- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
Az megvan már. Gyakorlatilag minden megvan, ami az újratelepítés előtt is megvolt. (Talán nem telepítettem valami gnome shell kiterjesztést, ami most nem is hiányzik különösebben és ennyi, más nem jut eszembe.)
Cserébe megvan a kívánt ~ 70 GB home, 20 GB root és 2 GB swap felosztás, ennyit megért a dolog.
Ja, meg még a trim beállítását nem csináltam meg az fstab-ban, de az ráér.
*
Jut eszembe, ha valakinek fontos lehet, akkor pl. én ez alapján tettem fel Spotify klienset, ez alapján meg Steam-et.Utóbbinál skippeltem az rpmforge repó telepítését, mert epel van.
Mindkét tárolónál (Ulyaoth, Steam) jó alacsonyra van állítva a prioritás, de enabled-en hagytam, mert nem kavarnak be semmibe. A Spotify linuxos kliense állítólag szökőévben egyszer frissül, ha frissül.

Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Asztalos klub
- Automata kávégépek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Karnyújtásnyira került a százmilliomodik PlayStation 5 leszállítása
- Xbox tulajok OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- Új Asus 16 TUF WUXGA 144Hz G-Sync Ryzen AI 9 HX 370W 32GB 2TB SSD Nvidia RTX4060 140W Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs