Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
gyó reggelt
végrepéntek
-
Dr.Zoo
őstag
Na, ne legyél mán' depis...
Mond!!http://prohardver.hu/tema/budapest_es_kornyeki_adok-veszek/hsz_21385-21385.html
Ez volt az utolsó...
Én meg írtam,. hogy van. ű
[ Szerkesztve ]
"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
PeeterssoN
őstag
Jó reggelt!
Jövő héten szabiiiiii!
Csak a strand meg a buliii meg a keksz!!!!
Juhhhé!!!!bitpork jobbulást a papának, saint_ gratula a béremelésnek ( biztos nagyon nagyon megizzadtál érte )
Keresek ma estig : Elsa barbie hercegnőt bontatlant újat!
-
Dr.Zoo
őstag
Jó reggelt PH!
KV!!!!
-
MurdR
veterán
-
Tim82
félisten
Follow up: meg is kaptam az L5420-at, be is szereltük, most már egészen bika kis gép a csajom desktopja. Az E6850-et meg csupa jófejségből mégis visszaküldtem az eladónak.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
DeFranco
nagyúr
válasz radi8tor #21582 üzenetére
Igen, de azért nincs olyan sok variáció, és akár egy méretet lehet még csalni is szerencsés esetben. Nagy az esély arra, hogy találsz párt. Been there done that.
@macilaci78: hevederzárbetétnél lehet szívás, mert ott több fajta fogaskerék van, meg számít a méret is, de azok meg olyan betétek, hogy megéri inkább kódoltatni.
reszerk: natessék
reszerkreszerk: akkor már inkább a kódolás, mert mire kifizeted az új fogaskereket, meg a munkadíjat, hátrébb vagy
[ Szerkesztve ]
-
macilaci78
nagyúr
válasz DeFranco #21581 üzenetére
Jaja, a hengerzárbetétek szabványosak, a zárnyelvet tologató forgó alkatrésztől mindkét irányba fél centinkénti hosszok a változatok.
Az átkódolás meg 2,5k körül van záranként. Átkódolással lehet megcsinálni amúgy, hogy az első és hátsó ajtót is ugyanazzal a kulccsal tudd nyitni.radi8tor1: A hossz eltérő lehet, de a 30 évvel ezelőtt beépített tüzépes ajtók országszerte jellemző kivitelben készültek. Eredeti panelbejárati ajtókról nem is beszélve.
Hevederzárnál van még variancia a fogaslécet mozgató fogaskerék fokszámát tekintve.DeFranco: Szabvány hengerzárbetét az is, csak nem egy foga, hanem sok. Egy hozzáértő szaki át is tudja alakítani.
[ Szerkesztve ]
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz macilaci78 #21576 üzenetére
Ja, de ritka esetben passzol másik ajtóhoz a rokonságban a zárbetét.
Amúgy meg kulcs nélkül is bemennek fél perc alatt.
⭐ Stella
-
Dr.Zoo
őstag
válasz macilaci78 #21572 üzenetére
Kérdezd a tempomatról...
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
bitpork
nagyúr
válasz macilaci78 #21572 üzenetére
Rúgjál még rajtam egyet kettőt
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Tim82
félisten
válasz Ace owner #21570 üzenetére
Mondjuk ha van valami konkrét hely+idő szombaton, ahova el lehet vinni, lehet, hogy akkor úgy teszünk egy kört.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
MrSealRD
veterán
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Tim82
félisten
válasz bitpork #21564 üzenetére
Semmit, olvastam a történetet.
Ace owner: szombaton nemigen, illetve még lila gőzöm sincs, pontosan mit csinálunk, elvileg csavargós-fotózós közös programom lesz.
-
Ace owner
addikt
Szombat nem jó? Nem érek be 15-re mert délig dolgozok és még haza kell mennem zuhanyozni, átöltözni.
(#21564) bitpork: Szerintem a támadásra reagált csak.
(#21558) radi8tor1: Ez nagyon király
(#21559) sutszi: Múlthéten kiömlött több hordónyi használt zsiradék,olaj isten tudja mi a gyrososnál az állomáson. Gondolhatod milyen szag volt.. Amig nem mentek ki takarítani locsoló kocsival csúszkáltak az emberek rajta mert azthitték csak víz. Még most is érezni viszont a szagát ha fúj a szél arra, nagyon gusztustalan volt..
[ Szerkesztve ]
Galaxy Fold 4
-
Tim82
félisten
válasz SirRasor #21553 üzenetére
Szerintem ha már "idejöttél", akkor maradhatnál is, nem gond, hogy nem vagy budapesti. Egy-két éve olvasgatom a szegedi topikot, fél évente hozzászólok ott is.
bitpork:
Ace owner: megvan a kábel, holnap, ha gondolod, beugorhatsz érte, 15 óráig a szokott helyen vagyok.
-
MrSealRD
veterán
(#21560) bitpork : Hát ebből nekem az jön le, hogy ez egy nagyon forró történet...
(#21561) orichalcos : Nincs mitől félned.
[ Szerkesztve ]
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
bitpork
nagyúr
válasz MrSealRD #21556 üzenetére
Az idejének a legnagyobb részét a fénymásolók vertikális nyomáspróbája viszi el. Néha egy kevés valódinak érzett érzelemmel fűszerezve. És nem tudjuk hogy Qru ebben hol érintett, csak annyit h nagy a kettejük időbeosztásának metszete
-
MrSealRD
veterán
Nem. De az olaj, zsíradékok és (sőt még a dió ) is...szóval ha már romlik a cucc akkor érzed, hogy kezd avasodni. Bár ehhez rengeteget kell állnia... A szaga olyanná kezd válni mint a műanyag mikor olvad. Legalábbis az én érzékelésem alapján...
-
radi8tor
MODERÁTOR
⭐ Stella
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hülye kérdés, de lehet bármi bajom attól ,hogy másfél hónapja lejárt olajat használtam sütéshez? :S (franc se nézte meg a dátumot rajta)
Live-Die-Respawn
-
-
Ace owner
addikt
válasz pepe091 #21554 üzenetére
Ismerős intézte el, diákmunkán vagyok elvileg. Most lesz az első fizetésem kb. egy hét múlva szóval többet majd akkor tudok. Remélem nem lesz probléma, mert az eléggé keresztbe tenne.
Leokéztam a cikket, innentől majd egy korrektor ránéz és nem kell mást csinálnom, ugye?
[ Szerkesztve ]
Galaxy Fold 4
-
SirRasor
addikt
Én ezért járok biciklivel. Szeretném azt hinni, hogy így nagyobb biztonságban vagyok
Edit: bocs, a Szeged környéki adok-veszekből tévedtem ide véletlen..de most már nem törlöm ki, mert még elköltözhetek BP-re egy jobb rendszergizda munka fényében Úgyhogy a fentimre még várom az észrevételeket
[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
Melack
veterán
válasz Petyyyyy #21548 üzenetére
Mostanában max arról tudnék írni, hogy milyen nehéz melót keresni, meg hogy a kislány milyen aranyosan fejlődik. Más nem történik velem. Komolyan.
(#21549) Ace owner: amikor megcsináltad, és aktiválod, de nem küldöd élesbe, meg tudod nézni, hogy milyen lett. Nyugi A korrektor úgyis segíteni fog.
[ Szerkesztve ]
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Magnum_
nagyúr
srácok, tudjátok még nincs fél éve (igaz, csak 1-2 hét híján), hogy elkezdtem itt dolgozni. DE most kaptam egy 10%-os béremelést azzal, hogy tudja a Főnök, hogy van még hova fejleszteni a béremet, de vannak velem tervei, így ez most időszerű lett
I humbly and respectfully decline™
-
Ace owner
addikt
-
gaborba81
tag
válasz macilaci78 #21529 üzenetére
Nem ez érdekelne.
Melyik része nyugisabb Mogyoródnak?
" Buta ember az, aki a más butaságából nem tanul"
-
gaborba81
tag
Sziasztok!
Van köztetek mogyoródi?
Lenne pár kérdésem![ Szerkesztve ]
" Buta ember az, aki a más butaságából nem tanul"
-
macilaci78
nagyúr
válasz Dr.Zoo #21522 üzenetére
Nem kaját loptak. A táskákat marták ki az öregek kezéből szerintem, mert Papírok pénz, kártyák kulcsok.
A trafi annyira automata, hogy SD-kártyára ment, rádugják a gépre műszak végén és már írja is az értesítést. A kocsiban ülő embernek esélye sincs belenyúlni ma már. Sőt, civileknek megbízási szerződés keretein belül is adnak ki trafit, berakja a saját privát kocsijában, nyom egy On gombot és akár ott is hagyja a kocsit az út szélén.
[ Szerkesztve ]
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Dr.Zoo
őstag
válasz DeFranco #21523 üzenetére
Akkor mi van/lesz itt?
Lassan ott tartunk, hogy nappal, utcára fegyverrel menj ki, vagy pitbull-al? Vagy mivan?
Mert most hogy járok egy hétre (ezen a héten) kocsival melóba, a sünök mindenreggelhajnali 5!!!! kor ott ülnek a 110-ről 90-re lassító tábla után a 2/A-n 3 méterrel, és alszanak a lézer mellett... Az ilyenek miért nem járőrben vannak, és basztatják a roki helyen parkoló tetveket, meg figyelnek a nyugdíjasra, hogy ne rabolják le fényes nappal?[ Szerkesztve ]
-
Dr.Zoo
őstag
válasz bitpork #21521 üzenetére
Valami töményet, Bro...
Sajnálom, de (ezt csak zárójelben) "örülni kell", hogy nagyobb bajuk nem lett....
Sajna itt tartunk, hogy már nem elég a megélhetési bűnözés, az emberek annyira csórók, hogy kaját kelljen lopniuk...a többi verziót most nem fejteném ki, pölö hogy lehet Mordorból valók, mert kivágnak.
[ Szerkesztve ]
-
bitpork
nagyúr
Na ma este alkoholt fogok inni.
-
Petyyyyy
addikt
válasz bitpork #21514 üzenetére
Bázz...nagyon remélem azért sikerül elcsípni őket mégis. Addig meg ezt nekik.
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
bitpork
nagyúr
Szegeden. A ket 80 eves oreg pakol a kocsiba amikor valakik ami a kezukbe fert elmartak mindent es az oregek nem til furge mozgasat kihasznalva elhuztak a picsaba. Nincs kamera nincs szemtanu...
-
bitpork
nagyúr
http://prohardver.hu/tema/szeged_es_kornyeke_adok-veszek-beszelgetek_2/hsz_49920-49920.html
Telnonrol vagyok. Ocstapasztalat. Idos rokon sehova egyedul mert fenyes nappal orulhet ha elve megussza.
-
Petyyyyy
addikt
válasz DeFranco #21507 üzenetére
Könnyezek.
szerk: Jó étvágyat mindenkinek!
Felfedezést tette. Már korábban rájöttem, hogy ha bekapcsolom a cicergőket (tényleg azok) az asztalon és teljesen letekerem a hangerőt, akkor is hallom valamelyik rádió csatorna műsorát, pedig semmilyen lejátszó nem megy. Pár perce megtaláltam a forrást végre! Jó 15 méterrel odébb egy másik irodában épp jó ebédhez szól a nóta és azt hallom én is. Kicsit fura, fogalmam sincs hogy lehet ez.[ Szerkesztve ]
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
DeFranco
nagyúr
okszigén okszigén okszigén okszigén okszigén okszigén okszigén okszigén okszigén okszigén okszigén okszigén okszigén okszigén okszigén okszigén okszigén okszigén okszigén okszigén okszigén okszigén okszigén okszigén okszigén okszigén okszigén
[ Szerkesztve ]
-
-
Szólista
senior tag
Tud valaki tonertöltőt Zuglóban vagy a környékén,ahol 1nap alatt kész is?A Tescoban levő toneressel van valakinek tapasztalata?
Samsung ML1610 lézernyomtatóMelack az énekescsaj nem rossz
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok normális. Na és?!
-
Melack
veterán
válasz DeFranco #21501 üzenetére
Én mostanában reggelente ezzel indítok. Japánban 13. életév felett már nem pedofília a dolog
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest