Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Aktív témák
-
FefeeX
veterán
válasz
horvathkrisz
üzenetére
erre mondtam pár hsz-el ezelőtt, hogy érdeklődni kell a UPCnél, de előre kitalált, jól felépített történettel... Javaslom az online chat-et, mert ott van időd gondolkozni közben
(ja de ott meg új, leendő előfizető nem tud asszem felmenni) -
horvathkrisz
addikt
válasz
FefeeX
üzenetére
És ha az új lakók nem ismerik egymást?
Figyelj, én is laktam albérletben, és azt sem tudtam ki fog jönni utánam. Erre az esetre milyen szabály van?
szerk.: DraXoN én is vissza akarom mondani a csomagot majd meglátjuk mit ajánlanak ha meg nem tetszik akkor marad az "A" terv...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Elegem van abból hogy ebben az országban mindig kitolnak a becsületes dolgozó emberrekkel.
Szóval, állok a UPC elébe...
-
horvathkrisz
addikt
válasz
DraXoN
üzenetére
nem oldható meg, ha figyelmesen olvastad volna a fórumot nem olyan egyszerű kihasználni ezt a politikát, de ki lehet és én ki is fogom. Lemondom és újra beköttetem. Elvből.
Ha ez nekik megéri, ám legyen.
Úgy érzem engem sértenek azzal hogy az új előfizetőknek van kedvezmény a régiekkel meg jól k*b*szunk, gondolván "a régiek úgysem fognak foglalkozni pár ezer Ft-tal..."
De igen fognak. Én legalábbis fogok. -
FefeeX
veterán
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Külön szabályozás van arra az esetre, hogy ezt ne tudd megtenni... Új előfizetőnek az számít, akinek asszem 3 hónapja nincs semmi kapcsolata a UPC-vel... És ez asszem él a szolgáltatási helyre meg az emberekre is... Amennyiben a lakó tovább viszi az előfizetését, akkor kérhet az új lakó új szerződést - szerintem, de ezt csak én gondolom, a UPCből kiindulva...
-
DraXoN
addikt
válasz
polonic
üzenetére
Ez érdekes elképzelés..
Szerintem működhet a jelenlegi politikájukat figyelve
szerk: látom akkor a legkisebbnél mégse... de az egyel nagyobbnál megoldható?
szerk2: de nem tudom... ha lejár a hűség nem megoldható a legkisebb csomagra váltás? szerintem megkell kérdezni, vagy kell egy ismerős a UPC eladóinál
... nekünk sok mindent elintézet, így némileg olcsóbban kapunk néhány nyoldot mint mások.. minden lehetséges lehetőség/kedvezmény kivan használva
(társasházi kedvezmény, plusz azt a kedvezményt is megkapjuk amit azoknak szoktak felajánlani akik visszaakarják mondani a csomagot
) -
horvathkrisz
addikt
válasz
FefeeX
üzenetére
És abban az esetben ha kiköltözik egy albérlő a lakásból akinek már amúgy is lejárt a szerződése és lemondja, akkor az új albérlő nem vezettethet be az előző bérlő miatt internetet?
Na ne vicceljünk kérem!
Szerk.: de egyébként is, fogom, lemondom az egészet, mivel jogomban áll és egyébként is lejárt már a két évem és új előfizetőként hűség nélkül olcsóbban úszom meg a szolgáltatást.
Éves szinten ha kiszámolod elég sok pénzről van szó. -
horvathkrisz
addikt
válasz
polonic
üzenetére
Azt nem tudod megcsinálni (kiküszöbölték ezt a lehetőséget) mivel ha már meglévő előfizető vagy, nem tudsz az 1 megás (chello start) csomagra váltani.
Nézd csak! -
polonic
félisten
Nekünk chello goldunk van, de fölösleges ez a nagy sebesség, bár itt jól jön a torrent, nem látom értelmét ekkora sávszélnek. A chello bronze lenne a szimpatikus. Lehet olyat csinálni, hogy én leváltok a legkisebb chello csomagra, utána felváltok a chello bronzera és a kedvezményes havidíjon számlázzanak, a 4050 Ft-ot?
-
FefeeX
veterán
Wow vagy nem, azt hiszem, a hír ide tartozik... A UPC megint alakít, és gyakorlatilag kijelentette, hogy "szarunk a fejetekre"...

-
FefeeX
veterán
szerintem ez címre is van. Tehát ha azonos albetétre vagy HRSZre lemondod (ergo kb nem viszed tovább) - más oda költözik, akkor sem fog működni, de ne legyen igazam... Minden esetre a bnőnek kellene beszélni velük, hogy új albérlő itt és itt, és hogy az előző albérlő lemondja - ő megkötheti-e, milyen feltételekkel... (ehhez pluszban majd ugye tulajdonosi hozzájárulás is kell - így megint kérdéses, hogy ki a tulaj)
-
FefeeX
veterán
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Asszem egy szolgáltatási címre ez sajna külön névre sem fog menni...

-
horvathkrisz
addikt
válasz
D1Rect
üzenetére
Én már vagy 10 napja írtam nekik mélt (mivel 10 napja járt le a 2 éves hűségem) hogy az előfizetésemet módosítsák Chello Bronze-ra. Azóta csak egy automata válasz jött, pedig ha jól tudom 8 munkanapon belül fel kellene venniük velem a kapcsolatot.
Egyébként ezt figyeljétek:
Ajánlataink új előfizetőknek-Chello Bronze 4050 Ft
Ajánlataink UPC internet előfizetőinknek 4500Ft"* Új/meglévő upc internet előfizetőknek az akcióban érintett szolgáltatással nem rendelkező, vagy magasabb szolgáltatási csomagra módosító előfizetők részére. Két új UPC kábeles termék (internet és telefon vagy kábeltv) egyszerre történő megrendelése vagy meglévő upc kábeltv/upc telefon szolgáltatás esetén.
Csak chello bronze csomag megrendelés/módosítás esetén a havidíj 4500 Ft .
Maximális sávszélesség: 4096/1024 kbit/s"Hát ezt érdemeljük 2 év után?
Ebben az esetben mit is tehetek? Figyeljetek!

Lemondom az internet, tv előfizetést majd pár nap múlva megrendelem új előfizetőként a tv-t és az internetet. Ha így nem megy akkor a barátnőm nevére csinálom meg ugyanígy hűség nélkül és ezzel a módszerrel egy év alatt kb. 20.000 Ft-ot spóroltunk csak a net és tv szolgáltatáson.
Ha ez kell nekik, ám legyen...

-
FefeeX
veterán
Bár már azt olvashatnám itt, hogy megszűnt a probléma, és mire hazamegyek, jó net vár... De e álmodozzak, mi?

Gondolkoztam, hogy az online chaten én is bejelentést teszek... -
Sanya
nagyúr
minden olyan játék/alkalmazás lagos, ami külföld irányába megy. elvileg az upc tud a dologról, de azért emlékeztethetitek rá őket

-
DraXoN
addikt
válasz
Departed
üzenetére
Megfigyeltem, hogy eléggé népszerű lett kishazánkban ez a RoM nevű csuda...
Még én is rajta lógok (illetve lógnék..
)
Általában nincs nap, hogy ne futnék össze vagy egy tucatnyi Magyarral!
Egyébként ha stabíl lenne akkor én is inkább kérném vissza a 10/1-es netet (most már 25/3), bőven elég volt nekem

-
Patrick
addikt
Jól van, úgy látom nem csak nálam szakad a net és laggolnak a szerverek.
Remélem nem sokáig már. -
modemshop
csendes tag
Érdekes kérdés. Lehet hogy nem mindenhol korlátozzák a torrentet. Itt nagyon. Nappal 30 KB/s-el jön a torrent, és nem azért mert kevés a seeder. Van egy VPN kapcsolatom, ami titkosított, ha arra felmegyek, "érdekes" módon 3.5-3.7 MB/s... ugyan már, ne mondják nekem hogy ez csak véletlen.. meg hogy ennyire "háttérbe szorul" a p2p prioritása.. ennyien nem neteznek az egész optikai szálon... Nagy kamu az egész "Priorizáljuk a forgalmat" szöveg, nem merik nyíltan bevallani, hogy korlátozásról van szó. Ennyit a 30/3-ról és a torrentezésről.
-
harry
veterán
No akkor mégsem volt annyira egyedi a gondom. Talán egy hete írtam, hogy bajok vannak, egyszer csak nem volt netkapcsolat, de a modemcsere segített - ugyanakkor nem tudom elképzelni, hogy ennyi embernek a régi típusú lenne (terayon volt, most valami atlanta van). Mindenesetre most nálam nincsenek gondok, net jó, youtube videók jók, szerverről letöltés jó, p2p letöltést régebben néztem egy ubuntut, az elég simán jött, szóval nálam nincsenek gondok szerencsére - de voltak, és ezért nem értem, hogy ha pusztán a modemcsere megoldotta, akkor másnál mi a baj, ha nem ez... amúgy 25/3net.
-
Pá
addikt
Nálam is iszonyatosan ugrál a net, és engem ku***ra zavar.
-
Most kérdeztem pár embert, 100%-os találati aránnyal szakad a net a UPC előfizetőknél.
Persze a 98%-a annyit érzékel hogy ugrálnak ki-be az ismerősei MSN-en.
-
tomp
félisten
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Szerencsére nem használok online game-et

-
Apollyon
Korrektor
Hú mi lett itt, mindenkinél gáz van.
Bár én nem játszom online játékkal, a külföldi oldalak nekem is lassan jönnek be. A netrádióval semmi gáz annak ellenére hogy USA-ból jön, majdnem ment egész nap de nem kapcsolt szét egyszer sem.
Ezzel szemben msn néha ledob úgy, hogy nem is megy a torrent de úgy is hogy megy, ráadásul nem WLM, hanem Miranda.Ez azért így elég durva.
-
modemshop
csendes tag
Nem is ez volt a célom, azzal a képpel. Noha abba az irányba épp jó a külföld (Megvan a 30/3 mbit), de másfelé nem. Azért azt a szervert választom, mert a budapesti szerver nem képes (nálam nem, másnál aki DigiLANos, vagy más szolgáltatónál van) 20 mbit/snél többet mérni valamiért.
Online játékok: Ismerősöm külföldi Lineage2 szerveren játszik. Azaz játszana, mert egy hete laggol, és szakad.
Netrádió: UK netrádió 128kbit/s lagol, bufferel, szakad. 32 kbites HEAAC francia rádió megy rendesen.
Alapvetően a szolgáltatás itt stabil, csak a torrent korlátozás meg az ilyen jó külföldi sáv (és persze az árak, meg a cég hozzáállása) nyomja rá a bélyeget az egész CHELLOra.
-
modemshop
csendes tag

-
KMT
addikt
Nincsen sok onlájn játék. Azért nincsen, mert elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon. Európában ilyen böszmeséget még internetszolgáltató nem csinált, amit mi csináltunk. Meg lehet magyarázni, nyilvánvalóan végig hazudtuk az utolsó másfél-két évet. Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz. Annyival vagyunk túl az internet lehetőségein, hogy azt, mi azt nem tudtuk korábban elképzelni, hogy ezt a UPC és a ASVA-sok közös átverése valaha is megteszi. És közben egyébként nem csináltunk semmit négy évig. Semmit. Nem tudtok mondani olyan jelentős hálózat fejlesztési intézkedést, amire büszkék lehetünk azon túl, hogy a szarban megforgattuk a p2p-t a végére. Semmit. Ha el kell számolni az országnak, hogy mit csináltunk négy év alatt, akkor mit mondunk?
-
g@bo
nagyúr
van tippetek, mivel lehetne külföldre tolni a videódumát?
msn a végletekig szaggat, skype meg kinyirja a windózom.

-
horvathkrisz
addikt
LOL még a UPC oldalát sem hozza be erre varrjatok gombot!

-
Használja valaki a webtáros szolgáltatást? Felraktam a hozzá adott progit, amivel lehet meghajtót csinálni a tárhelyből. Müxik is, látom, de amikor másolni akarok rá kiírja, hogy szüntessem meg az írásvédelmet? Mi a gyász lehet?
-
Dexar007
veterán
Nah hi,
kb 1hete folyamatosan belaggol netes játékoknál ez a szar, cod4-el szoktam játszani és 10másodpercenként connection problem "beáll" az egész játék aztán megy tovább normális pingel ugyan de csak 10másodpercig mert utána jön a következő,van mikor kidob a szerverről de általában csak ezzel szokott szórakozni , magyar szerókon normális a ping és nincs semmi problémám..mitől van ez?Mi a faszé emel sávszélet ha nem képesek stabilan tartani?Ennyi erővel lehet 200mbt -is ha a nap 23órájában csak 1-et látsz belőle faszkivan.
Valami ötlet?
net:

szerk:látom nem csak nálam ilyen, mindegy én holnap telefonálok hogy mi a rák van és csináljanak valamit, remélem ti is .

-
horvathkrisz
addikt
Srácok komolyan mondom hogy ez most így egy nagy rakás trágyadomb, semmirevaló SZARKUPAC!
20 Mbit és nemhogy játszani nem tudok, DOD olyat laggol hogy én sem látom hogy hol vagyok, Kane's Wrath folyamatosan szétkapcsol de még csak webböngészésre sem alkalmas.
Lemondom hétfőn a picsába ennyi volt...Szerk.: ROHADJON MEG A UPC!!!

-
Draken
őstag
Nagyon nem oké mostanság az állapota ennek a szolgáltatásnak, egyre több probléma van a chelloval..és most mégis mit mondjak a hibabejelentésnél? cs-ben a külföldi szerókon laggolok mint a kurv*anyja?

mod: persze mire ezt a hibát is kijavítják lesz vagy 3 hét még (vagy több)..no comment -
Eagle16
addikt
Nálam most hála az égnek jó a net és a ping is megfelelő, bár néha csak úgy random leáll az egész és újra kell indítani a modemet
(még csak kétszer fordult elő az elmúlt 2 napban)
-
jerry311
nagyúr
válasz
horvathkrisz
üzenetére
1500
-
horvathkrisz
addikt
UPC-nél az MTU-t mire kell állítani a routerben?

-
tomp
félisten
Másnak működik az otp online fizetése?
díjneten fizetném ki a számlát. Átrak az opt oldalára, majd még megsem tudom adni a kártya adatokat, de már egyből "Hiba a tranzakció feldolgozása közben.A megadott tranzakció azonosítóval nem létezik fizetési tranzakció." Ha meg eljutok a kártya adatokig, beírom erre "Sikertelen tranzakció" Ha holnapig nem sikerül kifizetni, felkell hívni őket, hogy meg ne merjék csinálni a korlátozást, vagy a társasházi kedvezmény megvonását, mert nem az én hibám ez. Sztem köze van a upc szenvedéséhez. -
horvathkrisz
addikt
én ezt lemondom a p*cs*ba, használhatatlan szar!

-
harry
veterán
Nekem is voltak problémáim a chelloval (szakadások), vélhetően az emelés következtében, de konkrét eseményhez nem tudnám kötni (tehát torrent, nagy letöltés, videó, vagy ilyesmi)... mivel minden más jól működött, ezért kihívtam kábeles srácot, mondta, hogy a régi modem a gond, cserélte is, azóta nem volt gond. Nem tudom, neked mióta van, ez már vagy 5 éves volt.
-
modemshop
csendes tag
-
jerry311
nagyúr
válasz
horvathkrisz
üzenetére
-
horvathkrisz
addikt
The hidden pages register the modem as a "Scientific Atlanta DPX2100",
however the public ones claim it as WebSTAR EPX2203.
Interesting.This is the modem that comhem have provided for me to use in my apartment
in Sundbyberg, Sweden. I'm just putting this info up in case it might help
someone shed light on these pseudomysterious modems. If you can share more
information on it, then please contact me (see my info on http://pulia.nu)Default internal IP: 192.168.100.1
Modem serial number: 106007800
Hardware version: v2.1
Software version: v2.0.2r1152-070703(This information still stands as of 2008-08-14)
Public pages:
/system.asp
/signal.asp
/status.asp
/log.aspHidden pages:
/_aslvl.asp:
Access level modification, requires a password (but no username). There doesn't
seem to be any simple way of knowing which access level you already have, and
the damn thing doesn't provide a failure/success splash./gscan.asp:
Set the initial "starting" frequency for connection scanning. The page supplies
the currently *tuned* frequency in use, but doesn't provide the set starting
frequency. Pretty stupid if you ask me. The set downstream frequency on my modem
is 642000000Hz.
A friend with the same modem and ISP has this set to 538000000Hz.
Please remember, I don't think that the listed downstream frequency is the
same as the initial *starting* frequency!/__swdld.asp:
Upgrade the firmware. Requires the filename of the new firmware and a server
IP address. I have no idea which protocol it uses for this. Apparently there
are two selectable memory banks, so I presume the modem can recover if one
bank contains currupted/incorrect firmware. I have tried to find firmware
for this modem but I cannot find anything anywhere - not even on Scientific
Atlanta's own homepage./_dlcert.asp:
Upgrade MTA (Usually Mail Transport Agent, but in this context who knows?)
Telephony service provider root certificate. Again requires a server IP and
filename. Not too sure about this at all, really. -
CWorm
aktív tag
válasz
modemshop
üzenetére
Megcsináltam. A póker még mindig szakadozik, állandóan disconnectel, meg az oldalak is ugyanolyan tetűlassan jönnek be...
De van egy pozitívum is: most sikerült a végéig letölteni egy indavideót, pedig előtte kb százszor megpróbáltam és mindig csak a 25. másodpercig jött. -
Apollyon
Korrektor
válasz
jerry311
üzenetére
Na és most meglepődtél? UPC "egyeduralma" véget ért, itt a sötét időszak hála Diginek. Már ahol, mert itt a VII-ben még mindig a chello a legjobb ár-érték arányú választás.
Amúgy amikor meg pár éve lemondtam az HBO-t mert egy szar és nem kell, akkor kissé hallatszott szegény üfis hölgyeményen hogy felolvassa a szöveget hogy "De hát az HBO-n mindig a legújabb filmek vannak reklámok nélkül bla-bla-bla..." Na igen a neten is csak több és olcsóbb
Mondtam neki ne is fáradjon nem kell a szöveg, lemondom és kész de még utána is erősködött valami akicós árral. Aztán persze sikerült 2-3 perc alatt elmondani neki hogy TÉNYLEG nem kell.Ez a társasházi kedvezmény így eleinte jónak tűnik, de hosszú távon sztem bukó.
-
jerry311
nagyúr
Pénteken beszéltem UPC-vel, hogy kéne olcsó havidíjas telefon. (igazából csak azért van, mert ragaszkodom a vezetékes telefonszámomhoz)
Rögtön letámadtak társasházi csomaggal, meg hogy az milyen jó nekem és csak 1 év hűség. Bla-bla-bla... Rajtuk van az eladási meg a láncra verési kényszer. -
BalaNce87
addikt
Megnéztem a prov.chello.hu oldalt és ott Chello goldnak ír engem, pedig eddig classic voltam, meg extrém. Nem értem

-
modemshop
csendes tag
Egész pontosan nem tudom a Tomatoban hogy lehet. TCP MSS-t nem valószínű, hogy lehet állítani, általában minden router/eszköz az MSS-t MTU-40-re teszik. Tehát ha 1500 az MTU, akkor a TCP MSS 1460 lesz. Próbáld meg az MTU-t 1450-re levenni. Elvileg akkor magától 1410-re teszi majd az MSS-t. Egy próbát megér.
üdv
-
stifi
senior tag
ma újult erővel próbáltam belépni a warcraftba, a töltőképernyőn a csík végigmegy, de a játékból már semmit se látok, mert automatikusan disconnect

tegnap legalább még beengedett és csak 5 percenként vágott le
az oldalak is egyre bizonytalanabbul töltődnek bea diginet viszont még messze van :I
-
tomp
félisten
Na most sz@rt be a külföldi kapcsom megint.
Vagy nem érkezik válasz időn belül, vagy 1600-as ping
Vki kihúzott a upc-nél egy külföldi hálókábelt, és a maradék vas nem bírja?
-
CWorm
aktív tag
válasz
modemshop
üzenetére
Van router-em, Linksys WRT54GL, Tomate firmware-rel. Amikor bekötötték a upc-t, akkor még jött minden max sávszélen, aztán szépen elkezdett egyre rosszabb lenni az egész. Ma már, mint írtam, alig tud betöltődni valami.
Hogyan kell beállítanom ezeket az MTU/TCP MSS dolgokat? -
modemshop
csendes tag
Mindenhol emeletek. Csak valahol szándékosan a régi konfigurációt küldik a modemnek...
Mindenki megnézheti magának...
http://192.168.100.1/_aslvl.asp ... név: admin jelszó: W2402 .. Access levelt felteszed, és utána a http://192.168.100.1/status.asp oldalon megnézed a konfiguráció nevét.
Ha Chello Silvered van és chello_silver_old.cfg-t látsz, akkor téged is jól megszivatott a upc, mert szándékosan a régi 10 mbites konfigurációt adják a modemenek. Ez van. Reklamálni kell.
Jah igen a fent leírt művelet Webstar modemekhez van.
-
CWorm
aktív tag
Nálatok szokott olyat csinálni a net, hogy pl elkezd betöltődni egy oldal, de mondjuk egy táblázat végénél tovább nem töltődik, csak írja, hogy várakozás... aztán amikor nyomok egy F5-öt, akkor hirtelen magához tér és betölti az egészet.
Vagy youtube videóknál szokott lenni, hogy nem tölti be az egészet, csak ameddig kedve van. És nem folytatja a töltést. De indavideóknál szokott az előfordulni, hogy akárhányszor töltöm újra az oldalt, a videó mindig pixelre pontosan csak ugyanaddig a részig töltődik le. Ha más böngészővel nézem, akkor is. Gépet újraindítom, akkor is, stb. Persze a legújabb flash van és egy Mac gépen is hasonlókat produkál (ez most XP).
Amikor meg pókereznék a Full Tilten, állandóan megszakad a kapcsolat és nagyon nehezen tud újracsatlakozni. Kurvára idegesítő már ez az egész... se játszani nem tudok, se videókat nézni, akkor mégis mi a faszomra jó ez a upc net? Bekaphatják...szerk.: a speedtest.net-et le se tudom tesztelni a sebességet, mert egy ideig tölt ugyan, aztán ez is megáll és a végtelenségig várhatok, hogy letöltődjön a tesztcsomag... pingre meg 7-et ír.
-
Draken
őstag
A korábban hozzászólóknak írom, hogy nálam is cs-vel volt gond, hazai servereken tökéletes minden,ám a külföldi servereken is max 60-70 pingem van, nem vág ki a serverről csak 2percenként beakad 5-6mp-re

-
DraXoN
addikt
Tud valaki valamit a chello mostani emeléséről, hogy a még régi chello extreme csomagban lévők hogyan járnak? mert tegnap vettem észre egy letöltéskor, hogy szokatlanul nagy a sebesség.. az eddigi 10/1 es netem, hírtelen 25/3-mas lett...
Korábban:
Most:
Valószínűleg ez egész héten ilyen volt csak nem töltöttem le, így nem vettem észre... illetve valamit észrevettem.. a rúterem a héten kb 2-3 óránként lefagy, illetve lagol a netem bármilyen eseménykor egy 2-3 másodpercre (a weblap később tölt be, a letöltés megáll pár pillanatra, meg hasolnók.. mint ha torlódás lenne a hálózaton vagy mi... ilyenkor a ruter se villog semmit, minden ledje világít mereven...) Aszem ez már sok lehet a Tenda márkájú mitudom én milyen fajta vezetékes netmegosztómnak (eddig jól ment, csak a héten már nem jó...)
Sajnos még tapasztaltam azt is, hogy az eddig jó késleltetésem hatalmasra nőtt...
A korábbi sebesség bőven elég volt, kérem vissza ha visszakapom a késleltetést (netes játékokkal játszom főleg, így ez érzékenyen érint.. kicsit...), de leginkább a rúter miatt a sebességet lenne jó visszavenni, nem akarok most másik rútert venni
Na mind1... ki tud erről valamit?
-
Rainman665
csendes tag
válasz
dReFiX
üzenetére
A válasz nagyon egyszerű, mert Digi net benyúlta a pesti lakótelepek 60%-t és valamit kellett tennie ez ellen, és azért csak 1év a hűségnyilatkozat, mert remélik hogy annyi idő alatt ki tudnak valamit találni.
Eközben Diginél nincs hűség, stabil a net, és eddig mindenki dicséri, ÉN aláírtam UPC-nek még egy évet, azt hittem jobb lesz, de KOMOLYAN gondolkodom rajta hogy 2500Ft megér még UPC mellett pluszba hogy ne baxam fel az agyamat a chello hülyeségeivel(korlátozás, meg ügyfélszolg)
-
dReFiX
senior tag
Én CS-zem és 2-5 másodperces laggolások folyamatosan....nem tudom miért kell sávot emelniük ha nem bírja a rendszer....

BAZ MeGYe, Kazincbarcika...
-
TeeJay
félisten
LOL 2napja eltűnt a BIX (persze csak a grafikon)
http://bix.hu/index.php3?lang=en&page=graph&swid=Summary&portid=BIX-IPv4-Total -
stifi
senior tag
én sem tudok online játékot játszani (WoW)
néha az oldalak is lassan jönnek be, de ezt nehezebben veszem észre, ritkább -
Csapi007
veterán
Hello
Szintén ugyanez, szerdán kezdődött, Wow-ban egyfolytában 1000 felett a pingem és beáll a kép, dc-zek folyamatosan.
-
vlaho
aktív tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Nálam a pinggel nincs gond,csak levágnak a szerverek kapcsolodási problémával..szintén BF2

Szerdán kezdödtek a gondok,csütörtökön jó volt,azóta megint szar
-
samfishR
senior tag
Hello!
Pár napja nem tudok külföldi szervereken játszani (cod2 pl), mert folyamatosan nagy a pingem, meg pár percenként beáll a játék 2másodpercre, a ventri közben nem laggol, csak a játék szarakszik.. Egy másik tagnak is ez volt a problémája, együtt voltunk ventrin, és mondtuk h mikor laggol, és mindig egyszerre volt szar.. Másnak is volt/van ilyen problémája?
Üdv
-
KMT
addikt
Szerintetek a kapott modem (elég régi) visszafoghatja a sebességet?
Pár napja, kora délután közvetlenül modemről, egy laptoppal kipróbáltam a netet, és többféle speed test-tel sem ment 12 Mbit/s fölé a letöltés Gold csomaggal. Tehát a garantált 12,5-et sem érte el...
Mi lehet a gond?
-
Sanya
nagyúr

-
Draken
őstag
Aktív témák
Hirdetés
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali fotós kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
- 27% - ÚJ MSI MEG Vision X AI Core Ultra 9 285K / RTX 5090 / 128GB DDR5 / 2TB NVMe ! BeszámítOK!
- Dell Latitude 5450 Újszerű, Ultra 5 135U, FHD IPS LCD,16GB, Magyar vil bill., gyári gar 2027.11-ig
- Bambu Lab A1 mini azonnal használható szett
- Samsung 860 Evo 1TB SATA3 93%-os és Samsung 860 QVO 1TB 97%-os
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! 1TB NVMe SSD, 1 év gar 2230
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(ja de ott meg új, leendő előfizető nem tud asszem felmenni)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)