- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
pzstm
titán
Speedtest.net a lehető legmegbízhattalanabb a neted sebességének mérésére.......
Innen kiválasztol egy file-t, elkezded letölteni, (Érdemes mondjuk az 1gigásat) és máris látod hogy mennyi a reális sebessége a netednek. Persze az is egy jó mdszer, hogy egy népszerű torrentoldalon seederek szerint sorbarendezed a fent lévő torrenteket, és kiválasztod a legjobban seedelt állományt! :-) -
VOid
tag
Lehet hogy csak beállítás kérdése vannak ilyen optimalizáló progik
annyira nem értek hozzá, de nekem is amikor bekötötték a 20M-es chello-t csak 10M-el ment (előtte nem használtam semmi progit ami befolyásolhatná), és felraktam vmi tcpoptimizer nevű progit beállítottam a kapcsolatom vele és újraindítottam a gépet és láss csodát ment a 20M
bár ez nem tudom mennyire segít rajtad de ha kipróbálod szerintem nem lesz belőle gond. -
a tanúsítvánnyal hiába görcsölsz, azzal mindig is problémák voltak - és vélhetően lesznek is (lejárt vagy hibás...)
az eredeti jelszót kiküldik ugyan, de az valóban lejár idővel - természetesen csak a regisztrációs oldalra való - webmail...stb nem! korábban elvileg egy évig volt jó (később már csak 6 hónapg), ha megváltoztattad, akkor 30 nap után járt le. most változtattak ezen; ha újat kérsz és azt megváltoztatod, akkor egy évig jó - ellenkező esetben 30 nap és viszlát... -
shabbarulez
őstag
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- PS4 + VR szemüveg / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest