Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- A fénynél gyorsabban
- AMD Instinct MI8 moddolása játékra (avagy R9 Nano-GTX1060+ szint)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Öregszem
- 3070 -> 4070 Super
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Edzett üvegfólia vagy regenerálódó pl Hydrogél fólia?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gombcomp
senior tag
"Ha őseink is elszaladtak volna, valahányszor nehéz idők jöttek, ma üres lenne ez az ország." - Wass Albert
-
gombcomp
senior tag
válasz SzlobiG #4407 üzenetére
Catalyst Software Suite (32 bit) English Only 41.3MB 8.11 11/12/2008
frame>24: Vista 32bit SP1 alatt még gyorsabb lett szerintem...,és nem hibázik!
[ Szerkesztve ]
"Ha őseink is elszaladtak volna, valahányszor nehéz idők jöttek, ma üres lenne ez az ország." - Wass Albert
-
gombcomp
senior tag
Akinek van kedve kísérletezni 8.12 Beta ,bár 10.én jön a végleges verzió.
[ Szerkesztve ]
-
-
gombcomp
senior tag
-
gombcomp
senior tag
Csak HSZ.-t akarok gyűjteni...
Ugyanez lesz a "végleges" is ugyanis már a két hete publikált bétán sem változtattak.
A Guru3d nem warez oldal,úgyhogy tekinthető véglegesnek."Ha őseink is elszaladtak volna, valahányszor nehéz idők jöttek, ma üres lenne ez az ország." - Wass Albert
-
gombcomp
senior tag
válasz Invader HCA #5553 üzenetére
Milyen átalakítóval Ember! Haza akarod vágni a kártyát?
A 8pines csatlakozón egy plusz GND (földpont) van és csak ennyi a különbség,ha oda
valamilyen tápot adsz felrobban a kártya...."Ha őseink is elszaladtak volna, valahányszor nehéz idők jöttek, ma üres lenne ez az ország." - Wass Albert
-
gombcomp
senior tag
-
-
gombcomp
senior tag
Hali!
Meg tudja valaki mondani,hogy régebbi Catalystekhez (pl. 10.5) használható
a legújabb Application Profiles,vagy mendegyik csak a sajátjával megy?"Ha őseink is elszaladtak volna, valahányszor nehéz idők jöttek, ma üres lenne ez az ország." - Wass Albert
-
gombcomp
senior tag
Bocs! Azt hittem,hogy ez az "AMD Catalyst driverek topikja".....
-
gombcomp
senior tag
-
gombcomp
senior tag
válasz Dominiator #23130 üzenetére
Először mindig egy kártyával tedd fel a Catalyst csomagot.
Ha felment újraboot megvolt akkor,kikapcs másik kártya be,CF-híd fel.
Újraindulás után fel kell vennie a második kártyát.CCC-ben engedélyezni kell a Crossfire-t.
Így mennie kell..."Ha őseink is elszaladtak volna, valahányszor nehéz idők jöttek, ma üres lenne ez az ország." - Wass Albert
-
gombcomp
senior tag
válasz Dominiator #23133 üzenetére
Próbáld meg csak a második kártyával indítani.Lehet,hogy az egyik kártya nem tuti.
Vagy még lehet az alaplapi BIOS,vagy chipsetdriver probléma is."Ha őseink is elszaladtak volna, valahányszor nehéz idők jöttek, ma üres lenne ez az ország." - Wass Albert
-
gombcomp
senior tag
válasz Steelmanus #23578 üzenetére
Sajnos nem hogy előnye nincs,hanem még az OP rendszer bootját is hazavágja.
Nálam a lecserélés után elszáll a bootolásnál,és még a WIN7 javítás sem tudja rendbe rakni.
Köszönjük AMD!!!"Ha őseink is elszaladtak volna, valahányszor nehéz idők jöttek, ma üres lenne ez az ország." - Wass Albert
-
gombcomp
senior tag
válasz Thrawn #23583 üzenetére
Mondjuk nálam spéci a helyzet,mert az alaplapon van egy PCIe slot ami
speciális módon direct buszon kapcsolódik a CPU-hoz.(nincs PLX chip a kapcsolatban)
Lehet,hogy ezt zavarja össze a drivert."Ha őseink is elszaladtak volna, valahányszor nehéz idők jöttek, ma üres lenne ez az ország." - Wass Albert
-
gombcomp
senior tag
válasz Steelmanus #23598 üzenetére
Természetesen van ghostom,de azért bosszantó,hogy arra is kell figyelni,hogy egy driver
ha AMD gyártású akkor az a VGA-hoz,vagy a chipsethez készült e.
Ne hibáztasd magad,ez benne van a pakliban."Ha őseink is elszaladtak volna, valahányszor nehéz idők jöttek, ma üres lenne ez az ország." - Wass Albert
-
gombcomp
senior tag
válasz Thrawn #23600 üzenetére
Csak csupán azért próbáltam feltenni,mert a VGA AMD gyártmány ,és ugye a PCIe buszon
kommunikál,és a "rejtett driver" a Catalyst csomagban van.Mellesleg a native PCIe csatornán
vannak sebesség csökkenési anomáliák.
Ha "normál" PCIe csatlakozóban van a kártya akkor nincs ilyen jelenség,de akkor miért van
a késleltetés néküli PCIe slot...
Kipróbáltam-így jártam...[ Szerkesztve ]
-
-
gombcomp
senior tag
válasz Thrawn #23604 üzenetére
Már nekifutottam több BIOS frisítésnek,de a legutolsó béta sem oldotta még meg a gondot.
Tudhatnak a problémáról,mert az utóbbi BIOS-okból már kivették a manuálisan
állítható PCIe sebességet (2.0,3.0)"Ha őseink is elszaladtak volna, valahányszor nehéz idők jöttek, ma üres lenne ez az ország." - Wass Albert
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest