Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Öregszem
- Szólánc.
- A fénynél gyorsabban
- AMD Instinct MI8 moddolása játékra (avagy R9 Nano-GTX1060+ szint)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- 3070 -> 4070 Super
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Edzett üvegfólia vagy regenerálódó pl Hydrogél fólia?
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4CI2
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
FoLey-v
addikt
Van egy problémám,hogy Age of Empires 2 színproblémája van bármit csinálok bat filet is ugyanúgy van 13.9-es van fenn,lehet a driver hibája? Windows 7 Ultimate SP1 64 bit-em van.
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB •
-
veterán
-
_DiEGO_
őstag
Talán már benne volna az Mantle API támogatás ?
A Mantle API alapvető támogatást élvez a Frostbite 3 motorban, és elsőként a Battlefield 4 fogja kihasználni az előnyeit, de Johan Andersson utalt rá, hogy még rengeteg játék érkezik az új grafikus motorra. Emellett a Mantle első verziója csak a kezdett; a DICE motorprogramozójának ugyanis rengeteg ötlete van még, így a jövőben a rendszer továbbfejlődik. Az AMD a Mantle API-t novemberben fogja hivatalosan bemutatni, és ekkor kerül be a rendszer a Catalyst driverekbe is (egyelőre csak Windows operációs rendszeren), vagyis épp időben, ugyanis a Battlefield 4 decembertől kezdve kezeli. A Mantle-t minden GCN architektúrára épülő Radeon támogatja, így nem szükséges hozzá a legújabb hardver. Emellett kompatibilis a DirectX HLSL-lel is, hogy a fejlesztők számára egyszerűbb legyen az implementáció. A vállalat mérései szerint a Mantle API másodpercenként kilencszer több rajzolási parancs kezelésére képes, mint a DirectX és az OpenGL, így drámaian gyorsulhatnak majd a játékok az alkalmazásával, de az extra sebesség akár jobb grafikára is elkölthető. A Mantle API további előnye, hogy az új generációs konzolokhoz is jó, de hátránya, hogy a konkurens hardvereken, valamint a régebbi, TeraScale architektúrára épülő Radeonokon nem működik, de ezekhez megtartható a szabványos leképző a DirectX vagy az OpenGL API-n keresztül.
Valaki feltette már ? Esetleg tapasztalat ?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
törölt tag
válasz FollowTheORI #23459 üzenetére
Nálam 236mb
-
vlevi
nagyúr
válasz _DiEGO_ #23458 üzenetére
Nem nagyon (inkább nagyon nem) követem az eseményeket, de már évekkel ezelőtt lehetett hallani arról, hogy le akarják cserélni a DirectX-et, mert az általános felület, amin keresztül a DirectX-et használva el tudják érni a fejlesztők a kártyákat, az már nagyon visszafogja a tempót, ezek szerint ez lenne a Mantle?
Ez örvendetes, csak attól tartok, hogy jön az az időszak, amikor az AMD által preferrált játékokban lesz Mantle és valami összecsapott DirectX támogatás, míg az NVidia által támogatottakban pedig pont fordítva
És akkor vagy csinálnak egy ténlyeg közös API-t a gyártók, vagy pedig a vásárlók szívnak. Mert beb****na, ha pl. a BF4-et disznónagy részletességgel Eyefinityben tudnám játszani egy 7770 kártyán, a Mantle API támogatásával, viszont ahhoz, hogy egy Nvidiás med-low beállítás mellett játszon vele, ahhoz meg SLI-be kell kötnie 2-3 660Ti-t, csak azért, mert ott nincs Mantle, csak tesséklássék fut valahogy DirectX? -
veterán
Nem hinném. Szerintem a 290-esekkel jönnek majd az új whql driverek is. Most az újakhoz azért nem kellett új driver mert gyakorlatilag csak átnevezésekről beszélhetünk.
Ja és ugye kb egy hét és itt a windows 8.1 amihez szintén ki kell adni egy whql-t.
[ Szerkesztve ]
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
Malibutomi
nagyúr
13.11 beta állítólag gyorsit 3-5%-ot játékokban, volt akinek 3dmarkban jelentősen több lett a pontszáma is.
-
FoLey-v
addikt
válasz Malibutomi #23465 üzenetére
Ha ez igaz akkor felrakom ezt a 13.11-es beta-t vagy a 13.10-est?
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB •
-
Boonen007
őstag
Ez a .11 mobilityhez nem való?
-
-
TIT
veterán
Ez a beta 13.10-es mennyire stabil,mert hátha megszünik a "képernyőillesztő nem válaszl de helyreállt"gond.
Habár a mozilla jobb felső sarkában lévő 3 ikon is eltünt. -
TIT
veterán
-
methyl
tag
Tudnátok segíteni, hogy hol találok ATI RADEON HD 4xxx-okhoz alap WDM drivert?
A CCC nem jó, azt valahogy hanyagolni kellene, csak alap WDM bőven elég lenne, ha valahol még van elérhető.Az AMD honlapján mindenhol csak catalyst-es drivert találok...
''Nem én vottam''
-
Tocika
aktív tag
Helló!
Egy olyan kérdésem volna, hogy HD3850 pcie-hez nem lesz windows 8.1-es driver ? -
Shifty01
aktív tag
Üdv!
Van 1 Dell 7520 laptopom.
HD 7730m kártyával. Minden drivert sikerült feltennem kivéve az AMD drivere nem akar kötélnek állni.
Ma raktam ujra a rendszert mivel megjött a Samsung SS-m s átköltöztem rá. Elözöleg is sok gondom volt vele aztán valahogy sikerült megoldani de sajnos már ne mtudom hogyan. Ha jol emlékszem akkor ezzel.:
http://www2.ati.com/drivers/beta/AMD_Catalyst_12.11_Beta11_NET4.exe
Viszont letöltöttem nem jó...
Aztán leszzedtemAMD honlapro l1 uninstall cuccot letöröltemvele teljesen. Kiprobáltam a legfrisebbel. Azzal addig eljutottam, hogy mostmár feltelepül a Ezközkezelő is felismeri h 7730M
Nos hát eddig minden rendben is lenne. Kérte inditsam ujra megtettemmár többször is.
A CCC nem indul sem manuálisan sem ugy mint eddig jobb klikk és beallitani melyik program melyik kartya hasznalja( HD4000 v HD7730)
Rendszer gazdaval sem megy fogalmamnicns mit kellene tennem.
Kiprobáltam a Driver Pack S... proramot is azzal is csak eddig jutottam.(Kép)
Segitene valaki kérem ? -
Shifty01
aktív tag
http://logout.hu/dl/upc/2013-10/11/413718_c9rlbdasafkds6ic_nevtelen_2.jpg
-
ETOM
addikt
AMD chipset driver oldallal mi lett? Látom újítottak valamit, de most honnan lehet majd leszedni?
-
martin66
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek az miért van, hogy rámegyek a CCC-ben, hogy AMD OverDrive accept és eltűnik ez a menüpont és nem tudok semmit beállítani. Ha újra indítom a CCC-t akkor is ezt csinálja. A legfrissebb driver van fent (13-9), most raktam fel. (de az előtte lévőnél is ezt csinálta: 13-4)
Configom a felhasználómnál látjátok!
Köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
-
faranus
aktív tag
sziasztok
Olyan problémám van hogy tegnap felraktam a 13.9-es CCC-t és egy nagyon fura dolog történt eltűnt az Aero mód! Ez még nem is lenne akkora gond mert bár szerettem meg tudnám szokni ezt az alap nézetet, de olyan mintha lenne egy kiterjesztett asztal! Bal oldalra lett egy asztal. itt egy kép a bal oldali képet nem látom.
Már újra raktam a CCCt a 13.4 is próbáltam de semmi nem segített! Valakinek bármi ötlet?tisztelettel faranus :R
-
_DiEGO_
őstag
Win gomb + P
talán segíthet .... Win gomb lenyomva és a P -t nyomogasd úgy vált ...
és : Csak számítógép -et válaszd[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest