Hirdetés

2024. június 11., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Call of Duty 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-02-06 15:40:27

LOGOUT.hu

A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9192) beteg


beteg
őstag

84.2.39.215:28967 ez szerverünk. pubik, mert szívesen látunk rajta mindenkit. kivéve azokat, akik csúnyán beszélnek. ezt mi sem tesszük, pl. eszünkbe sem jutna azt mondani, bárkinek, hogy kussoljon, mert nem fizetett a szerverbe. azért fizetjük mi, hogy a nem szalonképes embereket távol tudjuk tartani. ha pedig tele van a szerver és be akar jönni egy haverunk, aki nem klán tag, mert azoknak van fenntartva privát slot, szal’ azt csináljuk, hogy figyeljük, mikor köszön el vki és szólunk a havernak, hogy készüljön, mert lesz egy hely. ennyi.
Sirandrish azt mondta, ha valakinek nem tetszik, hogy a PH! szerveren ez nem így működik, vagy nem tetszik valami, el lehet menni máshova. Én biztos nem megyek fel többet közéjük, és akinek szintén nem tetszik ez a mentalitás, azt szívesen látjuk a Hun-Baster en!

Csak futni kell!

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Call of Duty 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.