Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
Nalam mar meg is volt az elso szokasos Illesztoprogram leallt majd ujraindult hiba a AMD Catalyst 13.11 Beta6 alatt, igy mar ment is vissza a amd_catalyst_13.11_betav1.
Az en gepem + W7 Pro x64 es a 7790-es kari csak ezzel a ket betaval hajlando hiba nelkul mukodni:
amd_catalyst_13.10_betav2 vagy
amd_catalyst_13.11_betav1 -
Dtomka
veterán
Sziasztok! Bf3 indítása után vettem észre, hogy egy amd gaming evolved control (raptr) center beta nevű program is elindult. Egész jónak tűnik.
-
bozont
veterán
Gondolom akkor HDMI-vel van összekötve a gép az erősítővel, mert ez nem igazán jött le az első hozzászólásból. Melyik hang driver van fent a 7870-hez, ami a Catalyst-ban van vagy a Realtek-től töltötted le? Ha utóbbi akkor az a baj, az újabb GCN kártyák esetében csak az a driver jó a HDMI hanghoz ami a saját drivercsomagban van.
A Realtek Digital Output az szerintem az alaplapi hangkártya lesz.
Így kellene kinézni a hangeszközöknek:[ Szerkesztve ]
-
Mityu_76
tag
Már próbáltam csökkentett módban is leszedni a drivert és újrarakni a legújabb bétát, de az sem segít.
Egyszerűen nem ismeri fel a tv-t ha bedugom a hdmi kábelt. Sima displayként meg ahogy látja nem tudok hangot küldeni rá, csak kép van.
Lehet újra kell raknom majd a win7-et......... úgy is 1 éve készülök rá. :-("HONDACRX4EVER"
-
Zso2
őstag
válasz bozont #23656 üzenetére
félreértettél, írtam,hogy Realtek Digital Audio. Szóval optikain megy az erősítőbe, régebben analogon ment ,csak az a kábelem túl rövid.(most gondolkozom,hogy lehet az optikai kábellel van baja az erőlködőnek,az tud 5.1 átvinni?)
Adelante ALONSO - Forza Ferrari | BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.
-
-
killer095
őstag
Sziasztok valaki linkeljen már nekem gyorsan egy 12.6os drivert win7 64bit hez mert én már 2helyről is leszedtem de nem telepít fel CCC sem drivert csak :
AMD APP SDK RUNTIMEot
HDMI cuccost
AMD catalyst telepitéskezelő
Nagyon sokszor ezt csinálja de nem tudom miért a driverek 90%át ne mtudom felrakni
csak 13.1 és 13.9hez ír ccct és drivert
A kártyám HD4770 win7 64bitORIGIN/Battlelog: IDaVe_CQCI , PSN: DaVe095hun
-
Anonymous 01
tag
Sziasztok!
HIS 7850-es vidikártyám van, az a problémám vele, h csak böngészésnél, játéknál nem, néha egy pontban sok apró kis színes vagy fekete kocka jelenik meg. Ha mellé kattintok vagy görgetek akkor el is tűnik, de mindig újra látható egy idő után. Szerintetek ez lehet kártya hiba?
(Legfrissebb driver van fent, win 8 x64-en)
Előre is köszi![ Szerkesztve ]
-
korion
senior tag
sziasztok!
vettem ma egy 7870 Msi- Afterburnert!
beraktam,felraktam a drivert!(előtte Nvidia volt bent) letöröltem a régi drivereket,újra is indítottam!
elkezdtem az élményindexhez és a teszből kilép ezzel az üzenettel : nem sikerült kiszámítani a rendszer windows élményindex nem mérhető meg a videolejátszás teljesítménye
esetleg hibás?Előre is köszönöm a segítséget!
szép estét!
András!+3670-365-3097 Inkább sms vagy viber!;)
-
Winnie The P
őstag
-
korion
senior tag
válasz Winnie The P #23670 üzenetére
sajnos nem így!
a win7-nek az egyszerű eltávolítás-módosít progijával!+3670-365-3097 Inkább sms vagy viber!;)
-
AtHoS
nagyúr
válasz korion #23671 üzenetére
A linken pedig pont azt javasolják, ahogy ezek szerint Te is leszedted. Vagy el sem olvastad a linken írtakat?
1. vezérlőpult ->
2. programok hozzáadása/eltávolítása ->
3. kiválasztod az NVIDIA Windows Display Driver-t a listából ->
4. klikk a módosítás/eltávolítás gombra ->
5. megerősíted az eltávolítástEgyéb iránt, ha más gondod nincs a kártyával csak annyi, hogy nem fut le az élményindex mérése, akkor ne foglalkozz vele.
Nálam pl. win8 alatt a winyó sebességét nem tudta mérni, ennek ellenére CrystalDiskMark-ban megfelelő volt a sebessége
read-only mode on the forum
-
-
Steelmanus
addikt
Gondoltam kiprobalom ujbol a 13.11B6-os drivert, erre a link mar a Beta 7-et mutatja.
AMD Catalyst™ 13.11 Beta7 for Windows
Last Updates: 10/28/2013 -
Thrawn
félisten
válasz Steelmanus #23677 üzenetére
Tegnap raktam fel a v6-ot
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
kisza25
félisten
nem tegnap jött ki a 6 lol
mi ez a Raptr?szedtem is le egyből tegnap, mert BF3 pb kidobott invalid memoryval, szerintem ez miatt[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Apollo_21
addikt
Már megint egy alfa béta gamma omega változat? 3naponta lehetne újrarakni...
Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
Colos1
őstag
válasz korion #23669 üzenetére
Az nVidia drivert az előtt kell leszedned, hogy kicseréled a kártyát. Elvileg mindegy, gyakorlatilag én is szaladtam bele ebbe a hibába, de nálam nem az élményindex nem futott le, hanem TDR -ezett.
A sorend: nVidia illesztő le, reboot, ellenőriz: "szabványos VGA illesztőnek kell lenni", ha nem az megint leszed - vagy manuálisan visszateszed a szabványost -, gép le, kártya ki, új be, driver fel, és játszik
Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...
-
Steelmanus
addikt
válasz Thrawn #23678 üzenetére
Ma reggel olvastam a 7790-es vga topikban hogy van akinel jol mukodik a beta V6, de csak a drivert tettek fel, es mivel nalam kidobott a v6 illesztoprogram leall stb.. igy meg akartam probalni en is csak a sima drivert feltenni. Ezert lattam hogy mar kijott egy ujabb, igy belinkeltem ide.
(#23679) kisza25 Mi ez a Raptr? Automatically optimize your graphics settings Kulon is le lehet szedni, Raptr download
Telepiteskor ebben az utvonalban van a mappaja C:\AMD\AMD_Catalyst_13.11_BetaV7\Packages\Apps ha nem kell allitsd meg a telepitest miutan kicsomagolta magat a telepito es helyezd at vagy torold a mappajat igy nem fogja feltelepiteni, de ugyanigy teszek a .Net 4.5 mappajaval is mert az is fel van mar telepitve.
Nehogy mar minden egyes alkalommal ujratelepitse azt a vackot. Megirhatnak mar ugy is a drivert hogy erzekelje hogy mar telepitve van a gepre.#23680) Apollo_21 Hat igen, lehet rovidesen elkeszul a vegleges, ezert gyorsulnak a beta kiadasai.
[ Szerkesztve ]
-
Stonerice
őstag
Nvidia és AMD driverek gyorsulása okt 25. FORRÁS!
A 2. 13.11B az most mi a táblázatban?
Szerintem rájöttem. Az az oc-s teszt!
PowerColor HD 7970 3GB at stock clocks (925/1375MHz) and at GHz Edition Boost speeds (1050/1500MHz)[ Szerkesztve ]
Pénz beszél, kutya utal! Aktuális főkomponenseim: 5600X / Msi B450 Gaming Plus Max / 16GB 3733 cl16 / Sapphire Nitro Rx480
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok!
Másoknál is kicsit furcsán működik a CF 8.1 alatt? Gondolok itt arra, hogy pl. a 2. vga folyamatosan maxon teker, és az 1. vga terhelése változik használat közben. Próbáltam 13.9-cel, és 13.11 beta-val. Most jelenleg a 13.11 beta7 van fenn.
A CAP-ok tényleg eltűntek, vagy csak Én keresem rossz helyen?
Véleményem szubjektív...
-
vlevi
nagyúr
válasz Apollo_21 #23680 üzenetére
Bélát egyáltalán nem kötelező felrakni. Sőt. Átlagjuzernek nagyon nem kéne, de mivel kiadják, sokan felrakják. Persze, a végleges változatok se sokkal jobbak De egy bétában bőven lehetnek olyan hibák, aminek egy driverben nagyon nem lenne szabad bennelennie, de mivel béta, egyben teszteletlen is.
-
Steelmanus
addikt
Abban igazad van hogy nem kellene feltenni minden betat, de en eppen a 13.9 WHQL driverben csalodtam mert szoftveres ujrainditaskor csak egy fekete kijelzo fogadott, ami ugynezet ki mintha alvo allapotba kerult volna, mert a kijelzo LED utemesen villogot, de a rendszer az nem indult ujra csak hard resettel.
Mivel meggyozodtem hogy masoknal is elofordult ez a hiba, visszatertem a betakhoz sajnos. -
AtHoS
nagyúr
válasz korion #23676 üzenetére
feltettem azt a drivert hozzá amit adtak a vga-val! -> Ja, hogy jó régi meghajtót sikerült felvarázsolni...
letöltöttem,és tökéletes! -> a lényeg, hogy meg van a "ludas"
Én értem Te mit írtál
Stonerice #23683)
"A 2. 13.11B az most mi a táblázatban?
Szerintem rájöttem. Az az oc-s teszt!"Erre mind magadtól jöttél rá? Gratulálok
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
válasz Stonerice #23691 üzenetére
Nem tudok mit tenni, sajnos ez már a korral jár
Más
Valaki talált infót arról, hogy a fentebb linkelt raptr miképpen is optimalizál?
Csak cata beállításokon változtat vagy a támogatott játékok beállításait is tudja matatni?
pl. van egy 6950-es vga-m, egy új játéknál a játék beállításain belül odavágok neki full hd vagy magasabb felbontást + extra grafikai elemeket, amitől beesik a teljesítmény játszhatatlan szintre.Ezt követően telepítve a raptr-t az a kérdéses játék rossz beállításait hozzá tudja hangolni a vga-hoz vagy kimondottan csak a catalyst grafikai beállításait optimalizálja?
-
huskydog17
addikt
Sziasztok!
Az AMD a Catalyst Software Suit-ba rakja az összes chipset driver-t is? Arról van szó, hogy adott egy A75m chipset-tel ellátott noti, de sehol nem lehet hozzá külön chipset driver-t letölteni. A 13.9-es Catalyst-ot raktuk fel rá, de a chipset nem ment fel. Az Install Manager-nél kiírt egy hibát, utána tovább ment a telepítő, de a chipsetet nem rakta fel, így a PCI, SM és USb vezérlő nem kapott driver-t, ami elég kellemetlen, hiszen így nem működnek az USB portok, pontosabban háromból csak 1 működik így.
A Catalyst Release Notes-ában az áll, hogy tartalmazza a South Bridge driver-t is. Akkor miért nem rakta fel?
Természetesen nem a sima, hanem a mobility telepítőt alkalmaztuk.
A noti gyártója pedig b*szik Win7 driver-t kiadni, így muszáj a központi AMD diver-t használni. Valami ötlet?Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
lukgab
tag
Sziasztok.
Most vásároltam egy Giga 280X et és feltelepítettem a 13.11 es drivert és a Battlefiled 3 / Metro Last Night om is csak ablakban hajlandó futni. DVI on keresztül van rákötve a következő 24es moncsim: HP ZR2440w aminek a natív felbontása 1920x1200.
Mit kellene csinálnom hogy jó legyen?
Köszönöm szépen.Ryzen 5900X + TUF x570 + RTX 4090 // LG C2 // LG CX // ZyXEL 326 NAS
-
TIT
veterán
válasz Steelmanus #23641 üzenetére
Ezt írtam át a registrybe de nem segített.
[link]13.1 és 13.4 drivernél:az eszközillesztő leállt és nem válaszolt,majd helyreállt üzi,a 13.9-nél a gép nem restartol
Jöhetne már egy normális driver pl.13.10.épp ideje lenne.
Bétát ne is tegyek fel?Ennél rosszabb nem lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Autós topik
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Cyberpunk 2077
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- BMW topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest