Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
BandiHUN #1142 üzenetére
Igen! Az a csomagokat korlátozza...ha jól tudom nagyobb pingnél több csomagra jó állítani...Az alap az cl_maxpackets 30 vagyis nálam ez votl, de nekem ezzel nincs gondom. Ent 100ra rakta mert a pingje miindig nagyon magas volt ha jól tudom.
a com_maxfps alapból azt hiszem 85 vagyis nálam annyi volt. Ez ugye korlátozza az fps számot. Plusz fpst nem igazán tudsz kicsikarni semmiből, grafikát kell vissza venni lowra, annál többet nem enged a pb. Mert vannak olyanok, hogy a port leszedi a pályáról, ködöt, esőt, napot. De ezt ha megváltoztatod tilt a PB
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Üzleti előfizetők hirdetései
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest