Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrSealRD
veterán
válasz Magnum_ #31445 üzenetére
Ebben a formában, ilyen számokkal ez tuti nem lesz éles soha...Különben annyi az országnak.
Most kezdik észrevenni a nyilvánvalót, hogy IT terület mekkora bődület GDP-t képes hajtani...ezzel az internetadóval egy az egybe ledöfnék a fejős tehenet még borjú korában. Ennyire csak nem hülyék. De igaz a mondás, nyugtával dicsérd a napot...Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
aizen92
addikt
válasz DeFranco #31451 üzenetére
az a bevétel amire számítanak, + a TV tervezet átnyálazva, arra enged következtetni, hogy a vezetékes is.
De ugye ez téged " csak 700 Ft" áremelkedésben fog érinteni.
Jelenleg ennyi biztos,még úgy is át lesz írva a tervezet nem is ez a lényeges, hanem amit sutszi ír, + ha ez így marad a fejlesztések megint megrekedhetnek. Inkább ez a kettő ad okot az aggodalomra.DeFranco: ez a lényeg. Véglegest kell megvárni.
[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
DeFranco
nagyúr
válasz aizen92 #31453 üzenetére
tényleg jó ezt egy helyen megtárgyalni ami nem ez a topic (mielőtt valaki megint a torkomnak ugrik hogy pártfőtitkárkodok lesz kedves visszaolvasni radi moderátori kéréséhez) de én majd akkor vagyok hajlandó érzelmeket generálni ezzel kapcsolatban ha megjelenik a végleges szöveg a közlönyben.
-
MrSealRD
veterán
Tisztelt Pártfőtitkár Úr!A moderátori kérésnek amúgy semmi alapja nem volt a hatályos lapcsaládot érintő szabályokat figyelembe véve... Sőt totál szembemegy vele... Szóval majd ha le lesz írva, hogy egy moderátor saját hatáskörében egy OFF topik tartalmát szűrheti (cenzúra? ), nyilvánvalóan ennek megfelelően fogok majd eljárni amikor a hozzászólásom megírom és pont.
Tisztelettel:Pelikán elvtárs.Gyakorlati oldalról közelítve elég hülyén nézne ki, ha 2 topikkal arrébb reagálnék le egy itteni hozzászólást?
Normális?!Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
aizen92
addikt
-
-
CoolBoy323
nagyúr
Csokkent a benzin ara... 3 eves rekord alacsony!
(Durva, h ennek orulunk amugy, de ez van... Szegeny ember vizzel foz )
-
aizen92
addikt
válasz CoolBoy323 #31458 üzenetére
vagy benzinnel mostantól!
CoolBoy323:
[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
Magnum_
nagyúr
válasz aizen92 #31456 üzenetére
tv.
Ma reggel mar en is olvastam, h +700huf. De ha 150/gb atmegy a parlamenten akkor csak az en utanam fizetendo ado lenne +15k (elofiz dij 5k). Ha nem terhelhetik at ram a szolgaltatok, szerintetek kifizetik az adot puszira es nem mentik ki magukat rogton(!) Az orszagbol, h ne legyen akkora veszteseguk? En a szolgaltatok helyeben kb masnap ledurrantanam a szolgaltatast, ahogy hatalyba lep. Es akkor a b2b szektorrol nem is beszeltunk. Ott milyen +teher lenne???
De legyen. Ujra nokia 8850el fogok maszkalni, az okostelefonjainkat meg eladju, de kulfoldre, mert itthon ertektelenne valnak. Ciszont igy az erkolcsi moral emelkedni fog, kevesebb megcsalas lesz a 20-25 eves kislanyok koreben :-D
Meg jo, h a telefonomra is van 4gb adatforgalom...
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
Ace owner
addikt
-
rizso
addikt
Itt kint Bécsben van tv-rádió-internet adó. Én kezdetben a tv-re (amit nem használunk igazából) meg a netre fizettem ~20€-t, ami fél év után felment ,~30€-ra. Aztán így egy év után betaláltak a hülye adóval is, hogy tudom-e, hogy itt kint van ilyen, és már egy éve kellene fizetnem. Mondom nem. Havi 24€-t kéne még pluszban adóként perkálnom - még jó, hogy hazaköltözünk, és majd otthon is ez fog várni, legalább nem lesz újdonság számomra
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Magnum_
nagyúr
De az osztrak citizennek, akinek a munkaja csont ugyanaz mint az enyem, van e annyira megterhelo a netado mint nekem itt ilyen feltelekkel?
Ausztriaban is csak a tulelesert kuzd az SME szektor, mint itt es ott is 40000 ceg kerul felszamolas ala evente? A kerdesem tok komoly.I humbly and respectfully decline™
-
rizso
addikt
válasz radi8tor #31467 üzenetére
Viccen kívül, van amikor azt kell mondanom, hogy igen, el vannak kényeztetve. Ott van jó példának a kinti Hofer. Na ha azt a munkatempót otthon bármelyik élelmiszer üzlet hozná, akkor soha nem lennének otthon kígyózó sorok
Saint_: nyilván nem akkora pénz nekik az a ~7000Ft, mint otthon. De azért itt sincs kolbászból a kerítés - főleg a bevándorlók számára. Egy 1000€-s minimálbér itt sem akkora pénz, főleg ha lakást is fizetsz (mint írtam már neked, itt kint a kis 40m2 alatti lakásra fizetek rezsivel együtt közel 600€-t). Ja meg azért sok helyen vannak rejtett költségek, amikkel sokan nem számolnak: pl. net-tv-mobil előfizetésnél általában 50-70€ aktiválási díj, mellé beszerelési díj még 50€ körül, ezekre jön egy éves használati díj, ami 20€. Megkötsz pl. egy internet előfizetést, és egyből kifizetsz érte 100€-t. De ettől függetlenül igaz, hogy itt kint jobb az átlag életszínvonal, gyerek nélkül, ha csak 2 minimálbérből éltek, már nem haltok éhen, és már meg tudsz venni olyan dolgokat, amiket az otthoni minimálbérből csak nagyon nyögvenyelősen.
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
DeFranco
nagyúr
válasz MrSealRD #31455 üzenetére
tudod van az a szint, amire nem hajlandó az ember lesüllyedni már. ez pedig már az alatt van.
más médiumban a ph-n kívül azért nem olvasom el a kommenteket soha, mert egyszerűen nem vagyok hajlandó magam kitenni annak a szellemi kénes mocsárnak, ami ott uralkodik. semmi értelme, csak annyit érek el vele, hogy feleslegesen felidegesítem magam, és valamilyen szinten mindenképpen hat rám, beépül a világképembe és észrevétlenül csökkenti le milliméterről milliméterre az igényszintet. tulajdonképpen ha úgy tetszik környezeti ártalomként fogom fel, szellemi környezetszennyezésnek. éppen ezért ignorálom és elhatárolom magam tőle. ártani árt, hasznom nincs belőle, nem ad hozzá semmit a világomhoz, nem terhelem magam vele, van ezen kívül is elegem. tévét-nem-nézéssel analóg a dolog.
most érkezett el ez a pont, amikor a te hsz-eid is megkapták nálam ezt az ignore taget. ez számodra nem jelent semmi változást, írogasd nyugodtan ami jól esik, nem tisztem és nem is lehetőségem ezt befolyásolni, viszont elolvasni nem fogom őket, értelemszerűen reagálni sem fogok. sem nem jelent ez egyetértést sem hallgatólagos beleegyezést, sem az érvek elfogyását, ne legyen ebből félreértés, egyszerűen nem olvasom és nem reagálok. ha mégis megteszem véletlenül az emberi mulasztás, lehet rá figyelmeztetni nyugodtan. ha gondolod és jól esik tekintsd ezt nyugodtan erkölcsi győzelemnek, részemről a megtiszteltetés hogy hozzátettem valamit a napodhoz.
-
Petyyyyy
addikt
Jobb reggelt urak!
Ilyen mocsok idővel is rég találtam szembe magam.
Pedig ma este fel akartunk szaladni a Citadellára egy esti leskelődésre/tetőn koccintásra a kislánnyal, de úgy fest elnapoljuk.
Mindenesetre szép napot mindenkine't!Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
GIJoe
addikt
Tudnátok nekem ajánlani üzletet az Andrássy környékén, ahol kávé tampert kapni...
-
Petyyyyy
addikt
Kerestetik: Robin Maxwell - Boleyn Anna titkos naplója 1-2 (megeshet, hogy 3) hét erejéig, míg a húgocskám összehoz belőle egy TDK-t. Természetesen elszaladnék érte.
radi8tor1 (méret sem mindegy) - má' te is kezded?
[ Szerkesztve ]
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Vivobook Pro N580VD 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
- SSD többféle, sata 2,5"
- Apple Watch Ultra 2 49mm Black Titanium Black TL M/L, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest