Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
Új hozzászólás Aktív témák
-
talpas
aktív tag
35 évig volt szofi, benne pár hónap pirosmarlb. utóbbi nem itthon. Beteg lettem a télen, eltiltás nem volt, csak az altatás miatt kérték hagyjam abba kb. 2 héttel a műtét előtt. Még előző este is volt 1 utolsó. Aztán 2x majdnem megfulladtam a beteg ágyon a saját nyálamban, mert nem tudtam köhögni. Megjegyzem nem a tüdőmmel volt gond és eddig sem köpködtem, köhögtem. Volt nálam cig de egyszerűen nem kívántam.3 hét után hazaértem és a pincébe ahol van kis műhely tv.net. stb. és tisztaság, megkérdeztem a nejem mi ez a rohadt büdös bagószag
. Április volt az a szép idő és kiballagtam a teraszra. És akkor jött a megszokás, kívántam a cigit. De nem a nikotint!. Telefon keresztlányomnak, e-cigit ide
, próba, siker. Még mindíg kórházba kell járnom, ahol tilos
a füstölés de érzem a klotyón, 1-2 betegek által nem látogatott helységből kiáramlani a büdös füstöt. Na ez a szemétség. Igen, tudom a feeling mindig vissza fog húzni az igazi felé. Emlékszem a C-64-es korszakban azt kérdezte az osztrák határőr szigarett, drink?.Utolértük őket, itthon akinek ennivaló sincs az még mindig dohányzik. Van még pár évem, valahogy ez az abbahagyás eddig bejött, anyagilag százszor jobb, az e-cigi már behozta az árát, lé meg ezután is lesz bele. De már az sem lóg mindig a nyakamban És nagyon jól leírta mephi666, értelmezze mindenki, tömör, igaz, valóság, nekünk szól 
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F4 GT 12/256GB - Független, Fekete - 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 128Gb 98% (2028.05.11-ig Garancia)
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! 64GB Corsair Vengeance LPX 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Április volt az a szép idő és kiballagtam a teraszra. És akkor jött a megszokás, kívántam a cigit. De nem a nikotint!. Telefon keresztlányomnak, e-cigit ide
, próba, siker. Még mindíg kórházba kell járnom, ahol tilos
a füstölés de érzem a klotyón, 1-2 betegek által nem látogatott helységből kiáramlani a büdös füstöt. Na ez a szemétség. Igen, tudom a feeling mindig vissza fog húzni az igazi felé. Emlékszem a C-64-es korszakban azt kérdezte az osztrák határőr szigarett, drink?.Utolértük őket, itthon akinek ennivaló sincs az még mindig dohányzik. Van még pár évem, valahogy ez az abbahagyás eddig bejött, anyagilag százszor jobb, az e-cigi már behozta az árát, lé meg ezután is lesz bele. De már az sem lóg mindig a nyakamban És nagyon jól leírta