- Asszociációs játék. :)
- Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- AMD RX6300 kisteszt
- Oh my God! They killed Kenny!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
ja, amúgy láttam ma egy balesetet az M3-on, durva volt.
megyek szépen hazafelé és azon morfondírozok, hogy vajon a kicserélt mortartó bakot b.ták el, a többi b.ódott el, ahogy ezt kicserélték, vagy csak üt a felni és most derült ki, hogy feszesebben tart a motor, erre látom, hogy kb. 250 méterrel előttem fehér autó sávra merőlegesen középső sávon át sávelválasztó fal irányába. de ilyen full szürreál csak átvillan két autó között.
- na mondom haluzok, sok volt a rántott húsra kákáspörkölt meg a túrós lepény lefojtva lekváros brownieval
nem, fehér skoda sávra merőlegesen középső sávon át szalagkorlát irányába.
- ok, akkor talán lassítani kellene valamelyest, nem satu, mert előttem van még vagy 4-5 autó, azok se pánikolnak, mögöttem meg nem tudom mi van és az meg tud-e állni ha satuzok, de most már nem is nézem meg mert előre koncentrálunk értelemszerűen. valószínűleg megfogta az árok és már nem folytat egyenes vonalú egyenletes mozgást bátonyterenye irányába.
nem, fehér skoda sávra merőlegesen középső sávon át sávelválasztó fal irányába.
- lassít, előttem levőket figyel, nehogy a bámészkodásból származékos koccanás legyen, autó megtekint, orra viszonylag romokban, fiatal nő a volánnál, hátul gyereketet láttam (mint kiderült csak haluztam, sok volt a rántott húsra kákáspörkölt meg a túrós lepény lefojtva lekváros brownieval)
csak megállok pár méterrel később ahol már biztonságos, megnézem, hogy kell-e teljesíteni állampolgári kötelességet, látom már állnak ott páran, mi legyen? (egyedül vagyok, család vidéki birtokainkon maradt) áh... csak kiszállok, hátha pont valami olyan kellene, amit csak én tudok, ne ezen múljon, vészvillogó a leállóban, elindulok gyalog. jön egy ürge onnan, félúton találkozunk, kérdezem a tényálladékot, mit látott, kell-e segítség.
nem kell, a csaj defektet kapott hátul, először őt lökte meg, majd háromérintővel megállt. mindenki jól van, kocsi nyilván eléggé tropa, de ennyi. ő egy öreg roverrel van, de röhög, hogy megy is tovább, leszarja, alig lett a kocsinak baja. és tényleg, megnéztem, kb. 2,5 tenyérnyi plezúr a műanyagon, de csak fényezés sérült, még be se repedt. mama magyaráz, hogy hívd apjuk a rendőrséget, apjuk ordítva leoltja, hogy kapjál az agyadhoz mama, nézzé má rá a csajra, van annak elég baja, szájjá ki nézzed meg lófaszez, haladjunk 'szjónapot f-szom mindjárt kezdődik a meccs jönnek át a valiék.
ezzel el.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- 27" Odyssey G5 S27AG550EP, 165Hz G55A Qhd Ívelt Gaming Monitor
- Eladó 32 colos Phillips okos TV FHD ( 1 napos) gari + számla
- Msi Bravo 17 Ryzen 4800H Rx 5500 4gb 256gb ssd 1tb hdd 1080p 120hz
- Dell XPS 13 7390 2in1 - 13.3" 4K UHD Érintó - i7-1065G7 - 32GB - 1TB - Win10 PRO - MAGYAR
- ZBook Firefly 16 G10 16" FHD+ IPS i7-1355U RTX A500 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest