Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
knorbert1992
üzenetére

-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Boldog Születésnapot!
-
BUÉK mindenkinek!
-
na
-
Látom vannak időmilliomosok
A 10K-s játék meg a MW2 nem a cod4. Akárki akármit mond simán jól jár még a 2,4K-s postával is az aki megveszi. -
Nem tudom mit szenvedtek itt egymással
Ne a cod2höz meg a cod4hez hasonlítsátok. Ez teljesen más. Amikor átrak másik serverre az azért van mert a játékosok nagy részének rossz a pingje. Ekkor mindenkit átrak a serverre és ugyan onnan folytatódik a game ahol abbahagytad. 5mp szünet van kb a játékban. Kihajolás nincs, ok.. Servert nem te választassz.. ÉS?? Mapot lehet szavazni, haverokkal egy csapatba tesz ha ugy akarod. Tegnap már "waroztunk" is. Teljesen elfogadható. Eddig ez az egyetlen cod amire rá lehet mondani, hogy mod nélkül ér akármit is a multi része. Akinek nem tetszik, NE játszon vele. Aki pedig még csak nem is játszott a multi résszel annak mit sír a szája?
Élvezetes, pörgős játék. Aki kihajolgatni akar meg sírni az törölje le.
-
Nekem is ideért. Holnap hazaérek és próba

-
Most telefonáltak, hogy kedden hozzák az MW2-t.. Hát remélem a netes híreknek a fele sem igaz a multi résszel kapcsolatban

-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hát, ha át lehet majd hozni a wow karaktereket...

-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Miiiit jobbat?!?! Én vagyok az univerzunban az egyetlen PRÓ

-
válasz
Sirandrish
üzenetére
meszaros2008erno
azé remélem majd kipróbálja valaki a cod6ot Vazzon meg rajtam kivul issszerk.: aki nem fog codozni az egy esszhól

-
na
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Kétlem, hogy ez bármennyire is befolyásolná a bugatti eladásait. A két autó között akkora technikai szakadék tátong hogy csak na

-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Egyetlen dolog? Azért van egy laza különbség a két autó között.
Sokkal jobban néz ki bugatti. Nem beszélve arról, hogy az egy luxusautó felszerelve minden földi jóval. Ez meg egy szarrá könnyített sehogyse kinéző mecccsboxx 
-
Szavaztam

-
-
válasz
Boci_83
üzenetére
De igen.
A LE igazából egy definiálhatatlan egység. Sehol nem használják. Kwh az már inkább teljesítmény. Amugy ha nem lenne nyomaték, akkor szerinted hogy küzdené le a tehetetlenséget a gördülő ellenállást és még sorolhatnám mit? Nem mindegy hogy 100nm vagy 400nm a nyomaték. A LE a motor teljesítményének meghatározására igencsak merész dolog.szerk: Gerinek ment a többi

-
válasz
Gergello
üzenetére
Nyomaték is számít nem csak a Le. Nem mindegy, hogy mekkora nyomatéka van egy motornak. Lehet az 230LE ha csak egy kis 1,4-es motor van ugy kihegyezve. Mire eléri a maximum teljesítményt azaz mire felpörgeted oda addigra egy gyengébb autó kisebb nyomatékkal már a harmadik sebességet teszi.
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Buék Andris
Hogy szalad az idő.... már 12.. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hát ennyi

-
válasz
SystemRoot
üzenetére
Köszönhetően a magas dollár árfolyamnak ez most éppen 45k volt hatóságilag bevizsgálva. Kicsit magas, de már egy éve akarom pont ezt a típust, úgyhogy..

-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Háát nemhiszem. Nem sok ilyen brutál hardcore gaming egér van az országban aztán érted...
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ja.
Olyan mintha a görgőt nyomnád. Nadet dob 
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Milyen 2 gomb? 1!

-
válasz
Sirandrish
üzenetére
ÉNISSSSSSS Jövök! Mondjuk egerem az csak ilyen golyós féle van dehát ez engem nem akadályoz

-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Mé, szerintem akkor pontosabb.. vagy nem?

-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hát ja. Fordítottunk egy lazát
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem tudom, de azért ez már vicces, hogy 10:10 az ő mapjukon aztán lelépnek, hogy szarok vagyunk..

-
Éljenek az 1 mapos warok!

-
Kellemes ünnepeket mindenkinek!
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hát ezen valahogy nem lepődök meg..
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nekünk is az volt, de egyszer ülj bele egy BMW-be és megtudod miről beszélek. Vissza se akarsz ülni másik autóba.
Egyszer vezettem egy új M5-öst kinnt reptéren. Leírhatatlan

-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Szép szép... Én vezettem ilyet tesztvezetésen. Azért nem egy kategória a BMW-vel
Mindenesetre az új autómata váltója nagyon jó lett a VW-nek!
-

-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Inkább semmi..
-
Hejjj..
Nemtudom feltűnt-e, de mostanában nem igazán vagyok..
Nem tűntem el, csak nincs egy szabad percem sem.. Ezen a héten elvileg vége van ennek a fejetlenségnek itt aztán jövök.. -
Mától vagyok én is..
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
mé van lehalva a blizzard server?
-
válasz
kavicssli
üzenetére
Ez most remlem nem a "személyesen lenyomnál" dologra akart utalás lenni mert ihajj

#11973: Hát mivel én a Te családodból csak téged ismerlek, így levetítve nagy valószínűségeddel most az egyszer igazad van.
#11975 Hát nem nagyon lehet másra gondolni, mert vagy ez, vagy bomlott elméd ujabb nem ide illő szüleménye
Döntsd el melyik a "jobb"
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
de. kavics tiéd a plant.
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
ment privi.
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Szerinted én miért nyösztetlek téged? Azért, hogy vedd kézbe a dolgokat és ne csak jovan majlesz valami legyen. Kavicsot meg szerintem ebbe ne keverjük bele mert róla is megvan a véleményem. Oldjad meg. Azért vagy te a leader. Ha én lennék akkor már 1 hónapja megoldottam volna pofon egyszerűen az egészet.
mod: ger1t meg forceot meg szerintem ne csesztesd, mert éppen ők azok akik jól látják a dolgokat. Azért jöttek ide, hogy egy jó csapatban játszanak ( nem szabadidő eltöltése céljából ) és mit látnak? Semmit. Sora kapunk ki a hülyeségeink miatt. Én is ezért vagyok ideges.
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Egy kérdésem van. Ki a leader? Én?
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Az még senkinek nem jutott eszébe Gerin és rajtam kívül, hogy a csapat miatt van mindez? Ha már CB-zünk akkor legyen valami csapatjáték... Az senkit nem zavar, hogy az ellenfél a pofánkbaröhög CB-n? Lásd a demokban a teamchatet. Ez az egész hogy megsértődtök nem bizonyít mást, mint hogy ti legbelül ugy érzitek, hogy midnen rendben van ezzel igy. Eleinte próbáltam szépen. Aztán már kevésbé szépen. Dehát ez sem használ. Én már voltam leader, látom a hibákat. Gerinek is nagyon jó szeme van ezekhez a dolgokhoz. Nem személyenként van ez csak próbálok rávilágítani hogy kinek mit kellene, de neeem neeem ha én ekkora kurvapró vagyok akkor blaaablaaablaaaaaa.... Nem vagytok képesek belegondolni sem, hogy tényleg ha megpróbálnád máshogy akkor esetleg lenne eredménye. Ahelyett, hoyg magadba fordulnál te is és gondolkoznál kicsit jössz itt azokkal a dolgokkal amiket már 6547867354357837* leírtál és ugyna ugy hülyeségnek tartottam mint most. Ugyan azt mondogatjátok már ki tudja mióta. Mintha a falnak beszélne az ember.
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Elfelejtettem, hogy már megint hülyeségeket beszélek

-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ti féltek a lövéstől azért van ez a nyugdijas tempó.
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
teljesen igaz. piros kocsit is csak 10-ből 15 ször nadelik meg a középső kijáratot is csak 130% ban figyelik.

-
válasz
kavicssli
üzenetére
vagynem-. Nem taktika kell hanem a másikra való odafigyelés meg a ts használata. Valamint az alapvető dolgok ( pl: ha 1v3-ba támad akkor nem futunk ki. ha kinn vagyunk akkor bekerüljük nem futkorászunk, ha 1v3 támadunk akkor egyszerre megyünk be nem egyesével, akkor se egymás mögött meg egymáson... stb)
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Csakhogy a top 50 meg a top 100 addig nem nagyon fog kiállni amég nincs pontunk.
Szerintem felesleges ujraregelni. Az legyen a legutolsó.
-
Jó. Oldjátok meg akkor. Látom szerettek veszíteni. Itt senki nem hibás csak én

-
válasz
kavicssli
üzenetére
Ha tudtad volna hogy támogató, akkor azt is jól tudtad volna hogy nem igazán tehetek arról, hogy a semmit nem lehet támogatni. Ráadásul 10 körből 8 ban füst ment az ajtóba (tőlünk). Nofene akkor probáld meg.
#11903 Igazad van. Mini ak-k ellen desertel meg csipával 1 méterről.. teljesen jogos. Én low

-
válasz
kavicssli
üzenetére
No, akkor ha majd eljutott az agyadig mit is írtam a nagy hsz-ben akkor rájössz te magad is miről beszélek. Esetleg akarsz sniperezni?
Mellesleg ha a csapat* többi tagja csak fele annyi mákos pozicioba kerülne mint te lehozná nem rontaná el..

* legyen inkább társaság

Új hozzászólás Aktív témák
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motoros topic
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Alkoholista nevelde
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kuponkunyeráló
- Arc Raiders
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Xiaomi 11T 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Kartyafuggetlen,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Ne a cod2höz meg a cod4hez hasonlítsátok. Ez teljesen más. Amikor átrak másik serverre az azért van mert a játékosok nagy részének rossz a pingje. Ekkor mindenkit átrak a serverre és ugyan onnan folytatódik a game ahol abbahagytad. 5mp szünet van kb a játékban. Kihajolás nincs, ok.. Servert nem te választassz.. ÉS?? Mapot lehet szavazni, haverokkal egy csapatba tesz ha ugy akarod. Tegnap már "waroztunk" is. Teljesen elfogadható. Eddig ez az egyetlen cod amire rá lehet mondani, hogy mod nélkül ér akármit is a multi része. Akinek nem tetszik, NE játszon vele. Aki pedig még csak nem is játszott a multi résszel annak mit sír a szája?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
azé remélem majd kipróbálja valaki a cod6ot Vazzon meg rajtam kivul iss
Multkor is jol feltoltál waron mindenkit úgyhogy akkor én most szólok
)
A LE igazából egy definiálhatatlan egység. Sehol nem használják. Kwh az már inkább teljesítmény. Amugy ha nem lenne nyomaték, akkor szerinted hogy küzdené le a tehetetlenséget a gördülő ellenállást és még sorolhatnám mit? Nem mindegy hogy 100nm vagy 400nm a nyomaték. A LE a motor teljesítményének meghatározására igencsak merész dolog.