Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
perfegor17
senior tag
Sziasztok nállam olyan probléma lépett fel hogy felraktam a MaxP.3-at és felrakott valami béta CAP-ot amit nem lehet letörölni mert kékhaláloz.De így már ezzel a cap-al nem megy a cf-se.Valami megoldás?
[ Szerkesztve ]
-
perfegor17
senior tag
Valaki tud segíteni win8-hoz drivert addni.Ez nem a béta verzió.build 9200-as windows 8 prof 64bit.A cf miatt kellene főleg a driver.
-
perfegor17
senior tag
Sziasztok lenne egy HD4670-es kártyám és nagy valószínűséggel rossz hozzá a driver.Mivel megfagy a kép és kiírja hogy az "AMD illesztőprogram leállt majd újraindult" utána tökéletesen megy a kártya.Többször nem is csinálja csak 1x de zavaró.Pl futott a furmark ment 2 percet lefagyott utána kiírta és ment tovább a teszt.Hőfokok furmark alatt 50-52c.
-
perfegor17
senior tag
Sziasztok lenne egy elég nagy problémám.Van egy samsung 7 szériás laptop-om.Van benne egy intel hd grafikus vezérlő egy hd3000-es meg egy ati radeon hd6750m.
A gépen win8 van gyárilag.
Minden driver fent van.Felraktam az intel drivert akkor beállított mindent felbontást stb.Ha felrakom az ATI-t akkor fel is ismeri rendesen.A gép újraindul telepítés után ahogy kell viszont vissza már nem lép a windows-ba.Tölt a win8 és fekete marad a kép utána.Ha csökkentettbe belépek és letiltom az atit akkor meg be tud lépni. -
perfegor17
senior tag
Leszedtem a gyári drivert és telepítésnél elment a kép.Teljesen fekete lett és úgy is maradt.Ilyenkor mi lehet a probléma?
-
perfegor17
senior tag
Sziasztok van egy samsung laptop-om amiben egy hd6750m videokártya van egy intel hd3000 társaságában.
Felraktam az intel drivert beállítottam eddig oké volt minden.Mikor felraktam az ati drivert utána újraindítottam a gépet.Bekapcsolásnál egy fekete kép fogadott aminek a bal felső sarkában villog egy fehér kocka.De a gép bekapcsolt mert a win7 bejelentkező hangja meg volt.
Csökkentett módban letiltottam a kártyát és most van megint kép.A gpu-z nem tudja olvasni a kártya bios-át annyit ír rá ki hogy unknow.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 4
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest