- Fórumok
- Videokártyák
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- (kiemelt téma)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- potyautas: Sára és a párja.
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4CI2
aktív tag
hi
feldobtam a 17.3.2-es eszközillesztőt és eddig minden ok vele
.
Viszont ami vicces az hogy AMD Problem Report Wizard startmenü ikon még mindig rossz helyre mutat.
Ilyen amatőr hibába esni amd már nekem fáj.
-
L4CI2
aktív tag
hi
indítópultba dobj be egy parancsikont ezzel az értékkel:
atlogon ,
PL Cél: "C:\Program Files\AMD\CNext\CNext\RadeonSettings.exe" atlogonindítópult Windows 10 be itt van:
C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\StartUpígy elindul a AMD Radeon Settings a rendszerel úgy hogy nem jelenik meg hanem csak az óramellé kerül

-
L4CI2
aktív tag
lol de jó nem csak nekem tűnt fel ez a zavaró dologírtam gigabit supportnak még amikor hd7870os-ém volt hogy feleslegesen pörög 40%-on ventilátor miközben alacsony a hőmérséklet.
És hogy zavaró a hangja meg ugye azt is leírtam hogy csak VBIOS-ba kéne a fan profilt jobban belőni ....
Válaszuk az volt ezzel support csapat nem tud mit kezdeni továbbítják kérésem a fejlesztőknek
persze semmi nem történt ez volta lerázó szöveg GGSzerencsére megoldódott nálam a dolog
mivel csapágyas lett a ventilátor visszaküldtem gariba és kaptam egy Asus r9 270X-et ezzel nincs bajom 
-
L4CI2
aktív tag
szia
próbáltad a Crimson is ? -
L4CI2
aktív tag
Hát nem tudom
nekem is Asrock Z77 Extreme4 deszkám van aktív Intel vga-val de nincs ilyen bajom.
Probáld+ ezeket hátha segít.bemész biosba Advenced --)North Bridge Configuration menü
Primary Graphics Adapter --) PCI Express értékre
VT-d --) Disabled
PCIE 2 Link Speed --) Gen 2 (PCI Express 2.0)
PCIE 3 Link Speed --) Gen 2
Share Memory --) Auto
IGPU Multi-Moniter --) Disabled
Render Standby --) Disabled
Deep Render Standby --) Disabled1 Ha ez megvan szed le az intel/amd drivert után Display driver uninstaller pucold le.
2 Rakd fel szépen az amd drivert de figyelj arra hogy ne legyen az hogy win update már feltelepítette automatikusan te meg arra telepítesz rá az öreg hiba

3 Ha ezután se megy én megnézném egy másik gép be ott jól megye e a kártya mert lehet hogy xar ...
-
L4CI2
aktív tag
szia
Szerintem erre nincs jó válasz nekem a 15.11.1 verzió van fen és tökéletes.
De van aki panaszkodik rá amit tehetsz felrakod kipróbálod ha jó használod ha nem másikat nézel
.
Ugyanis rengeteg program van (játék) és valami X el megy jól valamelyik meg Y al
.
De ha megvagy elégedve a 14.12-verel mert váltanál ? -
L4CI2
aktív tag
re
ez esetleg AMD OverDrive Utility . vagy ez csak monitoroz nemtom nézd meg amd cuccc

vagy ott a gigaháj Easy Tune6 (AMD) -
L4CI2
aktív tag
mivel most már gpu részleg különvált vagy mi
lehet nem kerül bele GPU driverbe mint rég a CPU szöszölés / vagy csak még varát magara mit ahogy most is vannak olyan beállítások ami a régi CCC felületen vannak amúgy azt már nézted ? a régi ccc felületet? (kissé tudathasadásos a cucc még
) -
L4CI2
aktív tag
szerintem ha már rendszer is akadozik(tetü lassu) az már sata driver hiba is lehet mivel nem kapja meg időbe az adatot a hdd töl ..
ha neked volnék
megnézném sata driver /hdd fele minden oké e.
aztán végső esetbe ddu val lepucolnám regi drivert
ha ez sem oké win re install ha ezután is xar lehet hibás a kari / persze
lehet hogy összezsíroztad a pci-e érintkezőket
szóval nemvágóm mert elég sok a hiba lehetőség ( win 8.1-et visszaállítottam alaphelyzetbe telepítés helyett ) öreg hiba
vízbe azzal a winel -
L4CI2
aktív tag
-
L4CI2
aktív tag
-
L4CI2
aktív tag
-
L4CI2
aktív tag
-
L4CI2
aktív tag
-
L4CI2
aktív tag
-
L4CI2
aktív tag
Lényeges extra lesz a shader cache manuális vezérelhetősége. Maga a shader cache régóta része a meghajtóknak, de az adattárolón elfoglalt méretet az AMD egyénileg paraméterezi az egyes játékokhoz. Ilyen formában a driver nem is foglal le nagy területet a rendszerpartícióból, de ma már annyira nagyok a merevlemezek, vagy akár az SSD-k is, hogy abszolút nem baj, ha a meghajtó esetleg 1 GB-nyi területet is elkölt a lefordított shaderekre. A shader cache beállítás aktiválása ugyanis pontosan azt csinálja, hogy az AMD alapértelmezett optimalizálásait figyelmen kívül hagyja, és a futtatott játékok esetében a lefordított shadereket elkezdi lementeni gyakorlatilag limitációk nélkül. Abu85 irta
tehát valahogy be lehet lőni hogy limitációk nélkül mentésre kerüljenek a lefordított shaderek
-
L4CI2
aktív tag
-
L4CI2
aktív tag
-
L4CI2
aktív tag
frissítés oké ? egyezik az asztali beállítással ?
Nekem a Serious Sam 3: BFE akart minden áron 1920x1080 50hz-en menni és persze így volt fekete csík.
Megoldás az volt hogy beállítottam az asztalt is 50hz frissítésre és a Méretezési beállítások a digitális síkképernyőhöz menübe a csuszkát 0-ra állítottam.
Persze ha felbontásmás ugyanez a menet megoldás lehet.
-
L4CI2
aktív tag
-
L4CI2
aktív tag
-
L4CI2
aktív tag
szia
nem nagyon tudtam követni mivan szóval bocs ha baromságot kérdezek.
Szóval ha jól értem monitorod D-sub-os és egy dvi-röl van táplálva átalakítóval?
És ha ezt az átalakítót dvi->d-sub-ot rákötöd az intelHD-ra jók a felbontások de ha az AMD-re ott nem ?
vagy az intelHD-nak van d-sub kimenete és kiveszed az átalakítót mert ha igen akkor megint csak az a baj hogy az átalakító szar és nem tudja a rendszer kiszedni a minitor EDID infókat (nem tudja monitor elmondani gépnek kicsoda honnan jött mit akar
) -
L4CI2
aktív tag
de ha rossz lenne kábeled vagy az átalakítod nem látná (xar jelenti rosszat
) meg kell nézni szakadasmérovel hogy tűk összeköttetésbe vannak e ..vagy átalakító nélkül működik más géppel az átalakítóval van gond de ha átalakítóval is okés másgéppel VGA csatlakozóval van tecik érteni e
-
L4CI2
aktív tag
-
L4CI2
aktív tag
-
L4CI2
aktív tag
szia
1 lépés . virtualbox-ba levő xpt elindítod csökkentet módba (f8-at nyomkodod indításkor és kiválasztod )
2 lépés . ha elindult felül van olyan hogy eszközök aztán integrációs szolgáltatások telepítése ha nem kapcsoltat ki autorunt indul is a telepítő felrakod gg(ha kikapcsoltad autorunt akkor virtuális cd roncsbol indítod telepítő exet)
3 .voálááá mukögy! -
L4CI2
aktív tag
-
L4CI2
aktív tag
hivatalos oldal
nagyon jó arra is- Elektronikai karbantartáskor a nyomtatott áramköri kártyákat biztonságosan tisztítja anélkül, hogy megtámadná a bevonatokat.
- Segít biztonságosan eltávolítani a szennyeződést, port, zsírt, és más lerakódást, amely befolyásolhatja a teljesítményt.
- Az elektronika és elektrotechnika számos területén használható, ahol érzékeny összetevőket a lehető legóvatosabban kell tisztítani (pl. érzékeny műanyagfelületek előkészítése ragasztás előtt) -
L4CI2
aktív tag
akkor inkább Kontakt Cleaner 601
-
L4CI2
aktív tag
igen amit bozont irt ha Windowst felrakod úgy hogy van net akkor ö egyből szedi le drivereket erre ráinstallálod az okozhat ilyen hibát( tehát próbáld meg előre leszedni drivert felrakod pendrive-re win install mellé és kihúzót net kábellel felrakod a wint+drivert)
-
L4CI2
aktív tag
nem tudom
csak annyit mondhatok hogy valami betöltődik Windowsodba ami nem engedi kilőni monitort hogy mi az x. -
L4CI2
aktív tag
szia
amit írtál .. az kb x mert azt írod kikapcsolod command line-al monitort és visszatér egyből esetleg egér, bill lehúzod akkor is ? az a baj hogy lehet hardver vagy szoftver is és rengetek minden le kéne tesztelni
( lehúzol mindent mi nem kell ,tiszta windows, másik monitor ,másik kábel meg hasonló
) -
L4CI2
aktív tag
-
L4CI2
aktív tag
-
L4CI2
aktív tag
-
L4CI2
aktív tag
-
L4CI2
aktív tag
amit nem vágok hogy hogy kéne pontosan mert úgye a hd4200 régi CCC van lehet hogy azt csak eszközkezelővel kéne kicsomagolt mappából bekerestetni ( Driver only)
-
L4CI2
aktív tag
-
L4CI2
aktív tag
-
L4CI2
aktív tag
-
L4CI2
aktív tag
-
L4CI2
aktív tag
-
L4CI2
aktív tag
-
L4CI2
aktív tag
Nézeget az alaplapot és tényleg van valami gányolás ez a Non-Z OC cucc.
De ez nemhivatalos az intel a nem Z jelölésű chipsetekkel meg a nem K jelölésű CPU-kal nemtagomat semmiféle OC-t.
Szóval
én ezt egyáltalán nem javaslom.
Asrock valami gányolása hogy mégis lehessen húzni
hardver mod meg OC garantált stabil működés ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
L4CI2
aktív tag
-
L4CI2
aktív tag
-
L4CI2
aktív tag
hi
Kép: amd driver elszállt.
kérdések
1. Milyen táp-od van ?(pontos típus kérlek ne azt írd hogy jó meg hasonló
)
2. tiszta telepítés ? vagy mar meglévő rendszere raktad ha igen leszedted előző kártya driverét ?
3. mert nem írod le géped paraméterét ? igy nem lehet segíteni
PL: Hangkártya: ASRock Game Blaster, Alaplap: ASRock Z77 Extreme4, APU: i5-3550, hűtő: Hyper T4, RAM: Corsair CMZ8GX3M2A1866C9, VGA: R9270X-DC2T-2GD5, HDD: X2 SAMSUNG HD322GJ,TOSHIBA DT01ACA100, Ház: Cooler Master RC-350-KWN2-EN, Táp: XFX ProSeries 550W CORE EDITION, Windows 8.1 pro
persze ennyire részletesen nem kell
de valami hasonló elvárható... -
L4CI2
aktív tag
megmondja a pc számára, hogy a monitor, milyen tulajdonságokkal, képességekkel rendelkezik
és ezzel tudod szerkeszteni ezt hogy akár a 60-hz képes monitorodnál megjelenjen 70-hz vagy barmi más(persze nembiztos hogy
működni fog ) -
L4CI2
aktív tag
-
L4CI2
aktív tag
hát én inkább a kihagynám vele gamelest kategóriába sorolom
de hardveres gyorsításra nagyon megfelelt
mar csak google chrome böngészőt kéne valahogy rávenni hogy ezzel menjen
sajnos fogalmam sincs hogy lehetne
persze ez nem az topik. meg is nézem vane ilyenel foglalkozo topik
-
L4CI2
aktív tag
-
L4CI2
aktív tag
-
L4CI2
aktív tag
-
L4CI2
aktív tag
-
L4CI2
aktív tag
-
L4CI2
aktív tag
én ezzel etetném FSP Raider 550W
bár ez nem olcso
az arák elege fen vannak mostanábanvagy esetleg FSP 500W Hyper
-
L4CI2
aktív tag
-
L4CI2
aktív tag
-
L4CI2
aktív tag
üdv
hááááááááát
amikor kijött a WIN XP én még maradtam a Win 98 SE-nél csak miután megjelent az SP1-es frissítés utána XP-ztem és ez ugyanígy van szerintem most is.
Ez még nagyon friss majd ha lesz pár folt meg pár driver utána használható lesz. -
L4CI2
aktív tag
-
L4CI2
aktív tag
-
L4CI2
aktív tag
-
L4CI2
aktív tag
-
L4CI2
aktív tag
-
L4CI2
aktív tag
hát ... ezért nem ajánlom ezeket tool-ok meg cleaner-eket mert lehet csak hagyott valamit
kézzel szépen letörlöd ami nem kell így tuti nem lesz olyan hogy olyat töröl mit nem kéne meg hasonló -
L4CI2
aktív tag
tiszta telepítést végeztél eltávolítótál minden szemetet ?
mert nálam csak Youtub-nál balhézik néha de aszem ez benne is van changelog ba[417374] Youtube : Random block corruption may be experience with simultaneous 1080p video streams
[417386] Youtube : Microsoft Internet Explorer may crash if exited while Youtube sessions are ongoing -
L4CI2
aktív tag
-
L4CI2
aktív tag
-
L4CI2
aktív tag
hm
Ezt a későn kapcsol be a Fan dolgot véglegesen meglehet oldani ha a fan profilt átszerkeszted a VGABios-ba és akkor nem kell többet külső program.(bar ez kockázatos dolog szóval előtte mindenféleképpen informálódj a megfelelő helyen )Szerintem cpu/ram elég kell hogy legyen (bar nem vagyok teljesen biztos abban hogy első genes i5 elég-e hogy mindent kitapos a VGA-bol
)
Ezt majd az okosak megmondják bar lehet nem ebben a topikban
-
L4CI2
aktív tag
hi
Hát először is ne használj harmadik féltől származó programot (trixet) ha baj van hűtéssel nem egy program rá a megoldás.
Tessék venni 120mm házventilátort és jó lesz a szellőzés (persze valami légcsatornát ki kell alakítani ).
Az AMD még támogatja a HD6970-et bar az igaz hogy az új driverekbe az új kártyákhoz van a legtöbb optimalizálás.
Ne vicceljen gigabites net
nekem 40/20-as Digi net-em volt és a bf4/3 tökéletesen ment most a Digi emelt 100/50 de semmi különbség max annyi ha van update gyorsabban lejön.
Végezetül az akadások mástól is lehetnek esetleg gyenge processzor, kevés RAM vagy ha teljesen megakad haldokló HDD is lehet a ludas.(ja meg nem ultra beállításokkal kell gamelni ) -
L4CI2
aktív tag
hi
Ez az omega driver komoly ?
Vagy csak valaki tréfás kedvében volt ? -
L4CI2
aktív tag
-
L4CI2
aktív tag
-
L4CI2
aktív tag
-
L4CI2
aktív tag
-
L4CI2
aktív tag
Pont amit írtál korlátozza a fogyasztást vagy növelheted.
Ennek eredménye teljesítmény csökkenés de kevesebb fogyasztás vagy több fogyasztás nagyobb teljesítmény.
Azt hiszem erről volt egy kártyához teszt és ott +5 % powertune-t javasoltak (azért mert a főlőt többet zabált de nemsokkal jobb a teljesítmény ) kb ennyi
Remélem baromságot nem írtam ha igen majd javít valaki
ez meg a ccc-ben a súgó
A hőtérkép vagy az Áramfelvételi korlátozás beállítása mező használatával adja meg a kívánt teljesítmény korlátot.
A hőtérkép a GPU órajelsebességének és a GPU teljesítmény korlátjának összevetését ábrázoló grafikus elem. Az órajelsebesség az y tengelyen látható, és a grafikus processzor által támogatott legkisebb, illetve legnagyobb órajelsebesség közötti tartományt jelzi. A teljesítmény az x tengelyen látható, és a grafikus processzor alapértelmezett teljesítmény korlátjának -20%-os és +20%-os értéke közötti tartományt jelzi.De ez inkább csak valami útmutató nem arról szol hogy mire jó
-
L4CI2
aktív tag
-
L4CI2
aktív tag
VAN INGYEN METRO 2033 GAME INGYEN humble storon !!!
link humblebundle store
emailt megadod kb ennyi ,ja csak reggel 8-ig lehet elkérni ( utána tied marad örökre )
jó gamet mindenkinek

-
L4CI2
aktív tag
egyetértek (#28415) gog válaszával én is ezrét kérdeztem az átalakítós dolgot mert ez hardver hibára utal.
másik monitorral is szétesik a kép ?bar egyszer nekem volt hasonló bajom egy ECS alaplappal bar ott csak bios-ba volt elcsúszva minden és ott az oldotta meg a dolgot hogy az integrált vga-nak több ram-ot adtam
asszem 512m-röl 1g-re de hangsúlyozom ott csak bios volt gáz -
L4CI2
aktív tag
szia
ha jól látom ez a monitor d-sub csatlakozású használsz valami átalakítót hozzá ? pl dvi ?
ha nem az előző monitor is ezen porton volt ? -
L4CI2
aktív tag
ebbe is jó sok ismert hiba van

Known Issues
[407993]: F1 2014 exhibits minimal scaling in some CrossFire™ configurations
[407864]: Hitman Absolution intermittently crashes when starting a new game on AMD Radeon R9 285
[407834]: FIFA 2015 occasionally displays flickering in Asymmetric CrossFire™ configurations
[407622]: Alien Isolation will sometimes exhibit screen tearing with V-Sync enabled
[407431]: Minecraft sometimes produces corruption when changing video settings in windowed mode. As a work around please select Use VBOs to On in the Video Settings in game.
[407338]: XDMA Quad CrossFire™ configurations in portrait Eyefinity modes sometimes display tearing or stuttering
[407756]: Launching Battlefield 4 in offline mode can occasionally lead to a crash
[408033]: Launching Civilization®: Beyond Earth™ with a 144 Hz display can sometimes cause the app to hang. As a work around lower the refresh rate of the monitor.
[408007]: Civilization®: Beyond Earth™ can sometimes hang on a small limited set of Kaveri mobile APU products when paired with discrete graphics products in Windows 7 -
L4CI2
aktív tag
-
L4CI2
aktív tag
-
L4CI2
aktív tag
-
L4CI2
aktív tag
-
L4CI2
aktív tag
nekem PL Dell S2240L nem aktiválódik a ZeroCore funkció (nemállnak le a ventilátorok a VGA-n)
de más monitorral működik HDMI-n/VGA is szóval itt tuti a monitor a ludas (gondolom nem kap valami visszajelzést a kártya hogy nemaktív az eszköz )
(#28323) mmdms
Egyszóval szerintem se biztos hogy az AMD hibája hogy nem jön vissza a kép a monitorodon.
Alaplap difi is lehet -
L4CI2
aktív tag
Battlefield 4 mantle-hez elég 3GB vram vagy kell 4GB ?
Többi mantle api-s játékhoz is ilyen sok vram kell vagy ez csak a BF4 sajátossága ? -
L4CI2
aktív tag
-
L4CI2
aktív tag
-
L4CI2
aktív tag
hehe most volt egy olyan videója valami AMD fejesnek hogy véleményezzük driver-ket erre kiadtak 14.9 est asszem most jól meg kapjak ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
L4CI2
aktív tag
-
L4CI2
aktív tag
szia
mért nem nézed meg az AMD oldalát ?32bit ,AMD Mobility Radeon HD 4000 Series ,Display Driver ver. 8.97.100.7
64bit , AMD Mobility Radeon HD 4000 Series , Display Driver ver. 8.97.100.7
-
L4CI2
aktív tag
-
L4CI2
aktív tag
-
L4CI2
aktív tag
-
L4CI2
aktív tag
nekem 14.7-el voltak problémáim
14.4 nekem ez működik jól14.7 Dota 2 szaggatott ,Stalker Clear Sky egyszer csak piros lett a képernyő és megállt minden

meg ilyenekbar az is igaz nekem R9 270x-em van szóval nembiztos hogy ez neked is jó
meg próbáld meg visszaveni az órajeleket már ha OC-zet a kari -
L4CI2
aktív tag
-
L4CI2
aktív tag
és ezt nekem mért írod ?
én alapból azon az oldalon vagyok hogy fos az ms szerveren levő driver és jobb ha felrakod az aktuálistcsak válaszoltam hogy normális az hogy felrakja a drivert mert így működik a rendszer
amúgy meg a mantalé-vel (Mantle)
nem megy sokra 1GB vram-mal -
L4CI2
aktív tag
-
L4CI2
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Formula-1
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Milyen széket vegyek?
- Mobil flották
- BestBuy topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
- M4 iMac 2021 24" - 16GB RAM, 512 GB SSD 27% ÁFÁS
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- Honor Magic5 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.
lol de jó nem csak nekem tűnt fel ez a zavaró dolog
nekem is Asrock Z77 Extreme4 deszkám van aktív Intel vga-val de nincs ilyen bajom.

hardver mod meg OC garantált stabil működés
ne... mar szegény amd kodekek miatt is hibás ?