- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Ez nem valami pontos érték! Megtudhatnánk hogy hány ezred másodperc? Mert sztem mindenkit marhára érdekelne...
Örülünk meg boldogok vagyunk hogy Neked 30mbites neted van meg hogy fél perc alatt letöltöd torrenten a netet, de nem kell még 200x elmondani#10395: Minden pillanatban mérik az adatforgalmat, még akkor is mér ha épp nem látod hogy mér még ha nem is tudod mér.DDD
MAC cím csere már nem játszik, de nem kell félni hogy túlléped a keretet. -
DjPremier
aktív tag
Van még a chellonál a ho utolsó napjaiban nem mérik a forgalmat?
Anno a MAC cim cserével 24 oráig nem mérte a forgalmat,ez mennyire igaz?
Köszi -
Departed
őstag
Na ez kellemes meglepetés volt, nem is tudtam hogy újra emelnek...15/2 remek dolog...Egy sorozatrész bő 3 perc alatt lent van? woohoo
-
Porcupain
aktív tag
válasz
Macilaci457 #10391 üzenetére
Akkor passz.
Az smtp-t csak akkor kell engedélyezni, ha mást használsz levél küldésere.
-
Draken
őstag
Külföldi serverek belaggolnak, megakadnak, nem tudom miért. A speedtest nálam teljesen meg van hülyülve már vagy 1 hete pont amióta ezek az akadások észrevehetők. 13ker 25/3
-
Macilaci457
őstag
A szerződés megvan, az adatok is, csak azon még ....@chello.hu -s email cím van. Kipróbáltam azzal is, meg úgy is, hogy @upcmail.hu-ra átírtam.
A válaszcím nem az, mert ezt a postafiókot sem használom semmire.
Vagyis:
smtp.upcmail.hu beállítva
hitelesítésnél e-mail sím ......@upcmail.hu
jelszó: a szerződésemen szereplő jelszó, amivel a forgalom@upc.hu is beenged.De az smtp nem fogadja el a jelszót.
Akkor az emailcím lehet még hibás. Oda azt az email címet kell írni ami a szerzősédben is szerepel, valamint ami névhez a tárhely is kapcsolódik? -
Porcupain
aktív tag
válasz
Macilaci457 #10389 üzenetére
Sajna abban nem tudok segíteni,de firefox esetén ez a beállítás van
pop3.upcmail.hu
smtp.upcmail.huA felhasználó névhez az e-mail cím kell.
A jelszó-t pedig a szerződésen találod, ha nem tudod hívd az ügyfélszolgálatot, és megváltoztatják neked, de kell a szerződés hozzá. -
Porcupain
aktív tag
válasz
Macilaci457 #10387 üzenetére
Milyen kliensbe akarod beállítani?
-
Macilaci457
őstag
Egy gyors segítségre lenne szükségem.
UPC -s SMTP-t még sosem állítottam be, de már 3 éve van szerződésem. Most kellene.
Ahogy próbáltam, az eredeti szerződésen szereplő jelszót nem fogadja el. Nem találok segítséget, de nagyon kellene.Valaki leírná, miket kell beállítani, hogy SMTP-n tudjak levelet kiküldeni?
szerver: smtp.upcmail.hu
felhasználónév: ?? (valami email cím kel, vagy csak felhasználónév??)
jelszó: ??Köszönöm.
-
Porcupain
aktív tag
Az már volt egyszer, hogy emelés után cserélték a modemet, persze akkor se kellett ráfizetni.
Az,hogy más rendszer lesz engem nem érdekel, csak működjön, és ne legyen drága
Persze nekem más a mostani is elég, nem sietek sehova, hogy gyorsabban töltsön le, nagy állományokat feltölteni pedig nem szoktam.
-
Vagtam
tag
Sziasztok!
Nem tud valaki valami tuti jó gyors és olcsó szolgáltatót a VII. kerületben ?
Jelenleg UPC-m van(4/1-es), de vágynék valami komolyabbra kb. ilyen áron(4-5k).Köszönöm a segítséget
-
TeeJay
félisten
válasz
Porcupain #10381 üzenetére
50megabit nem lesz már.
sőt az euDOCSIS 2.0 rendszeren nem is nagyon lesz már több emelés szerintem mert nincs hova emelni. 50/27megabiten osztozik egy halom user, itt már nem lehe többet kínálni.
majd jön a 60/5 és 120/10megás csomag de az már euDOCSIS 3.0 lesz és ott modemcsere meg ilyenek. szóval azok tuti új csomagok lesznek és az ára is több lesz mint a mostani. -
Porcupain
aktív tag
Reméljük lesz ez még több is, mondjuk 50Mb, bár a jelenlegit se használom ki mindig, de videók nézése közben, vagy tárhely mentés esetén azért elég hasznos tud lenni.
Amikor átértünk a chello-ra akkor még csak 2,5Mb-t volt
-
Porcupain
aktív tag
Eddig nekem nem volt semmi gondom a upc-vel, és most újra nem kellett bennük csalódnom.
Eddig 10mb-s csomag volt: -
Eagle16
addikt
Sziasztok!
Nekem most 1 megabites előfizetésem van, hűségnyilatkozatos. Valami régi csomag, talán chello light. Ha most váltok bronzra, akkor megszűnik a hűségnyilatkozatom és szabadon lemondhatom a szolgáltatást ugye? Itt van 2,5m-re tőlem a digi...
-
muveszur
addikt
Debrecen csapókertben voltmár sebességemelés valakinél?
Kezdek türelmetlen lenni a Silver csomagommal -
Barney™
aktív tag
Én is megkaptam az emelést
Köcce UPC
-
Laybee
őstag
válasz
WonderCSabo #10367 üzenetére
Nem most akartam rendelni, de a közeljövőben. Megérdeklődöm személyesen, köszi.
-
Laybee
őstag
válasz
WonderCSabo #10365 üzenetére
A honlapon lévő keresővel csak direct érhető el, de tudom hogy a szomszédoknak be van kötve a kábel. Ez rossz hír?
-
harry
veterán
válasz
Drizzt #10348 üzenetére
Nekem gold van, az is 9k havonta, és újabban nincs hűségnyilatkozat. De ha már neked is 25-ös van, akkor az rendben is van.
doddencs - igen, amikor meglátta a szerelő, már sejtette, hogy az a gond, fordult is vissza a kocsihoz egy modemért. Nem tudom, konkrétan azzal volt-e a gond, avagy ha igen, akkor mi volt az, de mindketten arra gondoltunk, és a csere után aznap nem is volt már gond (volt ez tegnap, ma meg még nem voltam otthon, így nem tudom).
-
Laybee
őstag
válasz
WonderCSabo #10362 üzenetére
Most rendelném meg, honlapon azt írják, nincs hűség, most a start lenne, később lenne silver. Ez lehetséges? És nem kell fizetni a kiépítésért?
-
na végre;
-
Laybee
őstag
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy akármikor le és felválthatok csomagokra minden díjkötelezettség nélkül?
-
WonderCSabo
félisten
Megy ez felfele, de még nem 15Mb/s.
-
DjPremier
aktív tag
válasz
horvathkrisz #10354 üzenetére
Leírás : Ez a kis program segíti az Utorrentet abban hogy gyorsabban kapcsolódjon a Peer-re Seedek-re így hamarabb le-fel tudjuk tölteni a dolgokat. Tehát ez nem azt jelenti hogy neked gyorsabban fog szedni hanem több Seed-re Peer-re tud rákapcsolódni hogy gyorsabban lejöjjön a torrent.
Parancsolj. -
DjPremier
aktív tag
uTorrent 1.9 beta és uTorrent Turbo Booster ez a 2 kliens és szinte egész nap maxon jön.
-
-
Drizzt
nagyúr
Szerintem 10K, nemrég járt le a hűség, meg 4k a tv, azért nem akarok hűséget kötni, mert nagyon itt ólálkodik a digi. Na, most néztem meg a papírt, silver csomag: 5e, ez a tv, chello extreme: 9e. Azt hittem classic van.
Na mindegy. A net nem olyan dárga szvsz, viszont a tv marha sok. Főleg, hogy kb. nb1-es focimeccseket nézek, s lehet azokat lenyúlja az új digis sporttv.
balance: nekem is így történt, ahogy nálad, de amikor átraktak extreme-re, a feltöltésem nem lett 2 mega. Úgyhogy én is meglepődtem erősen a 25/3-on tegnap.
-
BalaNce87
addikt
Nekem is anno classic volt, ami idővel 10/1 re emelkedett. Aztán lett belőle extrém, ami 10/2 lett. Nekem nem emelték mivel a szerződésen nemtom mi van (gondolom classic, mert azóta fizetjük folyamatosan). Emiatt arról is lemondtam már, hogy 15/2 lesz most május végéig. Erre tegnap 25/3
Remélem nem csak elnéztek valamit, hanem a hűséges fogyasztónak ez a jutalma... (nem a upc-re jellemző magatartás lenne) -
harry
veterán
válasz
Drizzt #10344 üzenetére
Hogyhogy classic? Az most mennyi havonta? Régen nekünk is az volt, azt hiszem (elég régóta van chellonk), akkoriban talán tényleg 10/1-es net volt, havi 12k-ért... aztán szóltam, hogy legyen már inkább gold, ami akkor 20/3 volt, és havi 10k. Egy telefonhívás, és át is raktak
Azért nevetséges.
-
harry
veterán
No a modemmel lehetett valami gond. Leginkább az, hogy régi, a srác meg is lepődött, hogy ez még nincs lecserélve, talán egy 4-5 éves Terayon volt. Egyből a szerelés után volt egy szakadás, de azt betudom annak, hogy még lehettek változások központban, vagy hasonló. Azóta ment egy letöltés, meg most netezgetek, és nincsen még gond, remélem nem is lesz.
-
harry
veterán
válasz
Drizzt #10339 üzenetére
Ezzel mi a gond, 25/3? Ping meg gondolom Bratislava miatt van
Bár nem tudom hozzád mi van közelebb.
horvathkrisz - hmm ez hogy jött ki?Mikorra végeznek a sebesség emelésekkel? Lehet ez a probléma forrása? Nálam elvileg már megvan, nem is érdekel annyira, inkább az lenne jó, ha nem lennének szakadások...
-
Drizzt
nagyúr
Nálam is volt ilyen nagyon sok a múlt héten, egyik nap gyakorlatilag 8 óra ilyen kiesésem volt. Amikor átlövik a csomagokat más kategóriára, azelőtt tipikusan eléég rossz szokott lenni a szolgáltatásuk, ha emlékezetem nem csal. Ami pedig rossz, de ez van.
Remélem most hogy átállt az új sebesség, megszűnik ez a nap közbeni szolgáltatáskimaradozás.
-
harry
veterán
Üdv, egy ideje gondok vannak a chellommal (7. kerület, 25mbites gold), miszerint néha nincs netkapcsolat. Egy router mögött vagyok, a belső háló jó, routert elérem, de azon túl semmit - próbáltam a kábelmodem után kötni egyetlen gépet, így sem stimmelt.
A probléma az, hogy egyszer csak megszűnik a kapcsolat, bár a routernek (vagy a gépnek egyből kötve) van IP-je, a modem is a megszokott módon villog, de nincs net. Egy ip release/renew után ismét működik (amúgy ugyanazt az IP-t kapom). Próbáltam hosszabb ideig áramtalanítani a routert/modemet, másik mac/ip cím párost regisztrálni, de így is fennáll a probléma. Ami amúgy csak néha jön elő, néha egész hosszan nem jelentkezik, nem igazán tudom eseményhez kapcsolni. Az ügyfélszolgálaton sem tudtak sokat segíteni, holnap jön valaki, ránéz a berendezésre. Mi lehet, leterhelt a hálózatuk, elromlott a kábel modem, valami központibb hiba? Ők úgy látják, minden csomag megérkezik hozzánk, én meg azt látom, hogy néha nem működik. "Kettőnk" között gondolom csak a modemük áll. -
Drizzt
nagyúr
Csepel, Chello Classic elvileg.
-
tomp
félisten
válasz
horvathkrisz #10333 üzenetére
Amúgy most milyen van? Gold?
-
tomp
félisten
válasz
horvathkrisz #10328 üzenetére
éés?
Én meg 3,8MB/s-el -
horvathkrisz
addikt
2MB/sec -el töltök!
szerk. nem elírás. MEGABÁJT.
-
Picco
addikt
hi
csak nalam nem emeltek 15-re a silvert vagy mas is igy van vele?
-
Windex
tag
Sziasztok!
Nálatok nem szokott előfordulni, hogy este 22-23 között megszakad a net? Nekem hetente 5x fordul elő, függetlenül attól, hogy mi fut. Nincs valami ötletetek, hogy mi lehet a gond?
Ahogy lemegy az érettségi zaklatni fogom az UPC-t, de gondoltam előtte rákérdezek itt.
-
sz.j
nagyúr
"... nekem nincs társasház csomag.... igy 6300 a silver, 5000 a tévé, 1500 a teló.
szal ahol lehet, kaszál még a g..i upc..."Ha jól gondolom, csak ott van/lesz társasházi csomag, ahol a Digi is megjelent.
Az upc feltehetően így szeretné biztosítani magát a tömeges lemondások ellen.
Bár szvsz a Digi sem fogja ezt tétlenül nézni, szinte biztos, hogy valamilyen "kedvezménnyel" előrukkol. -
g@bo
nagyúr
neki jó, mert nekem nincs társasház csomag.... igy 6300 a silver, 5000 a tévé, 1500 a teló.
szal ahol lehet, kaszál még a g..i upc.
próbáltam visszalesni régi szolgáltatómhoz, Datanet, de 2 éve csak a seggüket vakerásszák, áraik ugyanazok ( versenyképtelen ) legutolsó internetes hírük pedig ez:
" A sebességértékek átállítása 2007. február 25. és március 31. között folyamatosan, külön jelzés nélkül zajlik le, és az üzemelő végpontok esetében pár perces leállást okozhat. "
megy az adsl vonalon a fejlesztésm mint állat...
-
-
ACE-
addikt
Jah, és 2 évig ez is marad.
Akkor szívod a fogad ha bejön nálatok a DIGI 2500 Ft-ért 20/10-es csomaggal, vagy a T-Com fejleszti széjjel magát, és szintén hasonló árkategóriás áron ad 10-szer nagyobb feltöltést meg nagyobb letöltést. Mondjuk belehalni nem fogsz, de 2 év alatt sokminden fog változni, már egy év alatt is, ahogy a híreket lehet hallani... -
totyax
aktív tag
Eszembe jutott még valami, egy-egy elmulasztott tv sorozat részt torrentről szerzek be, namost az a gond hogy az egyik csapat munkája úgy cisszeg hogy az borzalom, teljesen hallgathatatlan. Digitv-m van, az nem csinálja, a földfelszíni analóg sem csinálja, ügye nem az UPC/TV sajátja a teljesen elcseszett magashang tartomány?
-
sz.j
nagyúr
Még egy kicsit sikerült csökkentenem az net árát.
Az eddigi 4050Ft 4/1-es Bronz-ról a 2700Ft-os társasházi 15/1-re váltottam, mellékesen a kábel tv csomagot is átrakattam, és így közel 4k-t spóroltam.
"Mellékesen" a sebességem is nőtt.
-
totyax
aktív tag
Még nem vagyok Mo-on, csak érdeklődök. Mint mondtam emailben már kérdeztük a megszüntetés költségét, ekkor írták hogy a beszerelésnek is van költsége.
A belépési díj nem akciós (hűségnyilatkozat nélküli) megrendelés esetén bruttó 10 000 Ft.
Nem túl értelmes mondat, mert jelentheti azt is hogy a nem akciós az, ami hűségnyilatkozat nélküli, de jelentheti azt is, hogy nem akciós és hűségnyilatkozat nélküli megrendelésre vonatkozik az ár.
Ahogy kiolvasom a zagyvaságból amit küldtek, ez akkor van ha csak magában rendelek internetet. Ami persze nagyon nem éri meg. Most nézem, a bronz csomaghoz 2/1Mbit/s-et írtak, az pont a fele annak ami weben van. Most megint találjam ki melyik az igaz...
Engem nem az érdekel, ahol ki van kábelezve komplett a lakás, és csak rá kellett dugni az eszközöket, hanem ahol kábelezni is kellett, meg mondjuk elosztani egy meglévő kábelt, hogy akkor menyit kellett fizetni ténylegesen.Mint írtam az ingyenes szereléssel rossz tapasztalataim vannak. A digitv pl ingyen adott 2x10m koaxot, de végeredményben aranyárat fizettem érte, mert a 20m fölötti részt többszörös áron számlázták, így kijött az, hogy jobban jártam volna ha magam veszem meg a kábelt, még bolti áron is. Plussz ehhez hozzájön a leszerelés költsége, amire az UPC azt írta nincs, itt meg többen mondták hogy bizony van méghozzá nem kevés.
Szóval nem akarok pár hónap internetért vagyonokat fizetni. -
totyax
aktív tag
Úgy látom önmagában nem éri meg a chellót beszereltetni, tv-vel együtt érné meg inkább, hiszen ugyanannyit fizetnék havonta
A beszerelésre 10e-et mondtak (chello), ebbe benne van minden, plusz kábelek stb? Nem lehetséges felár? Mint írtam a digitv ingyenes beszerelése is kisebb vagyon volt.
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- Óvodások homokozója
- Házimozi belépő szinten
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest