Hirdetés
- Mindent a StreamSharkról!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
Napokban tettem fel a 8.1-et!Utána a drivereket amd catalyst stb...
Az energiagazdálkodás sémáknál eltűnt a "fényerő csökkentése" rész.Kikapcsolás és alvó állapot van csak!!
Mi lehet a baj?!
Valamint sokszor a képernyő kikapcsolás sem működik...Az amd driver okozhatta?
Jó ellen elhárítani a hibát mert sokszor hagyom magára a gépet és nem szeretném a notit mindig lecskugatni...Radeon 6600 és HD6520G van benne.
Köszönöm!
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
KISDUCK
addikt
Win 8.1 miatt felraktam a legújabb béta catalystet, a gépem pavilion g6-2018sh a10-4600m+7670m. A hp nem adott ki friss meghajtót ezért jött a béta, a dg működik, de a dvga-ra minden 7600m-t ír az probléma?
-
denetol
csendes tag
Helo.A következő problèmába ütköztem.Felraktam a 13.11 beta drivert azóta a tv-ről jövő hang recseg nèha.Letöröltem vissza az előzőt ès ugyan az.Mintha elb****ta volna a hdmi t.Újra húztam a windowst, eredmèny:jatekok jok, youtube is türhető film recseg...vissza felrakom13.9 et ami elvileg a legujabb nem beta de egy kalap szar.folyamatosan kifagy a catalyst.Valaki találkozott vmi hasonloval? A gepem: intel core i5 3570k, asus p8z77-pro, 8gb ram, xfx hd 7970 .tuningolva nincs semmi.előre is köszi a helpet.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz denetol #23555 üzenetére
Szia!
Milyen op rendszer?
Filmezésre javasolom a splashPro-t, és ott a hangbeállításokat rakd AMD stream-re (vagy valami hasonló a neve, csak most nem vagyok otthon). Nekem az tökéletesen vitt mindent, és a hangot is a legjobban ez a progi állította be.Ja és ugye nem csak a dirvert raktad fel, hanem az AMD HDMI audio-t is. Ha az egész packot húzod le akkor elvben az alapértelmezettként települ.
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
Jakuu
őstag
válasz denetol #23555 üzenetére
Ha nem a HDMI/DVI csatlakozon keresztul kuldod az audiojelet a TV-re , akkor probalkozz az eszkozkezeloben az AMD High Definition Audio Device letiltasaval.
Ha HDMI/DVI-n keresztul hasznalod, akkor probald meg ugyanott a Driver rerollt. (Az elozo driver visszaallitasa) -
denetol
csendes tag
válasz adamssss #23556 üzenetére
Köszi a gyors választ.windows 7 sp1 .felraktam persze a hdmi audiot is.próbáltam realtek driverrel is.a legjobb ami volt, hogy a játèk hang hibátlan volt, youtube is türhető, max 1-2 recsegès, de minden más media kuka.játèk alatt a teljesítmèny egyèbkènt hibátlan. De mivel elszeretnèm adni 1 hónapon belül 100% ra tutinak kell lennie.talaltam neten olyan megoldast hogy az lcd overlayt be- ki kapcsolja ès fasza, vagy a registriben 1 kulcsot át ír nekem eddig semmi.csak nem hiszem el hogy van 1 közel 150 ezres kártyám (nem most vettem persze ennyièrt) ès ilyen hibákat össze tudnak hozni.persze nem első bug amd driverben.
-
prakp
csendes tag
válasz torcipepe #23312 üzenetére
Szia!
Az fn+F8 nem segít? Jártam már úgy...
Esetleg nem lehet [ez a kapcsoló] a baj?
Szerintem mindenképpen hardverhiba, catalyst ilyet nem csinál.A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de mindekinek a másiké büdös.
-
vasi89
addikt
Nah visszatértem de most új problémákkal Felraktam a win8-at, kisebb nagyobb harcok árán de nagyjából minden működik. Kivéve természetesen az AMD drivere omlik össze mikor stamina-speed mód között váltok. Sony Vaio-ról van szó. Szóval általában stamina módban használom azaz le van tiltva az AMD kártya. A gépen fizikai gomb van a kártyák közötti váltásra és amikor átkapcsolom speed módba, azaz bekapcsol az AMD is akkor kezdőképernyőn minden ikon fekete viszont ha visszaváltok stamina módra akkor vagy rendesen mutatja vagy azt írja ki a gép, hogy az AMD driver összeomlott, majd dob 1 kék képernyőt Video TSR Failure felirattal. Viszont ha speed módban kapcsolom be akkor tökéletes, vissza is tudok váltani. Olvastam h driver probléma lehet de mivel a sony senki dolgát nem könnyíti meg így próbáltam korábbi drivereket de vagy fel sem települ vagy ugyan ez a gond.
-
zibo73
aktív tag
Sziasztok!
5670re melyiket érdemes feltenni? -
Thrawn
félisten
...
[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
dances
tag
Üdv!
Az adatlapomnál levő 2-es géphez szeretnék venni még egy monitort a jelenlegi 22"-os 1680*1050 felbontású mellé (ez DVI porton csatlakozik).
A tervezett darab egy 24"-os, full hd-s lenne hd videózáshoz.A kérdésem a következő:
ha a tervezett 24"-est DP porton csatlakoztatom (a vga-mon van mindkettő), akkor, mivel eltérő felbontású a 2 monitor, catalyst-ben be lehet ezt vhol állítani?
Mármint úgy értem, hogy úgy szeretném, hogy játékhoz és böngészéshez, a 22"-est, filmnézéshez pedig a 24"-est használnám, de egyszerre csak az egyik üzemelne mindig.
Tehát ha két kijelzőt kötök a videó kártyára, akkor ki lehet valahogy választani, hogy éppen melyikre küldje a jelet?Only the Good die young.
-
vlevi
nagyúr
válasz dances #23566 üzenetére
Ahhoz nem kell bemenni a catalystba, simán az asztalon jobbegér, képernőfelbontás.
Itt még azt is tudod állítani, hogy a két monitorod egymás mellett hogyan helyezkedik el, balról jobbra, jobbról balra, egymás alatt, felett vannak, és a kiterjesztett megjelenítés ennek megfelelően fug működni. -
daneeeeee
aktív tag
Tegnap guru3d-re tettek fel új drivert 13.11 beta3 nem tudom volt-e már.
-
ViTToRe
aktív tag
Sziasztok,
Segítséget kérnék...
ASUS k52Je + Ati HD5470
Win7 32bit újratelepítését követően feltelepítettem a drivereket, és a legvégére hagytam a Hd5470 hez tartozó 13.9 es driver telepítését (ez tartott a legtovább amíg letöltötte...).Telepítés közben nagyjából a közepe fele eltűnt a laptop kijelzőjéről a kép. Vártam 5 - 10 percet, de semmi. HDMI-n keresztül rákapcsoltam a TV-t és ott persze van kép... WIN+P vel kiválasztom a Másolást, vagy a kivetítő leválasztását, akkor sem ad képet a laptop LCD_n. Újraindítottam, Töröltem / Újratelepítettem, de továbbra is ez a problémám. Újratelepítés előtt 11 vagy 12 es driver volt fent, ott semmi probléma nem volt, de azt már nem tudom beszerezni...
Tapasztalt valaki ilyet? Mi lenne a megoldás ami felett átsiklottam? Köszönöm
-
-
Steelmanus
addikt
Erdeklodnek a amdkmpfd fajl cserejevel kapcsolatban. Ez lenyegeben lecsereli az MS fele PCI Bus-t ami eleg regi, az AMD-féle PCI Bus vezerlore. Meg kell ezt tennem egy teljesen AMD-s konfigon?
Ezt talatam de nem vagyok biztos benne.
AMD Users, Update Your PCI Bus DriverMagatol a Catalyst amit hasznalok W7 x64 alatt (amd_catalyst_13.10_betav2) nem teszi fel.
-
_DiEGO_
őstag
válasz Steelmanus #23576 üzenetére
-
Steelmanus
addikt
Sikerult mukodesre birnom az AODDriver 4.2.0-t marmint kikerulni az alairas ellenorzest.
W7 x64, amd_catalyst_13.11_betav1 driver, csokkentett modban kikapcsoltam az ellenorzest:
Tesztuzem Be:
bcdedit -set loadoptions DISABLE_INTEGRITY_CHECKS
bcdedit -set TESTSIGNING ON
Igy telepitettem fel a 13.11 B1 drivert, es tettem pipat telepites kozben a Mindig megbizom az AMD ..... opcioba. Meg is jelent az Eszkozkezeloben, mukodokepesen.Persze az Asztalon lathato is hogy tesztuzemben van.
Azt szeretnem kerdezni, ha visszaallitom az integrity checks-et lefogja tiltani az AODDriver 4.2.0-t?
Tesztuzem Ki
bcdedit -set loadoptions ENABLE_INTEGRITY_CHECKS
bcdedit -set TESTSIGNING OFFLogikusan igen lenne a valasz, de szeretnem Tőled megkerdezni.
Vagy hagyjam igy tesztuzemben amig megerkezik az WHQL alairt driver? -
veterán
válasz ViTToRe #23579 üzenetére
De ha azzal működik, és minden megy vele akkor miért nem jó. Elmondom neked, hogy a legújabb drivereket, mind a GCN-hez optimalizálják. Semmi előnyöd nem származik belőlük. Rakd fel nyugodtan az Asus oldalán levőt. Illetve megkeresheted, hogy mi volt az utolsó whql driver, amit effektíve az 5xxx-es szériára adtak ki (tehát amikor még nem volt 6xxx)
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
gombcomp
senior tag
válasz Steelmanus #23578 üzenetére
Sajnos nem hogy előnye nincs,hanem még az OP rendszer bootját is hazavágja.
Nálam a lecserélés után elszáll a bootolásnál,és még a WIN7 javítás sem tudja rendbe rakni.
Köszönjük AMD!!!"Ha őseink is elszaladtak volna, valahányszor nehéz idők jöttek, ma üres lenne ez az ország." - Wass Albert
-
gombcomp
senior tag
válasz Thrawn #23583 üzenetére
Mondjuk nálam spéci a helyzet,mert az alaplapon van egy PCIe slot ami
speciális módon direct buszon kapcsolódik a CPU-hoz.(nincs PLX chip a kapcsolatban)
Lehet,hogy ezt zavarja össze a drivert."Ha őseink is elszaladtak volna, valahányszor nehéz idők jöttek, ma üres lenne ez az ország." - Wass Albert
-
kiskuik
újonc
Sziasztok!!!!!!
Azzal a problémával fordulnék hozzátok hogy vettem egy HP Probook 4540s Nootbookot és 2 videó kártya van benne egy HD Graphics 3000-es és egy AMD Radeon HD 7650-es kártya. A probléma az az lenne hogy egyszerűen sehogy nem sikerül a grafikus átváltás és minden esetben a HD Graphics 3000-est használja.
Ha tudnátok segíteni netán talán ötleteket adni hogy mégis hogy tudnám megoldani a problémákat szívesen várom a hozzászólásokat. Ja és még annyi hogy Windows 8 64bites redszer van a laptopon.[ Szerkesztve ]
-
_DiEGO_
őstag
válasz Thrawn #23585 üzenetére
Sőt , tuti AMD csipes vasakhoz ... Windóz egy általános telepítőt ad csak a működéshez ... és igen , az lenne a normális ha betelepedne és restart után automatukusan átadná AMD illesztőknek a vezérlést ... de nem
Manuálisan kell megadni , hogy van ám AMD-s illesztő - ezt használd winfos ! -
_DiEGO_
őstag
válasz Steelmanus #23578 üzenetére
Igen ezt mar en is megtettem, de arra lettem volna kivancsi hogy miert nem csereli le maga a telepito.
De úgy is kérdezhetjük : windóz miért nem engedi ezt települni ??
Franc tudja melyik a helyes álláspont .kiskuik
[AMD Chipset Drivers] is itt van .
[ Szerkesztve ]
-
perfegor17
senior tag
Sziasztok lenne egy elég nagy problémám.Van egy samsung 7 szériás laptop-om.Van benne egy intel hd grafikus vezérlő egy hd3000-es meg egy ati radeon hd6750m.
A gépen win8 van gyárilag.
Minden driver fent van.Felraktam az intel drivert akkor beállított mindent felbontást stb.Ha felrakom az ATI-t akkor fel is ismeri rendesen.A gép újraindul telepítés után ahogy kell viszont vissza már nem lép a windows-ba.Tölt a win8 és fekete marad a kép utána.Ha csökkentettbe belépek és letiltom az atit akkor meg be tud lépni. -
Steelmanus
addikt
válasz gombcomp #23582 üzenetére
Sajnalom hogy igy jartal, remelem volt ghost fajlod hogy ne kelljen ujbol telepiteni a rendszert, az infoval kapcsolatban nem ez volt a szandekom. Bar irtam hogy az en gepem teljesen AMD-s cuccokbol all, de akkor is.
(#23585) Thrawn En is ezt valoszinusitem, de pl ehhez a PCI BUS vezerlohoz kapcsolodik a Conexan chip is ez laposoknal fontos.
-
gombcomp
senior tag
válasz Steelmanus #23598 üzenetére
Természetesen van ghostom,de azért bosszantó,hogy arra is kell figyelni,hogy egy driver
ha AMD gyártású akkor az a VGA-hoz,vagy a chipsethez készült e.
Ne hibáztasd magad,ez benne van a pakliban."Ha őseink is elszaladtak volna, valahányszor nehéz idők jöttek, ma üres lenne ez az ország." - Wass Albert
-
Thrawn
félisten
válasz gombcomp #23599 üzenetére
Nem értem a problémádat. Ez a driver eleve el van rejtve valamiért, magától fel sem települ. Egyrészt. Másrészt az a neve, hogy PCI bus amit amióta világ a világ mindig a chipset kezelt. Ebből kiindulva nem is értem Intel chipsethez miért akartad feltenni
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest