Hirdetés
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cardinella
aktív tag
''Nem az anarchizmus, hanem a söröcske torzította a teret, és különben is volt vagy 10 éve, akkor még jogsim sem volt.''
Ekkora történet; parázsló pipadohányt ittasan, benzincsap oldalán kiüríteni, jogosítvány nélkül...
Még most is fetrengek...
(Persze, gondolom nem Te vezettél; de így együtt nagyon ütős sztori lenne.
) -
kenwood
veterán
válasz
Nowhereman
üzenetére
''havi max. 1-2 szál szivarral nem vagyok aktív dohányos, mint ahogy 4-5 üveg sörrel ill. pohár konyak, rum... fogyasztásával sem vagyok gyakorló alkoholista.''
Azonban ha vmi illegalis dolggal teszed ugyanezt nem havonta,hanem mondjuk evente 5-6X akkor mar drogos vagy ... -
Szeke
senior tag
A jövő reményégei, a főiskolások: 30% dohányzik (minimum). S ha megkérded tőle: Miért? Kitérő választ fogsz kapni. Haverok, buli, tüdőrák, alkoholmérgezés, hányás. Ez kell a fősulin. És ha nem tartozol ezekbe a körökbe: ''antiszociális vagy és nem tudsz élni! Egyszer élünk!''.

Na ezért cigiznek a fiatalok: kinézik őket a társaságból, ha nem teszik (ivással a helyzet dettó ugyanez). És ezért néhány nagyszájú illetve a birkaszellem okolható... -
TomDog
tag

-
szucsi
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Nem az anarchizmus, hanem a söröcske torzította a teret
, és különben is volt vagy 10 éve, akkor még jogsim sem volt.
Soha nem voltam csakazértis csávó, rendszeraláaknázó anarchista, meg semmi. Egyszerűen balfék módon ezen kocogtattam ki, nem tudom, miért. Valószínűleg azért, mert pont ott aludt ki. Csak akkor gondoltam, hogy valamit elszúrtam, amikor két kutas rohant felém ordítva lapáttal-seprűvel. -
Loretto
veterán
válasz
TrollBalint
üzenetére
hát igen.

biztos a rendőrök is nagyok
-
Nowhereman
őstag
Tudom, milyen, de mondjuk amikor pia még nagyobb élvezetet nyújt, akkor amiatt nonstop részegnek kellene lennem? Szerintem a különbség az, hogy a dohányzás nem akadályozza a rabját a legtöbb tevékenységben. De ugyanúgy destruktív tud lenni/levonva azt, hogy a tartós piással ellentétben társadalmi lecsúszás nem következik be.../.
UI: havi max. 1-2 szál szivarral nem vagyok aktív dohányos, mint ahogy 4-5 üveg sörrel ill. pohár konyak, rum... fogyasztásával sem vagyok gyakorló alkoholista. És a megállókban füstölgő láncdohányzókat ugyanúgy megvetem, mint a földön fetrengő részegeket. -
Loretto
veterán
nekem svédország teccik ilyen szempontből - hú mint kapok a bagósoktól
- ugyanis ott ha mondjuk egy buszmegálloban rád megy a füst akkor elvileg(jelzem elvileg) el lehet küldeni onnan v. a cigizés felfügeszthető.na? -
DaSilva
senior tag
Hehe egyszer én is rágyújtottam egy benzinkúton és tíz kilométerrel később esett le, hogy mért néztek rám igen csúnyán.
-
Phantom
tag
Hello
Szerintem két dolgot kell(ene) megjegyezni, és nem lennének viták.
1. Ahol tilos a dohányzás, ott VALÓBAN tilos. Ezt egyértelműen jelzi egy tábla, de a hamutartók hiánya is. Ilyen helyeken egy dohányos még akkor sem gyújthat rá, ha elájul a nikotinéhségtől. Pont.
2. Ahol szabad dohányozni (nem tiltja semmi), ott VALÓBAN szabad. Ilyen helyeken egy nemdohányzó akkor sem panaszkodhat, ha elájul a füsttől. Pont.
Ennyi. -
ponti_ak
addikt
Sziasztok!
Ponti_ak vagyok, és (bár még fiatal a cigire rászokás-leszokás témához ugyan, de..) egyet tudok érteni a problémával, amit Lord Myn kifejtett.
Nálunk is van a családban dohányos (faterom, és mindenki más is az / az volt már, beleértve magamat is úgy is mint bulizós-koca-bagós). Szerintem valahol neveltetés-, illetve családi körülmények, namegpersze a legszűkebb környezet (suli, haverok, melóhely, stb) függvénye is az aktív dohányzás kérdése.
A passzív dohányzás viszont (más emberi szokásokhoz és passziókhoz hasonlóan) az alapvető inteligencia, és a kultúrált viselkedéshez tartozó kapcsolódó téma (tolerancia, vagy mi
, tehát egyetértek azzal, hogy kettőn áll a vásár...
Amiért még tulképp. beleszóltam a topicba:
kaptam ma egy emailt a következő viccel (vicc-cel?), just for fun:.
''Az éttermek dohányzó és nem dohányzó részre osztása olyan, mintha a strand
medencéjét belehugyozós és nem belehugyozós részre osztanák!''
Egyik (történetesen....) dohányzó ismerősömtől kaptam, de távol álljon tőlem, hogy ezzel bármiféle elllenségeskedést szítsak.
ui: régóta olvasom a PH!-t és nagyon rulez!!!
További szép napos napot mindenkinek! -
Lord Myn
őstag
Megmondom én neked miért: mert egyszerűen jól esik! Kb. 10 éve dohányzom.
Sokáig kinálgattak, soha nem fogadtam el, nem akartam rágyújtani. Aztán 1x
olyanom volt, hogy egye fene (ezt nem kellett volna...
). És azt vettem
észre, hogy jól esik, megnyugtat, nem köhögtem az első szál után, nem volt
hányingerem sem. 1 hét múlva már dohányoztam. Az a baj, hogy most már
, ahogy a kolléga előttem mondotta, nem csak fizikailag, hanem pszichikailag
is függő vagyok (reflex, pl. telefonálás és kvzás közben, kaja után). Nagyon
nehéz lenne a leszokás (a másik baj, hogy tkp. nem is akarok leszokni). Egyébként nem szoktam nem-dohányzó helyeken bagzani és étteremben
(szigorúan dohányzó helyen) mindig megkérdem asztaltársaimat, hogy
rágyújthatok-e (és csak kaja előtt vagy után). Viszont arra ideges vagyok,
mikor 1 dohányzó helyen (nem étterem), néznek, hogy miért dohányzok,
miért nem lehet kibírni stb. Szóval azért a nem dohányzóktól is kéne 1 kis
tolerancia... -
-
Loretto
veterán
-
twollah
nagyúr
A cigizés 7 nappal rövídíti az életet de a kurás 7-tel hosszabbítja úgy hogy kúrjatok az életetekért!
-
McJames
senior tag
Ki nem állhattam a dohányzást, szüleim nem dohányoztak, a házban senki sem. A vendégek sem. A bátyám dohányos lett, utáltam. Aztán érettségi után rászoktam, ráadásul Galiose-zal. Röhej, de köhögés nélkül, hányás, rosszullét nélkül esetleg egy kis szédülés éppen hogy, alig észrevehetően, ami még jól is esett. Később a régi Helikont (puha, barna-arany doboz), szívtam, majd több félét: sima Sopianae-t, piros Multit, kék Pall-t és persze mellette kíváncsiságból szinte mindent. A mérték változó volt: napi 1-2 száltól napi másfél dobozig szívtam. Akkor szoktam le, amikor a feleségem terhes volt. Júliustól decemberig növeltem az rágyújtás időintervallumát, az óránként-től a 3-4 óránként-ig, aztán letettem. Ennek lassan két és fél éve. Nem bántam meg, mert azóta visszajöttek olyan szagok, illatok, ízek amiket nagyon régen nem éreztem, igaz cserébe most túlsúlyos vagyok (85-90 kg --> 110+ kg). Az első három nap szörnyű volt, az első 3 hét rossz, aztán a nikotin már nem hiányzott, a cselekvéssor, meg a felszálló füst játéka és íze egyes helyzetekben annál inkább (annyira, hogy tavaly nyáron olyan helyre mentem ismét, ahol korábban dohányoztam és -- másfél év után! -- hiányzott, hogy kiüljek az erdő szélére a padra, és ''füstöljek'' egyet). A leszokást követő kb. fél év elteltével -- tapasztalatom szerint is -- jobban oda kell figyelni, mert jön/jöhet egy olyan, hogy már leszoktam, mit nekem, egy szálat elszívhatok. Egy sörözős estén, oda sem figyelve én is megtettem, automatikusan rágyújtottam, mikor -- szintén oda sem figyelve -- megkínáltak. Szerencsére az első fél ''slukk'' után ''leesett a tantusz'', megköszöntem a szálat és elnyomtam.
Na, a lényeg: a dohányfüstöt nem ''keresem'', de nem is utálom -- kivéve, ha mást nem lehet érezni --, ilyenkor szólok vagy odébbállok. A dohányos-nem dohányos harcról annyit, hogy ez pont olyan, mint minden más: vannak kultúrált és figyelmetlen/neveletlen emberek mindkét oldalon. Senki sem vethet semmit a másik szemére, maximum kérhet -- egyelőre legalábbis, amig törvény nem tiltja a dohányzást a közterületeken.
Amúgy legyen az a mottó, hogy mindenkinek mindent szabad, egészen addig, amig ezzel mást nem zavar/sért. Ebbe azt is tessék beleérteni, hogy egy nem dohányos is zavarhat egy dohányzót, ha alkalmatlan helyen és időpontban kéri ''szenvedélye mellőzésére''. -
Loretto
veterán
amit soha nem értettem hogy miért szokik rá valaki, mert csak ugy magától nem fog a szervezet nikotinért.mert nézzünk egy kezdő dohányost.sztem csak a társaág miatt szívja és talán nem is jó neki de nem akar kilógni.erről meg mindenkinek megvan a véleménye.
-
I_Am
veterán
válasz
Nowhereman
üzenetére
Ha már aktív dohányos vagy Én napi 20-30 szál piros rövid multit szívok, aktivitástól függően, akkor nincs ilyen, hogy 2-4 óráig nem érzel illatokat. A kezdeti időszakra megmondom őszintén nem emlékszem már. És, hogy miért válik függővé az ember? Mert a szervezeted igényli a nikotint úgymond ''hardveresen''. Tehát vannak receptorok melyeknek egy idő után szükségük van arra, hogy telítődjenek. A leszokás sok esetben azért nehéz (aktiv dohányosoknál), mert reflexek is társulnak a nikotinéhséghez. Tehát itt már keményebb akarat kell és valami ''reflexpótlék'' is.
-
Loretto
veterán
-
Esmein
nagyúr
válasz
Nowhereman
üzenetére
Ha dohányoznál tudnád milyen az érzés, hogy beszippantod a füstöt és mikor fújod ki már ellazultál. De ez egy drog és nehezen ereszt. Ki kell elégíteni a sürgető érzést.
Nekem egy 100-as 14/1.1-es lucky volt az uccsó szálam. Azt mondtam elég. eladtam a maradék cigim, elajándékoztam a gyújtóm és azóta fél szál kivételével nem gyújtottam rá. Érettségi után viszont elszívok egy szál szivart az tuti.
[Szerkesztve] -
Nowhereman
őstag
Valamit nem értek. A dohány íze kb 2-4 órán átbelengi a szájat és az orrot egy szivar után. addig gyakorlatilag minden dohány izű és illatú. Vagyis minek szívnak az emberek napi egy dobozt, mikor kevesebbel is érezhető az íz. És közben nem érzed sem a napközbeni burgonyás pogácsa testes ízét, a melleted elmenő fiatal lányok édeskés testszagát. Nem tudom: ér annyit az egés x@r, hogy az élet ilyen apróbb örömeit kihagyja az ember?
Nekem kifejezetten röhelyes, mikor valaki szivarozk a drága konyak ivása közben. Mondjuk egy néhány nyári este egy jobb kubai szivar a konyak után, miközben eldumáltok a kerti székekben tellemesen eldumáltok a haverokkal egyész kellemes...
Szóval jó lehet alkalmanként egy-egy bandzsidzsamping, de x@r egy életen keresztül fejjel lefele lógni egy gumikötélen ég és föld között... -
vicces
addikt
az első cigig nagyon gázosak voltak. középsuliba koleszba kiszöktünk takarodó után a fürdőbe és ott cigiztünk. én voltam egyedül 1.-s. a többiek 2.osak voltak. az első 1 honapban elég ciki voltam, mert mindig le kellett ülnöm, ugy szédültem.
aztán pár év múlva már a piros marbi volt nálam a sztár.
napi 1 doboz. de kb másfél éve jött a vizsgaidőszak. mindenki otthon ült. elvileg tanult. közben pedig elmaradtak a suli elött, szünetekben...cigik.
aztán most januárban végleg abbahagytam. legalábbis remélem. néha elkap a inger, hogy kéne venni egy dobozzal. de eddig még sikerült megúsznom.
jah, és a dobozról jut eszembe:
nektek ? utolsó dobozotok volt??
-
Esmein
nagyúr
így is van. 1 hétig annyi bajom volt h néha émelyegtem. Bekínáltak cigivel szívogattam napi 1-2 szálakat néha kevesebbet. És lassan felment az adag.
reggel, minden szunetben 1 (kb 4-5) délután 2-3, este 2-3
érdekes ez legalább 10-11 szál. Ilyen sokat szívtam volna ? ...
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
erdoke
titán
Valaki magyarázza el nekem, hogyan lehet rászokni a cigarettára. A függőséget értem, de mivel hidalják át a kezdeti problémákat?
Nekem eszméletlen büdös volt, marta a tüdőmet, és kib@szottul természetellenesnek éreztem, amikor próbálgattam. -
vicces
addikt
egyébként a késdobáló kocsmákban nem is baj, hogy nagy füst van. legalább elnyomja a pronyok szagát.
pl apám teherautójába tilos a dohányzás. mikor még dolgoztam nála, reggel amikor beszállnak a munkások állandóan az okádás kerülgetett.
egyszer viszont az egyik rágyújtott a hátsóü ülésen mikor már mentünk haza. hát apámat inkább nem idézem, de a füst jotékony hatása nem volt elhanyagolható
.
nyáron nics ilyen gond, mert az ablakok le vannak tekerve, de télen reggel fél 7-kor a - cudarba kicsit ciki a dolog
-
Mosqu!to
addikt
ja, én is lángszórót akartam, csak az eladónak egy olyanja volt, az meg ilyen rakéta alakú volt, aminek ha lenyomod az egyik rakétáját, akkor hátul ahol van a hajtómű meggyulladt vöörös nagy szúrólánggal. a mostanimnak semmi lángja nem volt(max 1 pici az alján), de ugyanaz a hatás volt. majd visszaviszem ahol vettem, megnézetem ott
látom téged még ide is követnek a csajok!
-
Mosqu!to
addikt
Bakker, lelepleztél
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
van amúgy egy vihargyújtóm. először azt hittem, hogy kifogyott, ezért feltöltöttem(nem gyulladt be, csak szikra volt) most hogy fel van töltve, így sem megy. nemrég vettem, és egyáltalán nem ejtettem le. mi baja lehet? szikra van benne, de még a gázt sem hallom, hogy jönne belőle!
szerintetek? -
Én régebben gondolkodtam azon, hogy csináltatok valami kitűzőt, ami arról tájékoztatna, hogy utálom a cigifüstöt, de aztán rájöttem, hogy semmi kedvem megveretni magam.
Az utóbbi időkig vonattal jártam suliba a Bp-Vác vonalon, és sokszor előfordult, hogy alig volt hely, ezért a wc melletti dupla ülésen húztam meg magam. Kb. fél óra volt az út, de ritkán úsztam meg, hogy valaki oda nem jött volna, és rá ne gyújtott volna, pedig hivatalosan az egész vonatban tilos a dohányzás, de az évek alatt kialakítottak egy olyan szokásjogot, hogy abban a kis fülkében szabad.
Namost, a dohányosoktól háromféle reakciót láttam:
1) Odajön, rágyújt -> elmegyek onnan, a maradék utat végigállom. Ez volt a gyakori. Néha beszóltam mondjuk, de nem nagyon szerettem.
2a) Odajön, megkérdezi, rágyújthat-e. Mondom: nem, mert tilos. Erre elmegy. (Ez a tisztelet a kivételnek esete) Persze rágyújtott eggyel arrébb, mind1, az már nem az én bajom.
2b) Odajön, megkérdezi, rágyújthat-e. Mondom: nem, mert tilos. Erre még neki áll fejjebb, hogy ha nem cigizek, akkor ne foglaljam el az ő helyüket, és húzzak inkább a jófrancba (hálistennek ez volt a ritkább, de sajna előfordult).
Ezek után örülök, hogy Bp egy szép részére költöztem, ami nem zajos, nem büdös, de nem kell vonattal járnom, mert pl. emiatt nem szerettem.
Ja, a halálom meg az, mikor a nyugatiban leszáll a nép, akkor már a beérkezés előtt fél perccel gyújtják meg sorban a bűzrudakat, hogy szakadna le kezük... És nem csak a szerelvényt nyomják így tele, hanem a peronon, amikor már leszálltál, és ahol ugye csak egyfelé lehet menni, szépen rádjön az összes abból, amit a közvetlen előtted levő szív. Amúgy én személy szerint örülnék, ha nyílt utcán nem gyújtana rá senki, de ez nálunk úgysem megy sajna...
Na, jól kiírtam magamból, ami már kb. 10 éve halmozódott bennem... -
Mosqu!to
addikt
Az én családomban anyámon kívül mindenki dohányzik, apám már születésem elött, illetve azóta is. Egy ideg nagyanyám is dohányzott(hosszú évekig napi 1 doboz), aztán egy idő után addig fajult adolog, hogy az orvos egy ajánlatot tett neki: ''Hölgyem, vagy leteszi most azonnal a cigarettát, vagy levágjuk a jobb lábát!''
Itt volt az, hogy nagyanyám abbahagyta, de a többiek még dohányoznak. Sajnos neki azóta állandóan korházba kell mennie értágításra, illetvá állandóan fáj a lába.
Apám és bátyám azóta ugyanennyit dohányzik, nővérem napi 5 szál kb, én meg csak társaságban(magyarul nem szoktam rá).
Ez csak egy tanulság, hogy mért nem éri meg... -
I_Am
veterán
-
_Volkovy_
nagyúr
Még a szagától is rosszul vagyok.
-
Damage
senior tag
''Fél évig cigiztem, már napi 6-7 szál piros luckynál jártam.''
Akkor rá sem szoktál. Én már hosszú évek óta szívom, de kb 2 év után éreztem, hogy fizikailag is szükségem vana nikotinra. Egyébként jól teszed, hogy abbahagytad. Én akit tehetek lebeszélek róla, esetleg megpróbálom megelőzni, hogy szívják azok az emberek, akik még nincsenek rászokva, csak ún. kocadohányosok. Nekem csak nem sikerül leszoknom róla, akkor legalább megpróbálok másokat lebeszélni róla.
A topicindítónak:
Teljesen igazad van, a dohányosnak kellene tekintettel lennie rád! Egy Pub, söröző más téma. Ott adott, hogy az emberek rágyújtanak és nincsenek tekintettel a másikra. Engem nem zavar evés közben sem a cigifüst, mivel erős dohányos vagyok. Ennek ellenére még dohányzó étteremben sem gyújtok rá, mert esetleg mást zavarhat. A munkahelyemen az irodában több nem dohányzó ember és dohányzó ember is van. Bevallásuk szerint nem zavarja őket a füst. Ennek ellenére mindig kimegyek az irodából, amikor rá szeretnék gyújtani. Szerintem minden dohányosnak kicsit el kellene gondolkoznia ezeken a dolgokon. Igenis nekünk dohányzó embereknek kell tisztelettel lennünk a nem dohányzókra. Mi mérgezzük magunkat ahogy akarjuk, de a passzív dohányosokra nem kellene rá erőltetnünk a füstünket. Amikor nem dohányzó ismerős (haver) látogat el hozzám, előtte fél órával kiszellőztetek és nem gyújtok rá addig, amíg nálam van. És csak azért is le fogom tenni a cigit.....kérdés az, hogyan?! Van valakinek tippje? Nem arra vagyok kíváncsi, hogy ''tedd le, és ennyi''. Nikotintapasszal kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Hallottam egy olyan cukorkáról, amit ha megeszel és utána rágyújtassz, hányingered lesz. Erről tud valaki valamit? -
Esmein
nagyúr
Fél évig cigiztem, már napi 6-7 szál piros luckynál jártam.(az 14/1.0-s) Aztán azt mondtam elég. 3-4 hónapja nem gyújtottam rá és kb 2 hete mondhatom azt hogy lelkileg sem hiányzik... Nem tapasszal lehet leszokni hanem elhatározással. Azóta fél szálat szívtam el de úgy elszégyelltem magam a bnőm előtt hogy azóta nem gyújtottam. Most már nyugodtan mondom, hogy kösz nem dohányzom.
-
Esmein
nagyúr
A topicindítónak. Te dohányoztál valaha is ? Mert aki dohányzott már és leszokott annak 2x büdösebb a füst. Én is így jártam.

-
tray
aktív tag
Szívjatok csak, szorgosan... Fizetjük a TB-t helyettetek is!

Remélem ezzel sikerül felhozni a topik színvonalát
-
Husky
aktív tag
Ez egy fogós kérdés, nekem pl két véleményem is van...
a) Liberális: Mi ez a kivételezés hogy csak dohányt lehet cigibe rakni?? Legalize.
b) Konzervatív: Mi ez a kivételezés, hogy szétfüstölhetünk mindenkit?? Betiltani.
Mindkét megoldást elfogadhatónak tartom...
-
Loretto
veterán
engem az zavar kurvára amikor reggel szépen meeeegfürdők némi illatanyagot teszek magamra és mire jön a busz addigra semmi sem érződik,a kocsmában is szebb szaga van a ruhámnak a hajamnak mindennek.
nem tudom miért kell a buszmegálloban pöfékelni, nem lehet azt a 10 percet kibirni? -
bLaCkDoGoNe
veterán
Egy Stephen King könyvben volt egy szöveg (hűha, megint beszedtem a fogalmazásgátlót
), ami elég jól jellemzi a dohányos/nem dohányos helyzetet.
Valami olyasmi volt, hogy a cigifüstöt szívatni a másikkal olyan, mintha azt kényszerítenéd rá, hogy megegye a taknyodat... (
) -
alitak
senior tag
Ez mondjuk igaz. Néha még engem is zavar ha a képembe fújják, vagy megérzem, annak ellenére, hogy dohányzok
-
I_Am
veterán
válasz
sanyibacsi
üzenetére
A koraszülést pontosan hogyan érted? Az anya dohányzik, vagy passziv dohányos? Hogyan lett vizsgálva a dolog (oxigénsátorban)?
-
sanyibacsi
csendes tag
Nem így van. A dohányfüst tele van karciogénekkel (kb. 300 anyagból bizonyítható 200 az), míg a kipufogógázokban a vegyületek (főleg katalizátor után) elsősorban lerakodó nehézfémek (kevesebb, mint húsz fajta). Azon kívül a jelenlegi elszart világunkban közlekedni (viszonylag gyorsan, úgyhogy a szekérfogat nem megy) muszáj, dohányzással (ön)gyilkolni meg nem. A passzív dohányzás sokkal károsabb. Torok/gégerákot a kipufogógázok pl. hússzor kevésbé okoznak, mint a dohányzás. Ugyanez a helyzet a koraszüléssel is, a kipufogógázok nem okozzák míg a dohányzás igen.
Kedvenc evidenciám: a dohányosok az Egyesült Államokban biztosítótól függően 40-70%-kal magasabb betegbiztosítási díjat fizetnek. Vajon miért? -
konwktor
tag
Persze igazatok van a dohányosok néha nagyon figyelmetlenek tudnak lenni mondjuk én történretesen dohányzom és sokszor engem is zavar ha a pofámba fújják a füstöt.
De az is igaz hogy megyek valamere vonatal és már nagyon kevés dohányzó hely van, nagy nehezen megtalálom erre nénikék ott ülnek,rá gyujtok szolnak hogy ez zavarja őket legyek tekintettel mutatom dohányzó a válasz nagy felháborodás mértnem ülnek egy nem dohányzóba pedig hely volt. -
Den
veterán
Ez megközelítés megér egy topicot szvsz. Bár gyanítom hogy flame lesz a vége. de tegyünk egy próbát hátha...

-
danzi
tag
van mondjuk 1500 beírás egy tök más című topikba...ugye? Szerintem abszolut jogos nem végigolvasva azt egy kifejezetten más témájú topikot nyitni... Szerintem nem várhatod el, hogy csak azért végigolvassak más topikokat (még ha nem is lenne benne 1500 bejegyzés, csak 10) hogy megtudjam, abban mennyire tértetek el az eredeti tárgytól, és hogy szóba került-e benne az, amiről én nyitok vitát!
-
Sick Boy
őstag
-
danzi
tag
nekem a kereső az alábbira nem talált:
dohány
cigi
cigaretta..
Sorry, ha mégis lenne
üdv
D. -
DaSilva
senior tag
Mielőtt a tapasztalt harcos topikot nyit a prohardveren, ilyen gondolatok gyötrik az utolsó pillanatig: nemnemnem nemléétezik, hogy nincs már erről topik a prohardveren. Biztosénvagyok a hülye lennie kell valahol jézusommosmicsináljak, nemléétezik.
-
danzi
tag
Sziasztok!
Csak egy példa, és vitázzunk erről:
Ha egy dohányossal megyek étterembe, szerinte üljünk dohányzóba....
Ilyenkor szerintem alap kéne legyen, hogy Ő van RÁM tekintettel, és nem fordítva. Ő bármikor felállhat kimehet elszívni egy cigit, míg ha ÉN ülök vele a dohányzóba, úgy érzem, hogy nincsrám kellő tekintettel!
A káros szenvedélyekkel semmi bajom nincs, ha az őnkárosító, ám a cigaretta sajnos nem csak önkárosító, mert a buszmegállóban mindig dohányzik valaki, az utcán se tudok úgy végigmenni, hogy ne fújja valaki a képembe a füstöt!
Csak egy kicsit több odafigyelés szeretnék kérni dohányos embertársaimtól!
Köszi
DanZi
Új hozzászólás Aktív témák
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Tab S8 és Tab S8+ - méretvariációk egy témára
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- 27% - HP Omen 35L GAMER PC! Ryzen 8700F / RTX 4070 Super / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Samsung 990 PRO 4TB Gen4 NVMe SSD!
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Samsung Odyssey G7 S28BG702EP IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- 27% - NiPoGi MINI PC AMD Ryzen 9 6900HX / 16GB DDR5 / 512GB NVMe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Még most is fetrengek...
)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

.
gyávák

)