Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Aktív témák
-
VOid
tag
Lehet hogy csak beállítás kérdése vannak ilyen optimalizáló progik
annyira nem értek hozzá, de nekem is amikor bekötötték a 20M-es chello-t csak 10M-el ment (előtte nem használtam semmi progit ami befolyásolhatná), és felraktam vmi tcpoptimizer nevű progit beállítottam a kapcsolatom vele és újraindítottam a gépet és láss csodát ment a 20M
bár ez nem tudom mennyire segít rajtad de ha kipróbálod szerintem nem lesz belőle gond. -
Laslow
senior tag
Szombaton kértem online a Medium csomagról a Bronze-ra váltást.
Az 5M/768k vásárnapra 3M/2M-re változott, és azóta is ennyi, 10M/2M helyett (Speedtest.net és helpdesk.invitel.hu sebességmérők szerint).Írták az e-mailben, hogy hamarosan megkeresnek a váltás kapcsán (gondolom telefonos megerősítés), ez még nem történt meg. Más is járt így a csomagmódosításkor? Várható, hogy a letöltési sebesség megugrik, vagy jobb ha hozzászokom, hogy a vállalt minimum megvan, de a 10M-nek a harmada sem? (Persze, ha felhívnak, vagy legkésőbb pár napon belül bejelentem a hibát hivatalosan is...)
-
Sziasztok.
Nem tudom beállítani a levelezést sem outlook expresben sem thunderbirdben.
Nektek megy a levező kliensekkel a levelezés? -
Uthenger
aktív tag
De most akkor a upc és a T a szemét, mert nem hu**ér sza*ért osztogatja a netet, ott ahol más nem akar szolgáltatni, mert relatíve kevés ember lakik 1 helyen, tehát sokba kerülne a kiépítés, vagy a digi és a többi lannet-et szolgáltató a szemét, mert nem akar sokat költeni arra hogy mindenkinek olcsó nete legyen?
-
Uthenger
aktív tag
Költözz digi által lefedett területre...
A diginek is van koax-os nete, ahhoz képest hawaii a upc és a t-kábel is.
Debrecenbe van pár hely ahol a tvnetwork és a digi is szolgáltat, ott a tvnetwork is ad hasonló árban csomagokat mint a digi, 2 utcával odébb meg marad a normál ár.
így már nem olyan vicces?
-
Zin
őstag
Hali urak!
5/768-as netem van de a 10/2-nek jobban orulnek.Decemberba jar le a husegem.Várjak addig es utanna menjek nagyobb csomiba vagy most is att tudok menni?
Mondjuk az vicc hogy 5Mb havi 6 ezer...digi-nel meg a 30Mb-es net 3500.vicc az upc na mind1 -
válasz
Snoop-y
üzenetére
Kösz, de én akkor is minimum UPC-t szeretnék, ha Digi már nem lehet. Aztán legfeljebb lesz valami T-csomag, ha már semmi nem megy, de az zavar igazán, hogy az égvilágon sehol nem találtam/találok infót arról miféle szolgáltató van azon a címen.
Lehet, hogy elmegyek, és becsengetek egy lakóhoz, hogy megkérdezzem.
-
Helló, emberek segítsetek, nem tudom kitől kérdezzek, már mindent feltúrtam a neten és nem találtam semmit, kezdek meghülyülni.
Elképzelhető, hogy egy IX. ker. Mester utcai címre se UPC-t se Digi-t nem lehet bekötni? T. nem érdekel a honlapjuktól is hányok, olyan zagyvaság az egész és nekem nem kell vonalas telefon, de csak azzal adnak minden szart.
Szóval a UPC-s üfszolg azt mondta, hogy talán az a baj, hogy a ház a Mester-Páva U. sarkán van, és ezért nincs feltüntetve a cím a válaszhatók között, mert talán a Páván fut a vezeték. Kizártnak tartom, de mindegy. Digi is van, természetesen csak a szomszédos épületekben.
November elején költözünk és addigra mindennek mennie kell, mert a net kell a munkához.
Nem lakik valaki a Platán házban a fórumozók közül, aki elmondaná milyen szolgáltató működik az épületben? A cím Mester u 28.
Attól félek, ott is valami szerződött vacak van, de az oltári szopás lenne, most is olyanra vagyunk kényszerítve 10/10-es net+50tv csatorna 14500ft, és ennél olcsóbb használható csomag nincs. -
Apollyon
Korrektor
Érdekes, ilyenkor éjjel érezhetően gyorsabb a netezés.
Este hétkor kb úgy fél-1 mp volt míg bejöttek az oldalak, fura volt most már szerencsére kattintásra (azonnal) mennek a dolgok.
A torrent meg változatlan 0/24.
Viszont továbbra is előfordul hogy ha elindítom a torrent klienst néha megszakad a net de csak amíg újracsatlakozik – ez kb fél perc.
De csak akkor jelentkezik ha magyar trackerről töltök le, egyébként pedig nem. Lehetséges ez? -
csellosi
tag
"Az extreme hasznalat mar masfel eves, csak az atlag nott 1x 50GB-ot." - Ezt meg a chellore ertettem.
Senki nem tud olyanrol a digi elofizetok koreben, hogy valakinel kikotottek volna a netet mert tul sok volt a forgalma, sokan vannak akik havi 4-6TB-okat csinal folyamatosan es meg csak csunyan se neznek ra es rengetegen vannak azok aki havi 1TB korul toljak

A 420GB-oddal szerintem az atlagba tartoznal
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
pszihó
aktív tag
Kedves vadmacska vigyázz a UPC-vel !
1 hó max 299GB adatforgalom. Ne akarj bekerülni top 10 -be az arányoddal.
Ezt ugy mérted hogy töltöttél? Le meg fel?

Mert ha nem akkor zsirozd be a kábel modemedet mert akadnak benne a fogaskerekek és roncsolodnak a bitek a bytok a rar-ek és az ISO-k
-
Puma K
nagyúr
Múlthéten ismét UPC elöfizető vagyok immáron 10Mbit-es nettel

Gyors meg minden csak igy ma lassúlt egy "picit" be:
Klikk -
csellosi
tag
Nem vagyok upc alkalmazott. De ennyire naiv nem lehetsz

Igen korlatlan, de csak azert mert nekik a korlatlan szo nem egyelno a FUP-al.
Ahh, nemhiszem ennyire aljasok lennenek, szvsz megemlitenek a fup-ot (vagy nem
).Gratulalok, hogy vegre te is otthagyhatod oket
Ezt a ****** ***** ******* **** **** szolgaltatot. -
-
pszihó
aktív tag
Szeptemberben 416GB és augusztusban 358GB adatforgalmat csináltam.
Ugy tudtam korlátlan adatforgalom van ennél a tetü UPC-nél. Az ÁSZF-ben 2007 még nem volt benne az extrém adatforgalom miatti sávszélesség korlátozás.Ezt a levelet kaptam:
Tisztelt Előfizetőnk!Szeretnénk felhívni a figyelmét arra, hogy upc internet szolgáltatásunk használata során az Ön adatforgalma elérte a jelenleg érvényes Általános Szerződési Feltételeinkben (ÁSZF) meghatározott túlzott mértékű használatnak minősülő mennyiség 80%-át.
Szolgáltatásunk hálózati kapacitásának az elmúlt időszakban történt folyamatos fejlesztése lehetővé tette, hogy ezt a határt a korábban alkalmazotthoz képest megemeljük. Ennek megfelelően, a 2008. június 1-jétől hatályos ÁSZF 10.1 pontjában és 2. sz. mellékletében foglaltak szerint "a Szolgáltató túlzott mértékű használatnak tekinti azt az esetet, amikor az Előfizető adatforgalma egymást követő három hónap átlagában a 300 Gigabyte forgalmi mennyiséget meghaladja".
Tájékoztatjuk, hogy amennyiben adatforgalma egymást követő három hónap átlagában a 300 Gigabyte forgalmi mennyiséget meghaladja, úgy az ÁSZF 10.1. pontja értelmében az Ön által előfizetett internet-hozzáférési csomaghoz rendelt és az Ön számára rendelkezésre álló sávszélességet csökkenthetjük, azaz adatátviteli sebességét maximum 90%-os mértékben lassíthatjuk az adott hónap végéig. Kérjük, vegye figyelembe ezeket a szerződési feltételeket és tartózkodjon az internet-hozzáférés túlzott mértékű használatától.
Miként azt az ÁSZF is tartalmazza, erre a rendelkezésre a szolgáltatás minőségének folyamatos és széleskörű biztosítása érdekében van szükség. A szolgáltató ugyanis nem tudja biztosítani a szolgáltatás megfelelő minőségét, ha hálózatát az előfizetők esetleg túlterhelik.
Tájékoztatjuk, hogy honlapunkon (a http://forgalom.upc.hu címen) folyamatosan nyomon követheti havi adatforgalmának alakulását.
Amennyiben kérdése vagy észrevétele van az általunk mért forgalommal kapcsolatban, kérjük, vegye fel a kapcsolatot helyi ügyfélszolgálati irodánkkal vagy telefonos ügyfélszolgálatunkkal, a 1221-es telefonszámon!
Ügyfélszolgálati irodáink címeit megtalálhatja az alábbi elérhetőségen:
http://www.upc.hu/ugyfelszolgalat/kapcsolat/iroda_keresoTisztelettel:
UPC Magyarország Kft.[link]
A 10.1 pont itt található. -
polonic
félisten
FONTOS MINDENKINEK!!!
P2P KORLÁTOZÁS ESETÉN UTORRENT 1.8-AT KELL HASZNÁLNI ÉS OTT BEKAPCSOLNI A PROTOCOL ENCRYPTIONT ÉS LÁSS CSODÁT MINDIG FULL SÁVSZÉLLEL MEGY A TORRENT!!!
dc-nél nem tudok ilyet, az vszinű marad ilyen tetű -
Apollyon
Korrektor
VOid:
Esetleg próbáld ki még a Peerguardian 2 nevű programot. A beállításokat is nézd át mert van benne HTTP blokkolás is. Próba cseresznye, freeware. -
VOid
tag
válasz
Uthenger
üzenetére
Felraktam ezt a BCDC-t,de több furcsa dolgot is tapasztaltam, 60kByte/sec-nél nem megy feljebb a letöltési sebesség ill nem sokkal megy fölé. ha 4 szálon szedte a fájlt akkor 15 kbyte/s -el szedett egyenként ha 30tól akkor meg hirtelen lezuhant egyenként 2-3 k/sec-re

szóval érdekes, feltöltések se olyan gyorsak mint kellene lenniük, na mind1 nem akarok sokat offolni igaz ez csak félig off
-
Uthenger
aktív tag
Send garbage command on incoming/outgoing connections ("Szemét" parancsok küldése a bejövő/kimenő kapcsolatoknál) (0.305-ig): A kimenő ill. bejövő kapcsolatok létrehozásakor nem-dc típusú adatokat küld kezdésként annak megkísérlésére, hogy kiszűrje a feltételesen sávszélességet korlátozó tűzfalakat (azokat, amelyek iszonytatóan alacsony sávszélességre korlátozzák a p2p kapcsolatokat).
-
VOid
tag
Sziasztok nem rég lett Chello gold csomagom, faxán működik
egy probléma adódott csak
de végülis nem olyan nagy probléma: dc-n kb felhasználónként (magyarok) 10kbyte/sec-el tudnak csak szedni tőlem és összeségében a feltöltés a 30kbyte/secet nem is angyon haladja meg, ez mitől lehet? elviekben 400Kbyte/sec körül mennie kéne a dolognak, nem? -
Falatka
tag
Sziasztok!
Egy éve vagyok UPC-s, eddig semmi gondom nem volt, de tegnap óta szakadozik a netem. Központ szerint letöltés rendben, de feltöltésnél hatalmas a csomagvesztés. Ma kinnvolt a szerelő, modemet cserélt, de a probléma azóta is fennáll. Ő azt mondta, h a Pidgin-nel is lehet a probléma, mert jönnek rajta a kéretlen linkek. NOD32 semmit nem talált.
A kérdés:
Mi lehet ez és win reinstall megoldhatja-e ezt a problémát?
-
pacorro
aktív tag
válasz
jerry311
üzenetére
Nem emelés, hanem a kedvezmény megszűnése. Nem ugyanaz.
Csak az eredmény ugyanaz.
Egy a lényege, legyen hűségszerződésed vagy fizess többet.Hümme. Azért teljesen nem kóser a dolog, mert így gyakorlatilag a régi előfizetőket veszik semmibe/tartják hülyének. Évekig UPC-t használtam, utána egy évig külföldön voltam, köthettem új szerződést, új hűségnyilatkozattal. A hűségnyilatkozat lejárt, kaptam a számlát, hogy ezentúl fizethetek 5990 forintot az 1280/256-os netért. Gyakorlatilag szartak a fejemre, hogy egy év kihagyással majd' öt évig az előfizetőjük voltam. Ha azt mondják, marad a régi ár (4900), akkor azt mondom, hogy jó, ez nem olcsó ezért a netért, de annak ellenére, hogy lejárt a hűségnyilatkozat, kifizetem, mert alapvetően elégedett vagyok a szolgáltatóval (az apróbb f@szságaik ellenére). De ha egy számlán, apróbetűn megkapom, hogy ezentúl fizessek többet, az már nem tetszik annyira. 6000 forint egy ma relatíve lassú netért szerintem nagyon sok, és szerencsére van lehetőségem váltani, így váltanom kell. Ma fogom lemondani a Chellót. Igazából nem értem a UPC-t, hogy ha (szerencsére) verseny van a szolgáltatók között, akkor miért nem foglalkoznak a régi előfizetőikkel, hiszen többen vannak, mint az újak, és egyre nehezebb lesz őket így megtartani.
-
jerry311
nagyúr
válasz
gefffry
üzenetére
És? Telefonon simán megoldható. Ezt csináltam évekig...
Start menu -> Futtatás -> cmd -> ipconfig /all
Aztán beolvastatod a MAC címet.
Max. 5 perc ha azt csinálja, amit mondasz. Ha elkalandozik másfelé, akkor kíméletlenül vissza kell terelni a helyes irányba. Ha apukának nem megy, akkor kérd a gyereket, amelyik szokott PC-t használni.
-
gefffry
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Lehet nem jó helyen kérdezem, de hátha tudtok segíteni....
Szóval bátyámék lecserélik a régi gépüket egy másikra, és nekik Chello-s netjük van.
Olvasgattam itt ph-n, hogy újra kell nekik registrálni a MAC címet. Ez eddig tiszta, de most jön a svédcsavar:ivel az új gépet, ami egy noti tőlem veszik, arra kértek, h állítsam be nekik a épet úgy, h hazamegy bedugja és használja a netet, DE:
1. Nekem inviteles ADSL neten van,
2. Én Békéscsabán lakom, Ők Sopronban.Kérdésem, hogy tudnám nekik megoldani, h minnél egyszerűbben meg tudják oldani a beállítást. Az kiesik, h elmegyek Sopronba és belövöm nekik, mert egyrészt drága muri lenne, másrészt dolgozonom is kell...
válaszotokat előre is köszönöm.
üdv: gefffry
-
Chieftec
őstag
Igen ez benn a szopas!! 5 eve mondjuk megkototted a 1280/512t akkor ha nem szolsz be meg mindig azt adjak 6 rugoert!!
Amugy neztem Veszpremben ahol lakok most alberletbe behoztak a digit, ha nem koltoznenk siman arra valtanek!! Havernak az van 20/10 es nagyon fless aztmondja ilyen 4-5-6 megabajtok tolt le meg fel is!! 2500Ft ert!!!
-
válasz
Chieftec
üzenetére
az frankó! amikor én kötöttem a szerződést, akkor 5120/768 volt a dolgozónet - jelenleg is annyi a sebesség, és 7190 ft-ot fizetek érte.
régen nincs már hűségem, és most hűség nélkül lehetne kérni - mint meglévő előfizető - 10/2 chello silver csomagot 7500 ft-ért - ez jobban hangzik...
-
Chieftec
őstag
Nah megkerdeztem dolgozonet 6,5 es 10/2 es csomag tartozik bele!
-
erdoke
titán
válasz
Chieftec
üzenetére
Ha meglévő TV előfizetés mellé rendeled, akkor most is csak 7000-et kell fizetned a Silverért! Ott van a honlapon a csillag a libafos szívecskében, alatta pedig apróbb betűvel:
"Két új UPC kábeles termék (internet, telefon, kábeltv) egyszerre történő megrendelése vagy meglévő upc kábeltv/upc telefon szolgáltatás esetén."Én áprilisban vállaltam jövő júniusig hűséget, gondolom ezért a 7600-as ár.
-
tototos
addikt
válasz
Chieftec
üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a választ. Akkor már megvan miért nem akar jó lenni
Azt mondta adls-je van és a pppoe-t mondtam hogy az kell neki. Nem akart jó lenni, elhozta ide, kipróbáltuk az én netemmel is simán osztott, megmutattam neki hogy mit kell állítani. Ma mentek vissza az albérletbe erre hív hogy nem jó. És most mondja hogy chello van neki
Mondom akkor utána kell érdeklődnöm hogy azt hogy kell osztani. -
tototos
addikt
válasz
Chieftec
üzenetére
Köszi. A dynamic alatt van ilyen hogy host name
Ezt írja hozzá a manual
Host Name
This space is provided to enter a host name that needs to be
visible to your ISP. Enter your host name here and click “Apply
Changes” (3). If your ISP did not assign you a host name, or you
are not sure, leave this blank.
Ezt üresen kell hagyni? -
tototos
addikt
Hello mindenkinek!
Egyik ismerősömnek van chello netje és szeretné ezt megosztani. Vettek egy ilyen routert Belkin de sajnos nem értenek hozzá hogy kell beállítani és tőlem kértek segítséget. Sajnos csak telefonon tudok segíteni mert túl messze vannak. Nem tudom hogy a chello hogy csatlakozik a netre és a routerben melyik menüpontot kell beállítani.
Ilyenek vannak:
Dynamic
Static IP address
PPPoE
PPTP
Azt tudom hogy a mac addresst klónozni kell. Tudnátok segíteni nekem? -
Chieftec
őstag
Vagy dolgozonetet lenne meg erdemes megkerdezni! Nemtudja valaki, hogy mennyi most es menyik csomag tartozik bele?
-
Chieftec
őstag
Csaooo
Chello bronze csomagunk van jelenleg, de szeretnek valtani silverre. Honlapon azt irjak, hogy 7500 huseg nelkul! Gondolom akkor huseggel olcsobb lenne de ezt nem talaltam meg a honlapon.. 1 evessel mennyi lenne?
-
enterlaci
senior tag
Hali, sziasztok.
Tud-e valaki valamilyen lehetőséget, hogyan lehet kibújni a hűségszerződés alól?
Nekem decemberben jár le, de az elmúlt 1-1,5hónapban tragédia a net sebessége és persze többnyire este 7-8 óra körül kezdődik a probléma. Nem viccelek, ha azt mondom a betárcsázós internet közelében "hasítunk" sokszor. Eddíg azt mondtam, hogy a upc a legjobb szolgáltató - mára ez kezd megváltozni.
-
válasz
Creative997
üzenetére
router tipusától függően; kábelmodem/dinamikus ip/automatikus ip a csatlakozás módja, szükség esetén beregisztrált mac adress klónozása (néhány router automatikusan elvégzi a megfelelő kapcsolat kiválasztása esetén, de a legtöbb típus nem - utóbbi esetben van ilyen manuális lehetőség), továbbá szükség lehet még a szolgáltató regisztrációs felületén ismét beregisztrálni; link (fehasználónév és jelszó szükséges!)
-
Creative997
őstag
Sziasztok!
Nekem UPC Chello -m van és egy olyan gondom lenne, hogy valamiért nem tudom megosztani a hálózatot routerrel. Ha tudtok segíteni azt megköszönöm!
Üdv -
Jadro
veterán
válasz
Depression
üzenetére
És azt jó megoldásnak tartod? Ha véletlen elnézed a dátumot vagy akármi miatt elfelejted lemondani akkor ráhúzol még egy évet vagy fizetsz.
-
jerry311
nagyúr
Igen, lehet.
De...
Ha switch-et használsz és 3 gépet, akkor előfordulhat, hogy a 3 IP nincs egy alhálózatban. Ebben az esetben az adatok a modemen keresztül elmennek a UPC routeréig majd vissza. Tehát a 3 gép közti kommunikáció csak olyan gyors lehet, mint a UPC előfizetésed. Így, ha nem is kötelező, de ajánlott routert használni. -
xrvman
őstag
Bocsi a kifejezésért, de olyanannyira nem tájékozott emberek vannak az UPCnél, hogy az már túlzás.
A legelső chellos üf azt mondta lehet, a szerelő aki kijött azt mondta neem lehet, el is zavartam, hogy nem kell, ne kösse be.
Aztán másnap du megint beszéltem és ott újfent azt mondták hogy lehet, de csaka gold esetén. Tűnődtem, és amikor láttam az ÁSZF akkor mondom jöjjenek kössék be. Max meglobogtatom az ÁSZF-t.
Annak rendje módja szeritn kijött a Chellos szerelő, kábelezett és egy gépet beregisztrált és ő is nagyban hangoztatta hogy itt ugyan nem lehet 3 gép csak routerrel, mondtam regeljünk be másik gépet, azt mondta nem lehet, meg se próbálta. Nem szóltam semmit, hagytam elmenni. Fogtam és azon minutumban leültem a másik gép elé és bejelenkeztem, feljött a szokásos adat és a mac address, hoyg jó e vagy se, igent nyomtam, és utána volt egy ablak, hogy új, vagy csere, klikk új. modem kihúzás 30 sec majd vissza, és lőn net ott is. :-)Chello Gold Internet esetén akár 3db PC-t ráköthetek a netre, 3db dinamikus IP-t kapok, ez áll az ÁSZF-ben.
Lehet switch-el 3db MAC címet regisztrálni új gépként és egyszerre mennek!

Ki van próbálva: Most is 3 gép van fent simán Switch-re kötve, külön IP-t kapok.
-
jerry311
nagyúr
válasz
Depression
üzenetére
Nem emelés, hanem a kedvezmény megszűnése. Nem ugyanaz.
Csak az eredmény ugyanaz.
Egy a lényege, legyen hűségszerződésed vagy fizess többet. -
válasz
jerry311
üzenetére
Listaárak (lezárt csomagok)
Most a médium csomag nekem 5990 Ft, ami hűségszerződés lejártakor felemelkedik havi 9500,- Ft-ra. Ez nem automatikus emelés?
Jadro: Van (vagy csak volt) olyan telefonos cég, amelyik szerződésében le volt írva, hogy ha a szerződés lejárta előtti hónapban nem mondod le, akkor automatikusan meghosszabodik egy évvel, és csak büntivel szabadulhatsz meg tőlük. -
csellosi
tag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
A p2p korlatozas tudtommal, fogalmazott mennyisegtol fuggetlen, mindenkinel van. Alanyi jogon jar az elofizetessel

Masik totyikban kerdezosokdj Digivel kapcoslatban, tuti kapsz valaszt. De nagy atlagban (99,9%-nal) megy a szerzodesben igert savszellel (30/20 - 20/10), sot nehany esetben meg gyorsabb is, mindezt korlatozasoktol mentesen.
-
-
B0gyee
tag
Sziasztok.
Tegnap láttam reklámot, hogy lehet hűségnyilatkozat nékül is köttetni netet upc-nél. Jó pár éve volt már csak a korlát miatt felmondtam.
Szóval pár kédés:
Mennyi most a korlát?
Láttam p2p sebességet korlátozzák az nem is érdekel hanem az ftp kapcsolat is korlátozva van?Válaszokat előre is köszi!
-
Jadro
veterán
válasz
Depression
üzenetére
"mert utána ugyebár hűség nélkül automatikusan emelik a díjat a UPC-nél. Ez is mekkora átb*szás. De legalább nem automatikusan meghosszabbítják."
Most akkor az se jó ha automatikusan meghosszabbítják de az sem ha nem?
-
-
jerry311
nagyúr
válasz
Depression
üzenetére
Már megint félrebeszélsz. Talán el kéne olvasni amit aláírsz.
Előfizetsz X kedvezményes árra, Y évre. Ha lejárt a hűség (ami a kedvezményt biztosítja) akkor kapod a szolgáltatást listaáron. Korrekten le van írva, csak tudni és akarni kellene elolvasni és megérteni a szerződést... -
-
KMT
addikt
válasz
Depression
üzenetére
Milyen lehet ez a digi net p2p szempontjából? Jól látom, hogy külön kell fizetni a fix ip címért?
Meg mi ez a nem megy a p2p, mac address csere dolog?

mod: visszalapoztam, ok. nekem nem volt ilyen kimaradás, csak egy trackerről nem ment a torrent.
-
törölt tag
válasz
Depression
üzenetére
Nekünk tegnap kötötték be a lépcsőházukba (nem ugyanott lakunk?
). De februárig ráérnek még vele, akkor jár le a hűségem.
Remélem, addig még így marad minden, és hűség nélkül lehet menni hozzájuk ennyiért.
Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- BESZÁMÍTÁS! Acer Aspire 5 A515-57G FHD GAMER notebook - i5 1235U 16GB DDR4 512GB SSD RTX2050 4GB W11
- 27%! LG 86UR76006LC (86") UHD (Active HDR, 60 Hz, Smart TV)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 256SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
annyira nem értek hozzá, de nekem is amikor bekötötték a 20M-es chello-t csak 10M-el ment (előtte nem használtam semmi progit ami befolyásolhatná), és felraktam vmi tcpoptimizer nevű progit beállítottam a kapcsolatom vele és újraindítottam a gépet és láss csodát ment a 20M
A silver a 10/2

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Azt mondta adls-je van és a pppoe-t mondtam hogy az kell neki. Nem akart jó lenni, elhozta ide, kipróbáltuk az én netemmel is simán osztott, megmutattam neki hogy mit kell állítani. Ma mentek vissza az albérletbe erre hív hogy nem jó. És most mondja hogy chello van neki