Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz tomcsi23 #83907 üzenetére
én nem hagytam emelni
évente hívogattak, hogy csak most picit többért sokkal többet, mindig mondtam, hogy ugyanezt kérem olcsóbban, és aláírom... első három-négy évben tényleg csökkentettek nem keveset, azóta csak a nagyobbra váltás lehetséges, de azt meg nem kérem.
most 3,7k-t fizetek a 30 megabites netért meg 2k az analóg bronze tv-ért.
ennél most sincs olcsóbb csomagjuk (kisebb sem) tehát az ár viszonylag jó, de ha lemondanám a tv-t még jobb lenne, úgy sem nézzük. fórumsrác mesélte a minap privátban, hogy ő el tudott érni olcsóbb árat, mikor bement lemondani az egész kócerájt, kapott egy egyedi ajánlatot, de gondolom ott volt konkurencia. nálunk nincs digi így nem biztos, hogy én is megkapnám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Elemlámpa, zseblámpa
- Eredeti játékok OFF topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egyszerű kávé topik
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Autós topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest