Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
Aktív témák
-
törölt tag
-
tomp
félisten
Na ma már nem lesz szilver
nem akarnak visszahívni -
csellosi
tag
Legalisan is el lehet persze, sot...
Reggeltol estig a stereonak hala - nem szeretek semmirol se lemaradni - bal hangszorobol Slager Radio, jobb hangszorobol Sunshine Radio szol.
Manapsag mar nem ritka a tobb dvd lemezes Linux disztrib se. (es vissza is kell osztani)
Na meg (gonosz) kis poenbol, fsn-rol tesztfajlokat toltok lefele amikor kedvem tamad.
Aztan az a sooook soooook YouTube video is eszi am a forgalmat.
Nem beszelve az onlany tvzesrol es filmnezesrol...
-
FRIZ 22
senior tag
Van pár érdekes húzása az upc-nek.
Húsvét napján rohangáltak az üzletkötők, hogy határidőre, a hó végéig meg legyenek kötve a szerződések, a lakótelepünkön tömbház kedvezményesen. Mondanom sem kell, agyba, főbe mindenki megkötötte a szerződést. Persze két évre, ahogy azt kell.Pl:
Tv(2925,-)+medium(5/1Mbit)(4500,-)+kötelező tel.(750,-) = 8175,-Kedden meg jön a digitv, a szórólapjaival, hogy 3-4 hónapon belül itt is DIGITV kábel fog csordogálni. A marhák, nem kapcsoltak hamarabb, az egész lakótelep most 2 évig chellózik.

Tv 53 csatorna (2700,-)+startnet(10/10Mbit)(2500,-) = 5200,-
Az új chello lapon meg újabb furcsaságok:
Médium helyett bronz csak 2mbit ??? -
csellosi
tag
Csak gondoltam szolok, hogy giganetnel nincs korlat (150gb) ebben a honapban
Mar jarok vagy 300 gb-nal es meg mindig 10/3. (5-10-es pingek 1.2MB letoltes es 50kB feltoltes mellett
)
Kivancsi vagyok, hogy ujitanak-e aprilistol vagy marad a mostani teszt allapot tovabbra is.
Majd beszamolok
Latom a Upc megujult kivul belul, biztos meg mindig ratyi lenne a netem ha ott lennek. Irjatok rola van-e vmi pozitiv valtozas
Azt mar latom, hogy akik evek ota ott vannak azoknak dragabb, mint az uj elofizetoknek (tv, telefon es net egyarant). Azt meg vegkepp nem ertem miert kell azt 512 kbit-et szelessavnak nevezni ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Laca19 (a)
aktív tag
válasz
Scoobyka
üzenetére
Hát ebből szerintem is váltás lesz. És nem is annyira a sebesség miatt,vagy a problémák miatt(ami nem nagyon volt) hanem inkább a költségek miatt. UPC/9900FT/12 csatorna/5-0,7MBit vs. DIGI/5200Ft/53 csatorna/10-10MBit. Persze nem tudom így előre milyen lesz a stabilitása, gondolom talán a kezdetekben lesznek gondok, de remélem ha lesz is nem lesz vészes. Azért annyira rossz emlékként nem fogok rá gondolni, semmi gond nem volt vele, 2.5 év alatt annyi szakadás amennyit említettem szerintem nem vészes. Az a Youtube-os volt a problémám, hogy akadt, mindig Replayezni kellett, de az már jó azóta, meg egyszer volt olyan, hogy a Palotai Chellosoknak nem lehetett letölteni a Logitech weboldaláról 1 hónapig, a weboldal bejött, csak nem töltötte le a fájlt, nem tudom mi lehetett a bibi, mert ADSL-eseknek lejött, szóval volt ez a két furcsa eset, de semmi gond nem volt amúgy vele.
Eddig az volt az infóm,mivel már bennt van a Digikábel, hogy szeptember-október környékén indul rajta a szolgáltatás, azonban az éjjel írtam nekik e-mailt és azt válaszolták vissza reggel 6-kor, hogy nyár elején beindul.
-
shabbarulez
őstag
-
Apollyon
Korrektor
Nah a kezeles.chello.hu megújult a többi még nem..
Remélem már holnap minden kiderül... bár a weboldalt régebben kisebb késésekkel frissítették csak... -
Zsoo21
aktív tag
Netet szeretnék beköttetni,upc-nél érdemes köttetni és hol érhetőek el.Csak ezen a helyeken.?
Budapest: I., II., IV., VI., VII., VIII., IX., XI., XII., XIII., XIV., XVII., XXI. kerületek és Alsóvadász, Aszaló, Balatonalmádi, Balatonfüred, Balatonfűzfő-Gyártelep, Berhida, Berhida-Peremarton Gyártelep, Budaörs, Csopak, Debrecen, Debrecen-Józsa, Demjén, Dunaújváros, Ebes, Eger, Egerbakta, Egerszalók, Egerszólát, Felsőtárkány, Gyulafirátót, Gyöngyös, Gyöngyössolymos, Felsőzsolca, Kádárta, Kerecsend, Miskolc, Miskolcpereces, Mór, Nagykanizsa, Nemesvámos, Nyíregyháza, Novaj, Onga, Ostoros, Pécel, Pécs, Pétfürdő, Salgótarján, Somoskőújfalu, Sopron, Szárliget, Szentkirályszabadja, Székesfehérvár, Szikszó, Szolnok, Szombathely, Tatabánya, Várpalota, Várpalota-Inota, Vértesszőlős és Veszprém, Vizslás.
Én szolnoktól 25km-re lakom akkor nállunk nem lehet netet köttetni ezek szerint.Mert az ugye parabolán jön nem?Extremet akarok majd,de ugye most fog változni,de ha nállunk nem lehet akkor keresek mást.
-
Scoobyka
addikt
válasz
Laca19 (a)
üzenetére
a diginek a lannetje ezzerszer jobb,akárcsak a tvnetwork lannetje....onnantól kezdve el fogod felejteni a chellot és csak vmi sz*rként fogsz rá gondolni....hidd el tapasztalat.
nekem most tvnetwork 30Mb/10Mb-es net van és soha semmi gond nem volt vele....előtte chello volt(extreme 10/1)....már csak rossz emléként van meg a fejemben és többet tuti nem váltanék vissza rá....
én a 30/10esért fizetek 6500Ft/hót tvnewtrok....hűség nélkül......és korlátlan adatforgalom...és nincs p2p korlát sem (4hója tökéletesen megy!).....a digi is hasonlóan jó.....szóval az arculatváltás még mindig kevés lessz a upc-nek....a digi szépen megeszi őket továbbra is reggelire.
-
tomp
félisten
Nem kezdődik semmi. 2x volt szakadás.
Újra stabil, 15-ös pingel
Mitől függ a ping?
pl éjszaka 13 a legjobb. nappal ha jó a net akkor 15. jó azt tudom hogy a terheléstől függ, de azon kívül!? -
törölt tag

Egyébként felhívtam az ügyfélszolgálatot ma délelőtt, azt mondták, hogy nincs semmilyen központi hiba, majd utánanézett: valami 7-en, 8-an használják ugyanazt a hálózati címet, és ezért dobál le. Adott egy új hálózati címet, én be is akartam állítani, de nem lehet, mert a modem regisztráció karbantartás miatt szünetel talán vasárnap estig. Szóval úgy volt, hogy akkor most egy darabig nem lesz netem, de valahogy visszacsináltam a régit (hálózati címhez nem írtam be semmit), így most van. És még meg sem szakadt az elmúlt egy órában.
De lehet csak valami hétvégi programja van az illetőknek, és amiatt. 
-
tomp
félisten
Aszem kezdődik
30percenként olyan mint ha újraindulna a modem. Lámpák kialszanak majd újra kapcsolódik. -
poero
aktív tag
Sziasztok!
Hogy lehet kijátszani a chello p2p sebesség korlátozását?
-
tomp
félisten
ennyire stabil a netem

-
tomp
félisten
válasz
üzenetére
Nálam továbbra is atom stabil.
Itten a tegnapi kiesés volt a legleglegnagyobb a városi internet szolgáltatás történetében
Remélem nem lesz több ilyen.A városban ma nagyon sok "kábelbemérő kocsi" feliratú autót láttam. Ezek mik? láttam az adsl központnál,és a upc-nél. és a város különböző pontjain is feltünt.
ennek a cégnek az autói furikáznak fel-le.
bár ha vhol feltünik, akkor ott csak jó dolog történhet.
pl nálunk. tavaly nyáron 1-2x felmérték a terepet, majd 1hét múlva tették is le a kábeleket.
(optika,koax)
-
Ronnie12
tag
Hello srácok,
újratelepítettem a rendszert(XP->Vista). Router nélkül simán beüzemelem a netet (Chello Extreme), de a router telepítése után a net nem működik. Még a prov.chello.hu -ig sem tudok eljutni, hogy újraregisztráljam a modemem. Mit tegyek, hogy a routerrel is menjen a net?
-
tomp
félisten
A webstar-on mik azok a lámpák?
DS, US, ONLINE?
A LINK gondolom azt jelzi hogy van forgalom, mert állandóan villog. A POWER egyértelmű,a TEL1-TEL2 meg a teló. má nem sokáig világít a tel1
-
xabolcs
őstag
ha meg aktualis ...

forras: "rendeld meg" az egyik internet csomagot az interneten, majd nezd meg, h a keresett cim benn van-e a listaban ... kelleni fog az iranyitoszam is

-
Rowboy
csendes tag
válasz
Laca19 (a)
üzenetére
Mi úgy másfél éve próbálkoztunk ezzel, de "egy cím egy előfizetés" ürüggyel nem engedték, úgyhogy inkább vettünk routert, meg nagyobb csomagot.
-
törölt tag
Ma kb. 50-szer bontódott meg a kapcsolatom.
Vajon elegendő indok hűségbontásra?
-
Laca19 (a)
aktív tag
(#6744) jerry311, (#6745) shabbarulez
Hát akkor hétfőn jó hírekkel szolgálhatok a srácnak, mert szerintem elis intézi akkor hamarosan, szerintem már a jövő hét vége felé meglátogatja az ügyfélszolgálatot.
Már nagyon hiányzik neki a net, nemrég vett új gépet, szóval net nélkül manapság tényleg eléggé "kopasz" egy sz.gép.
Ja és persze köszi a gyors infókat -
shabbarulez
őstag
válasz
Laca19 (a)
üzenetére
Technikailag megoldható, hogy bürokratikus szempontból hogy reagálja le upc, az csak rajtuk múlik. Nem kellenek új kábelek, elég az az egy coax. A coax egy osztott közeg, több száz előfizető közösködik az osztott kapacitásán. Az teljesen mindegy hogy ezek az előfizetők hol helyezkednek el, lehetnek akár közös háztartásban is. Két modemet kell telepíteni két végpontra, azokhoz külön előfizetést venni, amit természtesen eltérhetnek.
-
jerry311
nagyúr
válasz
Laca19 (a)
üzenetére
Megoldható. Műszakilag biztosan. Lehet próbálkozni az ügyfélszolgálaton, hogy bekötik-e.
-
Laca19 (a)
aktív tag
Sziasztok, lenne egy eléggé fura kérdésem, azért fura kissé, mert nem hiszem, hogy ilyen jellegű probléma gyakran előfordulna, pontosabban, hogy valaki egy háztartásban duplán akar Chellót fizetni. A probléma nem engem érint, az egyik barátomnak kéne a segítség, de az egyszerűség kedvéért, hogy ne egyes szám harmadik személyben kelljen mindig írkálnom, magamra írom le a problémát. Szóval a helyzet:
Van a házban Chello bekötve a tesómnak, mondjuk 10/1-es net. De én nagyon rosszban vagyok vele, szóval semmi esetre sem akarok közösködni a nettel, sem megosztás, sem WiFi, sem switch, sem router, szóval ez a net olyan, mintha nem is lenne, teljesen sajátot szeretnék, saját csekken befizetni az összeget. Digi itt nem valószínű hogy lesz, bár nincs info róla semmi, szóval maradt az ADSL net, ami drágább, vagy esetleg és itt jön a kérdés:
Meg lehetne azt csinálni hogy azon a kábelen, amin a tesó kapja a Chellot, hogy azon teljesen különálló netem lehessen, mondjuk 5/0,7MBites? Tehát teljesen független net, más sebességű, mintha egy másik házban lennék, de valójában persze csak a szoba más. Ha igen hogyan lehetne ezt megoldani? Kell valami plusz kábel hozzá, vagy egyazon kábelen meglehet oldani valahogy az elosztását a házban, de persze a két net teljesen független legyen egymástól.
Szóval ez megoldható vagy ha nem akarok közösködni kizárásos alapon maradt az ADSL? -
jerry311
nagyúr
-
törölt tag
Na a UPC stabilitásáról annyit most, hogy tegnap éjfél körül elment, nem tudom meddig...
Reggelre már lett net, de félóránként-óránként megszakad a kapcsolat kb. pár percre, majd újracsatlakozik.
-
Uthenger
aktív tag
válasz
Laca19 (a)
üzenetére
a diginek a lannet-je stabilabb, hiszen teljesen más technológia, sokkal kevésbé érzékeny a zavarolkra.
ha válthatsz, akkor ne filózz rajta, válts.
Ha kiderül hogy beetetés amit a digi művel és ott is problémák lesznek, meg hűség, akkor váltasz, addig meg hűség nélkül tudod használni, és orrba szájba tőtikézni.szerk:
nem nagyon vergődnek a kábelezéssel.
levágják az upc-s kábelt és rákötik a sajátjukra.
az utp-t meg elég bénán oldják meg, ajtón belül 1 toldó, és onnan viszik tovább, tehát annak keress helyet, a tv-ket csak újra kell hangolnod, más dolgod nincs vele.
Ebből kifolyólag ha csak a tv-t használod tőlük, akkor az upc-től semmit nem fogsz kapni, hacsak nem kéred meg őket hogy húzzanak másik kábelt neked digiék, különben úgy levágják kint az upc-s kanócot hogy csak na. -
Laca19 (a)
aktív tag
válasz
jerry311
üzenetére
Ok, ha esetleg majd váltok digire megírom milyen lett, illetve újra kellett-e kábelezni. Persze nem szívesen válnék meg a Chellotól, csakhát ugye a pénz: most 10 000 Ft-ot fizetünk 12 csatornáért és 5/0,7-es internetért. Diginél meg feleannyiból, 5200 Ft-ból kijönnénk és 53 csatorna és 10/10-es internet (+ingyen telefon, de ezt soha nem használnám)
Csak az a helyzet, hogy az elmúlt 2,5 évben a UPC kábele elég stabilnak bizonyult, talán 5-ször volt internet és kábelTV hiba, de ebből az 5-ből 3-szor bazinagy vihar volt, szóval "indokolatlanul" ha minden igaz 2-szer volt olyan, hogy valami miatt nem volt net, szerintem ez annyira nem rossz arány. -
jerry311
nagyúr
válasz
Laca19 (a)
üzenetére
Ha megvolt a sávszél, de a youtube akadt, akkor:
a, probléma a UPC külföldi sávszélességével
b, probléma a youtube-bal.Tippelem inkább "a".
Ha jön a digi akkor szerintem újrakábeleznek. Nem hiszem hogy kihagynák ezt a nagyszerű és egyszerű pénzszerzési lehetőséget. Mondjuk azzal az indokkal, hogy csak a saját kábelezésükön garantálják a TV és internet minőségét. Hozzáteszem fogalmam sincs hogyan csinálja a digi. Kérdezd meg őket és írd meg nekünk.

-
Apollyon
Korrektor
válasz
shabbarulez
üzenetére
Ha jól értem, akkor most utánozhatom ezt a smileyt?
Ha nem írtam volna alá akkor áprilistól nekem is lehetne 6ezerér' 10/2-es net most meg akkor nem lehet csak nyolcér' 10/1... ÁÁÁÁ

-
Laca19 (a)
aktív tag
válasz
DonDragonka
üzenetére
Ide is most kötik be a Digi TV-t, hát mit ne mondjak engem is nagyon vonz a 10/10-es net 2500 Ft-ért. Ráadásul ha nem tetszik, még mindig visza lehet köttetni a Chellót.
Nálunk semmi komolyabb baj nem volt a Chellóval, viszont most 3 napja mintha jobb lenne: rapidról eddig napközben 200-300kb sebességet hozott, éjjel 450-500kb-ot. Most 2-3 napja napközben is 590-600kb-os max sebességgel húztam le a dolgokat rapidról.
Ráadásul a legutóbbi drasztikus sebességemelés óta, asszem 3MBitről emeltek 5-re, szóval azóta a Youtube kissé furán/lassan működött, konkrétan lassú volt, akadt, ha valami kis videót néztem róla, mindig megkellett várnom, hogy leszedje, majd replayezni.Pedig a sebességem megvolt, videa-ról, illetve dailymotion-ról is, de a youtube akadt, most 2-3 napja minden rendben van. Persze bekellett volna szólni, de nem nagyon zavart, de lehet nem is foglalkoztak volna velem, mert a sebességgel meg nem volt baj.
Szóval nekem úgy tűnik, mintha külföld felé javult volna a kapcsolat.Persze mindez pont akkor, amikor jön a DigiTV
jerry311: szerinted amúgy ez mitől lehetett, hogy a sebesség megvolt, de a youtube akadt? Lehet most nem ide illő kérdés, de ha szolgáltatót váltok, akkor újra kell itt mindent kábelezni? Fúrni falakat és szekrényeket elhúzkodni, vagy mehet a kábel a UPC helyére és jó lesz az. Anno így szerelték be a UPC szerelők: painttal csináltam, szóval bocs a béna rajzért
-
DonDragonka
őstag
-
jerry311
nagyúr
válasz
DonDragonka
üzenetére
Szvsz a dolgozónet sehogy.
Nekem is az van, de nem hiszem, hogy bármit is változna. -
DonDragonka
őstag
válasz
shabbarulez
üzenetére
Vajon a Dolgozó-net hogyan fog módosulni?
Tudom költői a kérdés. Talán az is lehet, hogy sehogy. -
Jégkokó
veterán
Egyik ismerősömnek csellója van , és torrentezi 12-24 óráig le van korlátozva a net 30-50 k köz, és ezt szeretné megoldani, hogy gyorsabb legyen.Esetleg tudnátok ehhez adni egy leírást, ahol világosan és érthetően leírják, hogy mit kell csinálni ahhoz, hogy ujjra használható legyen a torrent teljes sebességgel. Milyen torrent klienst kell használni az utorrent 1.8 at kivéve , mert az béta verzió és tele van hibával. Ha esetleg 1.6 os utorrenthez vagy azureus vagy bittorrenthez van e leírás, akár képes is jó lenne.
-
tomp
félisten
válasz
shabbarulez
üzenetére
"nem rendelkező"
ez minket nem érint, mivel nekünk van chello.
Gondolom nekünk más ár lesz. -
shabbarulez
őstag
válasz
shabbarulez
üzenetére
Bejött amire korábban is számítottam a jelenlegi csomagárakhoz képest nem nagyon lesz jelentős eltérés, azonos konstrukciók mellett, inkább csak a sebeségek nőnek.
Eddig volt Minimun(1.25/0.25 Mbps) 2playben 3500
Most lesz Bronze(2/1 Mbps) 2playben 4000-értEddig volt Medium(5/0.75 Mbps) 2playben 6000
Most lesz Silver(10/2 Mbps) 2playben 6000-értEddig volt Extreme(10/1 Mbps) 2playben 8000
Most lesz Gold(20/3 Mbps) 2playben 7600-értGondolom a csak netes csomagok árai is hasonlóképpen fognak arányosulni a mostani 1 éves akciós árakhoz.
Ezek után szerintem elég erőteljesen érik idehaza Tíkomnak ADSL-en is egy a némethez hasonló 2, 6, 16 Mbps-es csomagkiosztás.
-
shabbarulez
őstag
Rövidesen lépnie kell majd Tíkomnak is UPC új áprilistől elérhető net csomagjaira és áraira:
Idézet másik fórumból:
"Megszülettek a hűséges net árak:Ma hozta a postás a számlát és az új magazint mely: upcshow-ra hallgat -ebbe vannak:
bronze (2/1) 4.000 Ft.
silver (10/2) 6.000 Ft.
gold (20/3) 7.600 Ft.Mindegyik 2009. június 30-ig tartó hűséggel érvényes. Az hogy felfelé lehet menni így szó szerint nincs leírva viszont van 1 mondat, ami erre utalhat:
" Az akció 2008.március 31-től visszavonásig,meglévő, upc internet-szolgáltatással nem rendelkező, upc tv és/vagy telefon-előfizetőink részére érvényes. "
A telefonos hűséges árak is benne vannak szintén 2009. június 30-ig tartó hűséggel:
bronze: 1300 Ft. - eddig 1.000 Ft. volt minden csomag !
silver: 2900 Ft.
gold : 4500 Ft." -
Barnee1981
csendes tag
válasz
jerry311
üzenetére
Hát nemtudom!
Viszont most ment el a kábeles szerelő, szar volt a szűrő, kb.: 479MHz-ig jött jól a jel, utána levágta.
Valamennyire még az AXN is bejött akkor, most már nem.
De viszont tiszta az összes adó.Holnap majd kiderül a WIFI-s dolog, ha a UPC-s WIFI-vel sem fog menni, akkor passz.
-
jerry311
nagyúr
válasz
Barnee1981
üzenetére
Ha syarul jönnek a TV adók, az internettől se várj sokat. Ugyanazon a kábelen jönnek, és a net érzékenyebb a hibákra, mint a TV.
Ettől függetlenül, ha vezetékes hálózaton jól jön, a net akkor ott a WiFi-vel lesz gond és azon szvsz a UPC saját WiFi-je sem fog segíteni. -
Apollyon
Korrektor
válasz
Barnee1981
üzenetére
Ha mediumod van, medium is marad. De más már nem fizethet rá elő. Az 5 megabites megszűnik, helyette 2 Mbites lesz

-
Barnee1981
csendes tag
válasz
jerry311
üzenetére
Hááát nemtom, lehet mondasz v.mit..
Otthon a szobában egy WIFI-t nem talált, itt meg 6-7 is van, igaz nagyon gyengék.Viszont csüt. jönnek az upécétől, és hoznak saját WIFI-t.
Ja, a kábelTv minőségéről meg nem is beszélek, mert ami nézhető az alap csomagban, az az RTL, TV2, többitől hányni kell.
És a 40-ből vagy 25 ha bejön, abból 15 hangyaboy.Viszont rendesek voltak, mert ma 5 után felhívtam őket, és holnap 9-re jön a szerelő megézni mi a bibi.
Pénteken volt a bekötés, és amikor elkezdtem behangolni a Tv-t, akkor már elmentek a szerelő urak.
A netet belőtték, "oszt jóvan."Más:
Márc. 31-től akkor az 5 Mbit-es Net 10 Mbit-es lesz?
Vagy ezekhez nem nyúlnak, csak az újak kapják? -
Apollyon
Korrektor
A múltkor találtam egy hálókártyát, megnéztem működik-e. Hát működik, mert letiltották róla a netet
Vagyis regelnem kellett volna a mac címét, de persze nem lehetett mert a prov.chello.hun vagy hol rossz volt – az egyébként jó jelszó – és nem tudtam regelni se, 1221-hez nem volt kedvem, na mindegy legalább megtudtam h a hálókártya működik 
Szóval a lényeg hogy keményen van MAC filter!
-
Magnat
veterán
-
Magnat
veterán
Sziasztok,
van még mac szűrés a Csemballónál?
-
tomp
félisten
válasz
shabbarulez
üzenetére
Ezt eddig is tudtam. Azé remélem hamarabb is kiteszik, mert még sok van hátra

-
tomp
félisten
Mikor újjul már meg az oldal? Mikor teszik ki az új dolgokat?

-
törölt tag
annyiszor kerdztem mar, es nem kaptam valaszt

de most koszi szepen
megnyugodtam
de kar volt kiszedni az 5 megas csomagot, inkabb emeltek volna ott is a feltoltest 2 megabitre
-
jerry311
nagyúr
válasz
üzenetére
Annyiszor el lett már magyarázva vagy itt vagy hwsw-n...
A jelenlegi csomagok kb. addig maradnak, míg TE nem kéred a váltást. Nem kerül semmibe ezeket megtartani, sem a számlázásban, sem az internetes rendszerekben. Nyilván márc. 31 után a "régi" csomagokra már nem lehet előfizetni és újabb hűséget vállalni sem. -
Ch4os
aktív tag
Honnan tudhatom meg, hogy adott utca házszám alatt van-e UPC. (költöznék másik albiba, és átvinném)
Amúgy XIV ker. újvilág u. 3xUPC honlapján ennyit írnak csak:
"Hol vehető igénybe a szolgáltatás?
Budapest: I., II., IV., VI., VII., VIII., IX., XI., XII., XIII., XIV., XVII., XXI. kerületek és ..." -
jerry311
nagyúr
válasz
Barnee1981
üzenetére
Csak néhány példa ami bezavarhat a WiFi-nek:
- vezeték nélküli csengő, babaőr, egyéb vezeték nélküli szarok
- másik WiFi
- mikrosütő (mondjuk ez csak működés közben)
Aktív témák
Hirdetés
- Ubuntu Linux
- Napelem
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Crimson Desert
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen notebookot vegyek?
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Macbook Pro 15" - 2018/2019 6 mag i7, 16GB / 512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (23)
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1000GB SSD RTX 5070 8GB
- Szuper Áron! HP Elitebook 850 G8, I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET
- Philips Evnia 49M2C8900L Super Ultrawide Monitor!49"/5120x1440/QD-OLED/144hz/Gsync-Freesync/Ambiglow
- RITKASÁG!!! 32GB (2x16) Crucial Ballistix 3200MHz CL16 SODIMM 2031-ig ALZA GAR!
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- Normál állapotú Galaxy S25 DS 256GB Navy Blue
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- szuper akció!! 200db+ REFURBISHED - DELL Docking Station WD19, WD19S (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De nem hívtak még engem sem vissza, bár úgy este 7-kor adtam le a megrendelést. 

)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

De lehet csak valami hétvégi programja van az illetőknek, és amiatt.