Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
keke69
őstag
Én személy szerint nagyon elvagyok keseredve a 7790-es kártyám driverei miatt!
Már csak remélni tudom,hogy egyszer erre a sok szarságra is születik valami hatékony megoldás!
Soha nem szenvedtem ennyi t driverrel mint most az utóbbi napokban.Még a windowst is újraraktam miatt naná hogy az sem segített!
Telepítettem már egy pár rendszert de soha nem kellett arra figyelnem mikor rakhatom fel a vga drivert ahhoz,hogy megfelelően fel is menjen és ne dobáljon hibát hiba hátára!
Most már hála annak a magasságos úr Istennek,minden hiba nélkül felment(ne kérdezd hogyan csináltam mert nem tudom) de még az alap hiba mindig fent áll a windows leállás nagyon lassú!Kaptam rá tanácsot hogyan lehet ezen javítani,de kompromisszumokhoz köt(képernyő kikapcsolása SOHA) ami ugye elősegíti a leállás gyorsaságát amit itt megjegyeznék nem véletlen vettem SSD-t de akkor pont egy részét vesztené el amiért vettem az energián való spórolást!
Most ott tartok jöhet bármilyen új driver,félve fogom megkisérelni a felrakását mert megint szopás lesz a vége,de mégis muszáj leszek megtenni mert hátha sokkal jobb lesz mint az összes jelenlegi!
Itt meg is jegyezném ha van valaki aki leírná a sorrendet(mert biztosan van),hogyan is az-az mikor mielőtt vagy miután kell feltenni drivert.Net keretrendszer de melyik chipset .....stb:azt megköszönném!
Sorry ha túl hosszú voltam!Soha ne vitatkozz idiótákkal,mert lesűllyedsz az Ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
-
keke69
őstag
válasz hackeeeee #22872 üzenetére
Én a sorrendet az miatt kérdeztem a vga (7790) tepítéséhez állítólag kell a NET keretrendszer,de hogy ezt most előtte kézzel kell feltenni vagy windows update rakja fel azt nem tudom.
Szerintem némi képen ide vág de mindegy!befejeztem![ Szerkesztve ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal,mert lesűllyedsz az Ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
-
keke69
őstag
válasz hackeeeee #22877 üzenetére
Ok megértettem!
Szóval ha nem rakom fel a driver telapítésnél(kézi) a ccc-t.akkor nem is kell a net keretrendszer?
Mert ugye az nekem nem nagyon kell,mivel semmit nem használok abból ami benne van!Soha ne vitatkozz idiótákkal,mert lesűllyedsz az Ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
-
keke69
őstag
válasz hackeeeee #22879 üzenetére
Leírom neked is!
A problémám azóta van a driverrel mióta megvettem a 7790-es vgát.Mióta eszemet tudom mindig ATI kártyáim voltak és soha nem volt gondom a driverek felrakásával még akkor sem ha béta volt.Tehettem rá uninstall után,driver tisztítás után vagy akár közvetlenül rá is,soha nem volt problémaDe ez kifogott rajtam csinálhattam bármit mindig valami hibával végződött.már OP rendszert is újat raktam.Szóval lehet nem a driverel van a gond hanem maga a vga nincs jól megcsinálva a driverhez!
Soha ne vitatkozz idiótákkal,mert lesűllyedsz az Ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
-
keke69
őstag
válasz hackeeeee #22881 üzenetére
Természetesen azzal kezdtem de mindig valami hiba miatt meghiúsult a telepítés.hol amd media hiba,hol amd húzással való kódolás hiba!
Perzse működött mert a vga illesztő programot azt feltette,de én ennek tudtam be hogy lassan áll le a gépem,mivel azután kezte ezt csinálni miután a 6870 helyett be tettem a 7790-et és "ráraktam" a drivert.
Közben persze kiderült,hogy ez a lassulás ennél a kártyánál természetes ha csak le nem tiltom a képernyő kikapcsolást.de itt megin csak magamat idézném:Vettem egy SSD-t hogy gyors legyen a rendszer ebbe beletartozik a leállás is meg vettem egy energia takarékos VGA-t.szeretném kihasználni mind a kettő azon tulajdonságát amiért megvettem!Soha ne vitatkozz idiótákkal,mert lesűllyedsz az Ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
-
keke69
őstag
válasz hackeeeee #22883 üzenetére
A driverek INNEN vannak!
Most telepítettem újra nemrég,persze nem egyből de valami mókolás után felment rendben,azután is lassan állt le a gép ebből gondoltam nem a driver miatt lassú!
Hanem a félsz van bennem ha majd kijön az új driver megint kezdődhet minden előről!Soha ne vitatkozz idiótákkal,mert lesűllyedsz az Ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
-
keke69
őstag
válasz _DiEGO_ #22885 üzenetére
A biost mindig frissítem így a legutolsó kiadott bios van rajta!
De viszont ami kissé aggaszt ez a AODDrive4.2 nekem nincs! Ez lehet csak a 13.8 nál van?eszközkezelőben/nézet/rejtett eszközök megjelenítése/nem PNP ....
L4CI2 tudnál adni egy linket,bár szerintem a vga bios piszkálás kicsit veszélyes!
Ezúton is szeretném megköszönni mindenkinek aki segíteni próbál!
[ Szerkesztve ]
-
keke69
őstag
Azt lehet tudni mikorra jön ki a legfrissebb WHQL?
Ezek amik eddig kijöttek az még finom szólva is vicc kategória a 7790-es terén!Soha ne vitatkozz idiótákkal,mert lesűllyedsz az Ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
-
keke69
őstag
válasz Tomko78 #23232 üzenetére
Gyalulj le mindent és kezd elölről a 13.9-et.
[link]
AMD cleaner
Most nézem neked nvida GeForce GTX 570: van)
Az előző divereknél nekem is ez volt hiába volt újrarakva a win![ Szerkesztve ]
-
keke69
őstag
válasz Daszkalosz19 #24888 üzenetére
Melyik volt fent,hogyan törölted le,melyiket raktad fel?
Ugyan ez a monitorom van régebbi vga driverrel nekem is ezt csinálta meg sok 77xx szériás videokártyás tulajnak!
Gigabyte R9 gondolom ennek is teljesen lekapcsol a ventije![ Szerkesztve ]
-
keke69
őstag
válasz Daszkalosz19 #24890 üzenetére
-
keke69
őstag
A 13.3 bétáben még nem volt benne?Mert én úgy tudom hogy igen,de lehet hogy akkor rosszul.
[ Szerkesztve ]
-
keke69
őstag
válasz Hunyus #25298 üzenetére
Elindítottad a telepítést mikor odaér hogy telepítés eltávolítás ott az eltávolításra mész aztán újraindul.Utána amit linkeltem programot elindítod mikor végig ért újraindul,Ezután újra elkezded a telepítést csak most már ténylegesen fel is telepíted!
[ Szerkesztve ]
-
keke69
őstag
válasz Hunyus #25303 üzenetére
Mert az integráltnál nincs benne!
Nekem meg több ötletem nincsen!
A gyártó honlapján nem találtál hozzá?
Még EZT próbáld ki!
Ha ez sem akkor ott valami más gáz lesz!Vagy jönnek okosabbak és talán majd ők segíteni tudnak![ Szerkesztve ]
-
keke69
őstag
válasz flowerlady #25861 üzenetére
Ctrl-Alt-Del feladatkezelőben szerintem fut a program a háttérben azért nem engedi kitörölni.Ott állítsd le a programot és engedni fogja letörölni!
Unalmas Próbáltad más böngészővel is?
methyl Próbáld meg megint(mégegyszer) rárakni a drivert úgy hogy nem törlöd le előtte![ Szerkesztve ]
-
keke69
őstag
Én feltettem a 7790-re amit Dtomka linkelt és tökéletesen működik rajta minden,még a cucore zero is!Előtte a 16.4 whql volt fent szintén renden volt azzal is minden!
[ Szerkesztve ]
-
keke69
őstag
Ha nem működik rendesen az új driverel és a feladat kezelőben fut a SG Mine. Lője ki!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- Sapphire nitro pulse rx 580 4gb /256 Bit BESZÁMÍTÁSSAL!
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest