Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Mike-
addikt
létezik olyan cod4ben, hogy van egy 100%os profil (multihoz) és belehet rakni hogy ne 1es szintről kezdjem el újból?
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
biztos van lyan mert tegnap is volt valaki a szeron lvl55el és 0/13es Statja volt...
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
Milyen idegesitő..mst tök jó pingem van én meg nemérek rá játszani mert ezerrel pakolgatok meg készülődök...nah nem mintha jobb lenne CoDzni
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
BandiHUN
veterán
válasz Sirandrish #8404 üzenetére
sztem az csak akkor,ha van pb...
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
-Mike-
addikt
válasz Sirandrish #8405 üzenetére
ez még nem jelenti azt hogy van ilyen, csak azt bizonyítja hogy bárki lehet 55ös szintű, csak 5ször annyit játszott már mint te vagy én, kizárólag sd szervereken;)
-
BandiHUN
veterán
biztos van....csak más kérdés,hogy serialhoz kötött tudtommal,és amihez hozzájutni mondjuk,azt le is töltik sokan,és nagy az esély,hogy ugye eleve warez kulcs,amit hamar tiltanak.még a lvl55-ön kivül is.
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
-
Sirandrish
legenda
azért az lvl 55höz ha csak sd szerokra jár is kell durván 20 óra...annyi idő alatt meglehet annyira tanulni hogy ne 0/13as statja legyen..azaz 13 kör alatt nem öl meg senkit? ez hülyeség..13bol egyszer a granyom is kinyir valakit..és ez a minimum
-
Sirandrish
legenda
válasz DeSanto #8409 üzenetére
legyél PRO menjél be egy 20V20as SD szerora és több pntot gyüjtesz mint HQ-ba
-
rup1u5
nagyúr
basszus. itt olvaslak titeket de egy kukkot nem értek
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
Napster01
tag
válasz Sirandrish #8414 üzenetére
lol, én jártam már 20v20-on, na ott ha meg tudsz mozdulni akkor elég sok XP-t gyűjthetsz
_.(-.-)._
-
-
Sirandrish
legenda
nah lassan indulok hogy mindenkinek BOLDOG ÚJ ÉVET!!!
-
kisa8800
tag
válasz Sirandrish #8413 üzenetére
20 óra a lvl55-höz? Vazze most járok 40 óránál de még csak lvl47-en vagyok. A refllexek se a régiek már és a 7 éves fiam is csak a játék időt nyújtja és a death-ek számát növeli. Egyébként érdekes hogy a singlet már 2-szer kitolta reguláron, de a multi még nem megy neki. Mondjuk akurátus kis csávó, öröm nézni ahogy pakolgatja a bombákat, és váltogatja a fegyokat. Na nem baj egyszer eljön az ő ideje is és akkor reszkesetek
Úgy szeretnék meghalni, mint a nagyapám:álmában, csendesen, gondtalanul, nem pedig ordítva, sikoltozva, pánikba mint az utasai.
-
Prof01
veterán
válasz Sirandrish #8419 üzenetére
Látom nem sokat kerestél. Ez az 1. találat gugliban.
És ez 2007-es.Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
BandiHUN
veterán
a singleplay számit a statban?vagy csak multiplayer...
-
kisa8800
tag
És mégsem lettél terrorista(gondolom). Minden alkalomal el van mondva a gyereknek hogy ez csak játék és nem szabad igy viselkedni az ovodába Hál istenek azért hogy játszik vele nincs belebetegedve, az oviba még azt se tudják hogy van gépünk Nem hogy arról beszéljen hány embert csinált ki karácsonykor
Úgy szeretnék meghalni, mint a nagyapám:álmában, csendesen, gondtalanul, nem pedig ordítva, sikoltozva, pánikba mint az utasai.
-
CséZé
őstag
Nah az idei évről ez lesz az uccsó hsz-em, és...
BOLDOK ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK!!!
[ Szerkesztve ]
-
Pubszon
veterán
válasz kisa8800 #8426 üzenetére
Az nagy lenne ha az óvodába ezt kérdezné az ovónő hogy mit csináltatok karácsonykor?
Erre a fiad mondoná hogy "ovónéni én 200 embert nyírtam ki és 50-es lett a rangom"
Ez nagyon nagy poén lenne.B.U.É.K. MINDENKINEK
[ Szerkesztve ]
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
Boci_83
őstag
Én is mindenkinek Nagyon Boldog Új Évet Kívánok!!
[ Szerkesztve ]
-
kisa8800
tag
És én is BOLDOG ÚJ ÉVET KIVÁNOK MINDENKINEK
-
Forza_JUVE
aktív tag
Sziasztok! Tud vki vmi működő cracket a COD4-hez ?? Serialom van, de telepítés után mégsem indul, aszongya rakjam be a dvd-t, pedig az bent van.
Köszi előre is.
CiaoB.U.É.K.
-
BandiHUN
veterán
válasz Forza_JUVE #8434 üzenetére
persze.bemész a boltba,megveszed 9000ért,és azon már ott is a működő exe....ez nem warezfórum....
-
BandiHUN
veterán
B.U.É.K. Minden Bajtársnak egyébként
-
kircso13
senior tag
B.Ú.É.K. Mindenkinek
..,
-
Csyppa
senior tag
Boldog új évet gémerek
"Basically, a computer is a very fast moron."
-
néha
aktív tag
BUÉK mindenkinek!!! és sikerekben gazdag új évet kiváno nektek Gamerek!!!!
"Győzni sohasem könnyű, de megpróbálni azért érdemes." by: Kimi raikkonen
-
Sirandrish
legenda
nah Haligali
megjöttem...ittam ettem mint disznó...jó volt de majd ha már magamhoz is tértem nyomni kéne valami kis COD-ot
Mégegyszer Bolgog Új Évet Mindenkinek!!!Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Kanczy
veterán
válasz Sirandrish #8440 üzenetére
biztos,hogy nem vagy már be****va?
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
-
Sirandrish
legenda
Látom van néhány ember a szeron...sajnálom őket...mármint hogy már fenntbirnak lenni és játszani(ezzel arra következtetek hgy nem voltak valami nagy partyn) ..én még alig élek..persze van ok is
-
Prof01
veterán
válasz Sirandrish #8445 üzenetére
Sztem nem kell ahhoz nagy party, hogy az ember jól érezze magát.
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
Sirandrish
legenda
Nem is arról van szó de aki már 1kor játszik az mit csinált?
én nemtudm..a pingem lehet menő (1000es) de nem is birnék mst játszani...nyerni meg főlegEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
nah jóvan....mindenesetre és megyek aludni
Jóéjt mindenkinekEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Prof01
veterán
válasz Sirandrish #8447 üzenetére
Az nem b@szott be.
Én már lassan 1 hete nem játszottam.Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
CséZé
őstag
Húúú mi lett volna felmegyek hajnalba játszani ajjaj sztem be se tudtam volna lépni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest