóba, de
nem igazán akart működni benne
Szóval hova kellene húzni a csúszkát , nem akarok kísérletezgetni, inkább tapasztaltabbaktól kérek segítséget
Illetve hogyan lehetne azt kivitelezni, hogy a homokozóban lévő böngésző egy olyan mappába mentse le, amely szintén védve van a homokozó által, de úgy hogy ezt a mappát a Comodo-n kivül elérhesse az MBAM és az a-squared , viszont onnan fertőzés ne jöhessen ki ?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- PC Game Pass előfizetés
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest