Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Aktív témák
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Jarlaxle
üzenetére
Félreértés ne essék, én nem csak szimplán UPC-ellenes vagyok, hanem minden olyan szolgáltatóról ez a véleményem, amelyik szart szolgáltat. És hallottam már a DIGI-ről is szépeket, de mivel engem még nem károsítottak meg, nekem egy szavam nem lehet még. Ha átváltok majd, és ott is lesznek ilyen dolgok, ugyan úgy elhordom őket, mint bármely más céget. De ahogy olvasgattam, több jót olvastam a DIGI-től mint rosszat, a UPC-ről ugyan ezt nem nagyon lehet elmondani.
Szerinted én úgy nézek ki, mint aki csak felhívja őket, és beböfögi, hogy nincs net? Nyugodjál meg a natúr telefonos kisasszonyokkal már régen nem állok szóba, egyből technikushoz kapcsoltatok, az legalább tudja mi a dörgés, bár volt olyan, hogy az "aortánál ugrik meg a ping" -után csak egy "hö?!?" volt a válasz. Kedvencem még tőlük az, hogy ha kérdik van e routered, igennel válaszolsz, egyből arra fogják, hogy szar.
Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali fotós kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Szélvészként hasít a Kingston nem gyenge kapacitású SSD-je
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
- 27% - ÚJ MSI MEG Vision X AI Core Ultra 9 285K / RTX 5090 / 128GB DDR5 / 2TB NVMe ! BeszámítOK!
- Dell Latitude 5450 Újszerű, Ultra 5 135U, FHD IPS LCD,16GB, Magyar vil bill., gyári gar 2027.11-ig
- Bambu Lab A1 mini azonnal használható szett
- Samsung 860 Evo 1TB SATA3 93%-os és Samsung 860 QVO 1TB 97%-os
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - MSI RTX 5080 SHADOW 3X OC 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 128GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Nano Gen 1 2K kijelző / i7 / 1TB SSD / 1kg alatt
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest