Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tajcsi
őstag
Filmajánló?
más: tudtok ilyen idióta, ehhez hasonló filmeket, amikhez van angol felirat? Szeretmék egy kicsit british english-ezni...
MAXIMUS VI Extreme, Z87-WS, 3970X és sok más fimomság nálam...
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Speeedfire #1997 üzenetére
Voltál már személyesen Postán? Én már voltam párszor, és igen: darabonként árulják.
⭐ Stella
-
macko20
őstag
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Speeedfire #1993 üzenetére
Postán lehet kapni 3 vagy 4 féle méretű dobozt. A csomag feladásnál szokták árulni.
⭐ Stella
-
Speeedfire
félisten
Köszi srácok, pont ilyesmi helyekre másztam be, de mindenhonnan elhordták már. Nem ti voltatok?
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
Agostino
addikt
válasz Mercutio_ #1991 üzenetére
nekem egy kistescoban tettek félre vagy három tucatot. még örültek is nekem, plusz mindennek finom pogi illata volt, mert hogy azokban a dobozokban szállították a sütni való finomságokat : )
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Mercutio_
félisten
válasz Speeedfire #1988 üzenetére
Bármelyik spar/cba/egyéb boltban szépen kérsz és ingyen adnak, valamint a postákon is lehet szabvány dobozokat venni, de az szerintem pénzkidobás.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
macko20
őstag
Furi lesz de a keleti postán még dobozt is árulnak....
Villanyszerelés is ! Üdv.:m20
-
Tim82
félisten
Beballagsz egy nemzeti dohányboltba és megkérdezed, van-e felesleges dobozuk, amit neked adnának. Egészen nagy méretű dobozaik is szoktak lenni.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Speeedfire
félisten
7. kerületben lehet valahol karton dobozt venni? Bementem 4 boltba is, de nem volt egyikben sem...
Szeretnék 2 csomagot feladni postán.Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
őstag
Üdv mindenkinek
Eladó:
új AMD FM2 5600K négymagos proci (ATI HD7560 VGA-val) + új MSI FM2-A55M-P33 alaplap , 1 év garancia = 38000 Ft.
Kis ízelítő hogy mit tud ez a konfiguráció játékok terén, a prociba integrált VGA-val [link]
--------------------------------------
- AMD FX-4100 - 17000 Ft
- AMD FX-6100 - 21000 Ft
- AMD FX-8120 - 28000 Ft
- AMD FX-8320 - 35000 Ft
- AMD FX-8350 - 42000 FtIgény esetén lappal is.
--------------------------------------DELL Latitude D630
-Processzor: Intel Core2 Duo T7250
-Merevlemez: 80 Gb SATA
-Memoria: 1 Gb DDR2
-Beépített Wifi, kártyaolvasó
-DVD-író
-Magyar billentyűzet
-PCMCIA aljzat
-D-Sub kimenet LCD-TV-hez vagy monitorhoz
-Magnézium ház , BlueTooth,,LAN, Vista matrica
-eredeti,jó aksivalÁra: 45000 Ft (+3000 Ft-ért eredeti DELL dokkoló DVI kimenettel és 5 USB porttal)
-------------------------------------------------------
HP 6910pProcesszor: Intel Core2 Duo T7100
Merevlemez: 80 Gb SATA
Memoria: 1 Gb DDR2
Beépített Wifi,BlueTooth , kártyaolvasó ,LAN
DVD-író , 14 colos kijelző , ujjlenyomatolvasó
Angol billentyűzet,ajándék billentyűzetmatrica
D-Sub kimenet
Vista matrica
gyenge aksiÁra: 43.000 Ft
---------------------------------------------
Lenovo T410 (ÚJ! 1 év gar) + ajándék eredeti Dokkoló !-négymagos Intel Core i5 processzor
-4 Gb DDR3 RAM
-250 Gb winchester
-14" LED kijelző
-DVD író
-WIFI
-BlueTooth ,LAN
-újjlenyomatolvasó
-magnézium ház
-billentyűzet-megvilágítás
-kártyaolvasó
-FireWire 1394
-PCMCIA aljzat
-D-Sub monitor kimenet
-HDMI kimenetÁra: 115.000 Ft
Minden gép garanciás. Igény esetén több RAM-al , nagyobb vinyóval , stb.
Érdeklődni priviben !1151,AM4,1366,2011, - Lapok,procik,vinyók,tápok,vga-k -akciósan. - 70-2340239
-
macko20
őstag
válasz blasko92 #1978 üzenetére
Én náluk szoktam vágatni: Innotern Kft
#1980) radi8tor1 ha találsz írd meg nekem is ,légyszi..
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
Sziasztok!
Tud nekem valaki ajánlani olyan helyet, ahol vásárolhatok különböző vastagságú gumi lapokat? Szintezésre kellene, ahol fontos, hogy tapadjon is a felület.
10x10 cm méretű kellene mondjuk 2, 3 és 5 mm vastagsággal.
Az sem árt, ha nem a büdös fajtából van.[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
blasko92
őstag
Sziasztok!
Nincs valakinek eladó 3-4mm vastag plexije? Egy kb. 40x40cm-es darab kellene feketében, vagy átlátszóban.
-
PHM
addikt
Üdv!
A belvárosban, vagy környékén nem tud valaki olyan helyet,
ahol pingpongozni lehet?Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
-
-
Magnum_
nagyúr
-
DeFranco
nagyúr
19" 1280x1024 S-PVA monitort keresek, legyen olcsó és hibátlan.
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
-
Melack
veterán
Nincs valakinek 1Gb-os microSD kártyája? Még ma átvenném Pesten.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
werszomjas
addikt
Megbízható, igényesen dolgozó redőnyöst keresek Budapesten, 16 m2 lenne a munka.
Olyan érdekel, akivel már van valakinek személyes pozitív tapasztalat és nyugodt szívvel ajánlaná.
[ Szerkesztve ]
üdv
-
radi8tor
MODERÁTOR
Sziasztok!Eladósorba került Lian Li PC-Q18 ezüst színű mini-ITX házam.
Az ára nagyon kedvező: 20000 Ft
Bolti ára: 46000 FtÁtvehető személyesen III. kerületben a Flórián térnél.[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
Magnum_
nagyúr
E52 has been sold
I humbly and respectfully decline™
-
Dermesztő
aktív tag
Àtmennék ha nem nyomnám az ágyat lázasan.Egy horonyba kell a rugò végét betenni, utána felhúzni. Ráakasztod a redőny felhuzò kötelet, utána ősszeszereled, a dobozkát. Ha nem forditvava tetted a rugòt vissza, akkor nem ugrik szét, feltekeri a madzagot, és ellen is fog tartani. Vagyis felhuzva a helyén marad a redöny. Én nyáron csináltam, kb 10 perces munka.
Pü.-re illik válaszolni ! :)
-
cekkk
veterán
Tudnátok mondani a 4-6 vonalán redőnyös boltot ahol automatát lehet venni, sikeresen kiment a rugó a mienkben, felhúzni meg én nem tudom
-
Mercutio_
félisten
-
Magnum_
nagyúr
velem mindenki jól jár
btw a 2.1 tényleg jó, de most annyira rápörögtem, hogy karácsony körül tervezek valami kis komolyabbat, akár olyat, ami ilyen dokkoló is egyben, csak nem iphone/ipo csatlakozóval, hanem microUSB-vel, ha létezik ilyen, bár a tuti olyan lenne, amin mindkettő van (mert a csajom iphone-os), bár az bármikor változhat, h a csajom
mert az uj tellámat (Lumia 820) elég jó áron vettem és tervezek is vele egy jó darabig, elkezdtem vele építkezni, hálószekrényre dokkoló, autóba ilyen tapados gumiakármit, hogy ne csúszkáljon, rendes microSD kari stb...
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
válasz Mercutio_ #1954 üzenetére
ez gyorsan megy, ha minden jól megy, elvileg este 7.30 körül jönnek is érte... inkább raktam volna ki 12k-ért...
jaja, azaz, Ti merre mentek?
egyébként a f@szom ebbe a bp.-i munkakeresésbe.. mostanában voltam jó pár interjún, de nem akarnak összejönni... pedig a bérigényem se magas... már
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
Francba, pedig már nagyon megörültem, hogy egy értelmes mobilra lecserélhetem emberi áron azt a vackot
Saint_: Dining guide-os étteremcucc? Arra mi is megyünk valahova
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Magnum_
nagyúr
Ezzel vagyunk meg igy.. Foleg, h holnap etteremhetes eventre van,foglalasom.. Mikor lesz,mat november???Ha nem,igy lenne, én se adnám,el, de azt hiszem, a vételár feléért megpróbálok Loni szombaton egy 6310est back up telefonnak
[ Szerkesztve ]
-
Melack
veterán
válasz Magnum_ #1951 üzenetére
Nem veszek telefont, nem veszek telefont... ez de k. nehéz... wáááá.
Köszönöm, de nincs most rá lehetőség. Van egyéb hely is, ahová tenni kell a pénzt.
(#1953) Saint_ : Milyen backup telefon kell? Mert van egy elfekvő Samsung GT-E1080 Telenoros, amiről cikket is írtam Meg egy Vodás Motorola L6. A piskóta Alcatel meg nagyon tré, az ax gyereknek dobálni
[ Szerkesztve ]
-
Melack
veterán
-
Mercutio_
félisten
válasz Magnum_ #1948 üzenetére
Fel lehet okosítani, hogy menjen T-s simmel is, vagy ez nem megoldható?
Asszony nem akar okostelót és kellene neki valami a szutyok C1-01 helyettEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Magnum_
nagyúr
Kell valakinek nagyon olcson egy Telenor függő, arany színű Nokia E52? Apám telefonja volt, par hete lecserélte, csak a töltőt adta hozza, telenoros kartya hiányában tesztelni nem tudom, igy kvazi alkatrésznek eladó szep állapotban (makulátlan kijelző, par használati,nyom csak, egyebkent vegig tokban,hordott.)
az ara alku nelkul 6,500ft, XIII. Kerületben átadom.
-
Mercutio_
félisten
válasz macilaci78 #1945 üzenetére
IKEA, régebben a móricz környékén volt egy konyhabútor "alkatrészeket" árusító üzlet, nem tudom most is megvan-e még
-
GabN73
addikt
válasz macilaci78 #1945 üzenetére
Kisebb vállalkozásoknál, akik konyhabútorokat csinálnak. Általában van "bemutatóterem" is.
Google pedig segít címet keresni -
macilaci78
nagyúr
Hol lehet konyhaszekrényre fogantyút megnézni, megfogni, megszagolni nagy választékban? Praktiker, Obi megvolt már.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
blasko92
őstag
"Hogyan szerezhetsz állást 3 hónap vagy még rövidebb idő alatt?"
Úgy, ahogy én pályakezdőként Ahova tudtam, elküldtem egy valós önéletrajzot, volt ahova kétszer is, akit tudtam felhívtam, ahova tudtam bementem, és lám sikerült.
Aki arra lusta, hogy maga keressen magának melót, az a melóra még lustább.
Akinek nem inge, az ne vegye magára -
tajcsi
őstag
Igen. Voltam pl a mult heten a streamnet-nel allasinterjun. Hiszem, hogy van nehany apro hiba az oneletrajzban, mert ahogy olvasgatom a neten, hogy miket tanacsonak a gerilla modszerben, bizony sose gondoltam volna ra, de mar joparszor atirtam az oneletrajzom. Call center? Meresz otlet lenne
Azt azert meg kell hagyni, hogy egy emberre nincs vagy csak nagyon keves olyan hirdetes jut, ami 100%-bn illik az adott szakmai tapasztalatahoz. Es itt jon a problema, mert szerintem a HR-esek ezt azonnal kiszurik es aztan mar hiaba. Ha pedig fullentesz, az ugyis kiderul az allasinterjun. Ilyet nem szoktam, mert nem szeretem rabolni masok idejet, az enyemet meg nem akarok vesztegetni...
-
LÁZ
addikt
HAF 932 továbbra is keresi gazdáját...
ezen a 7végén ajándék usb-s hangfallal
esetleg HTC One X is, 32gigás, független for szél
[ Szerkesztve ]
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
cekkk
veterán
Akkor ha van diploma meg tapasztalat is, akkor minek adod be ilyen lehúzós cégekhez?
Vagy a szakmádba tudsz elhelyezkedni, vagy a jó horvát tudásoddal ilyen call centeres munka, bár a kérdés az, hogy ez mennyire illene hozzád, és tudnád-e csinálni.
A GDF az Gábor Dénes Főiskola lenne?
[ Szerkesztve ]
-
tajcsi
őstag
GDF-t fejeztem 2009-ben, m.menedzser szakon, van tapasztalatop világmultinál ráadásül külföldön, nemzeti IPA projetk tapasztalat, sales manageri-i tapasztalat, 4 év.
Angol megy, német alap, horvát folyékony. Előbb azt hittem a diploma kevés...talán...hangsúlyozom, talán- vannak mérnök ismerőseim, gépész, elektro-, processengineer stb, akinek van munkája az olyan, hogy mentsmeguram, de többségüknek nincs...MAXIMUS VI Extreme, Z87-WS, 3970X és sok más fimomság nálam...
-
cekkk
veterán
Megkérdezhetem, hogy mi a foglalkozásod/szakmád/diplomád?
Én úgy vettem észre, ha jól tudod és tapasztalatod is van a foglalkozásodban, akkor jó eséllyel pályázol, ha pedig van egy jó diplomád de kevés tapasztalat(mint nekem, kezdő infósként aki nem szeret programozni), akkor is egész jó eséllyel hívnak be interjúra.
De ha semmihez nem értesz és csak ilyenekkel próbálkozol az úgy is kifog derülni.Ismerősöm aki a lh systemsnél dolgozik, egész magas pozícióban, ő mondta ha napi 10 CV-t elküldök és havi 3-4 válaszjön akkor örüljek kezdőként
Másik varátom, aki java programozó, kb nem érdekli a CV és a többi "hr-es marhaság", de van neki 5+ év tapasztalata, behívták szinten mindenhova ahova beadta, többsége mind nagy multi. -
tajcsi
őstag
Garantálom, hogy a Gerilla Önéletrajz és Álláskeresési Módszerekkel 3 hónapon belül találsz állást. Ha mégsem így történne, vagy nem azt kaptad, amit szerettél volna, akkor csak küldd vissza a csomagot a vásárlástól számított egy éven belül, és én maradéktalanul visszafizetem a pénzed. Nem kérek magyarázkodást, bizonygatást, csak megköszönöm, hogy adtál egy esélyt a Gerilla Önéletrajznak, visszatérítem a csomag árát, és barátokként válunk el.
Ezt irják. A kérdés, ez mennyire támadható jogilag.
-
Dermesztő
aktív tag
Nem hiszek a mesékben már.
Ha kérnéd az lenne hogy nem tettél meg mindent, és mossák kezüket. stb.
Hárítanának csak. Más nem lenne.
De a többiek szépen kifejtették a fenti sorokban.
nekem meg most nincs időm regényt írni, meg ahhoz túl fáradt is vagyok márPü.-re illik válaszolni ! :)
-
macilaci78
nagyúr
Lehet, ők maguk fognak bejelenteni havi 1 órára, majd próbaidőn belül felmondanak indoklás nélkül.
Miről van szó? Felkínáltak Neked egy alkalmazotti munkaviszonyt. Ha nem fogadod el, mossák kezüket. Ha elfogadod, azt az 1000Ft-ot odaadják Neked, leadózzák, stb és a munkatörvény szerint ki is rúgnak.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Mercutio_
félisten
Valszeg az emberek tetemes része nem kéri vissza a pénzt így megéri neki az a marketing fogás.
A másik lehetőség, hogy bemutatja neked, hogy nem tettél meg mindent amit javasolt, esetleg nem éltél a konzultációs lehetőséggel - mintha remlene, hogy vagy személyes vagy mail formában van - esetleg meg se próbáltál alacsonyabb szintű melót, vagy irreálisak voltak az elvárásaid.Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
Keress rá a neten, okosban elérhető, és semmi nagy viálgmegváltást nem tartalmaz, illetve, ha feliratkozol a srác ingyenes - erősen önfényező - hirlevelére ott is az anyag nagyrészét bullshitbe csomagolva megkapod.
A tippek egy része magától értetődő, másik része csak kreatív dolgokkal foglalkozó szakmáknál alkalmazható, és vannak olyan tippek amit inkább MLM-es, mosóporügynökös jellegűek, és akár károsak is lehetnek az álláskeresőre nézve.
-
tomcsi23
veterán
90 perces írható CD valakinél?
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
tajcsi
őstag
Újpest környéki kolléga van itt?
-
tajcsi
őstag
Természetesen. Ha már ekkora szemétláda vagyok, hogy megkérdezés nélkül elvettem a papírzsákot..na jó, lehet egy igen kedves és értékes darab volt, az eszmei értéke meg szerintem felbecsülhetetlen ugyebár...
-
Tim82
félisten
válasz DeFranco #1916 üzenetére
Reménykedsz, hogy friss modellt kapsz vissza, hármat is, a lerobbant 2006-os modelled helyett?
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Melack
veterán
Minden bántás nélkül mellékelj még 4-5 másfajta darabot, hátha azok is kellenek neki....
Más: nagyméretű öltöny kell valakinek? Nem dizájner darab, csak gondoltam, mielőtt máshová felteszem, megkérdezem. En 190cm vagyok, anno 95-105kg között voltam, mikor készült.
-
DeFranco
nagyúr
-
tajcsi
őstag
válasz Magnum_ #1914 üzenetére
http://www.gerillaoneletrajz.hu/gerilla-oneletrajz-trening/ ez lenne az.
szatyor: van, három darab, de sajnos nem olyan ami kell. Ezért még keresek hátha les zolyan ami nekem kell, de ami megvan, azokat is el fogom küldeni természetesen.
-
tajcsi
őstag
Mi a véleményetek a gerilla önéletrajz módszerről?
-
Mercutio_
félisten
Tovább durvul a cottonfield story
http://m.index.hu/gazdasag/2013/10/09/kivonul_a_cottonfield_magyarorszagrol/Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Melack
veterán
-
Mr. Elliot
senior tag
Sziasztok!
Megbízható angol tanárt tudtok ajánlani? Fontos, hogy budapesti legyen.
Köszönöm.
-
Mercutio_
félisten
Későn értem haza, csak pár régi képet találtam, priviben átdobom, holnap ha időben itthon leszek lövök a zárt szekrényekről is (azok mélyebbek, mint a nyitott könyvesek, meg akkor a rendes színe is látszik majd)
A növény neve: Diffenbachia (Buzogányvirág) azt mindenhol leírják, hogy a nedve mérgező, azt viszont így gyorsan rákeresve sehol nem látom, hogy megemlítenék a maró hatást is
-
macko20
őstag
válasz macilaci78 #1901 üzenetére
Nézd meg az Árwill-be ott van a ale mellett
-
macilaci78
nagyúr
-
Melack
veterán
válasz macilaci78 #1901 üzenetére
Nah igen, a kis ágy előnye, hogy közelebb hozza egymáshoz az embereket. Meg erre még lehet normális "egybetakarót" venni.
-
macilaci78
nagyúr
Emberek! Olyan fali aljzatot keresek fehér színben, amibe telefont (RJ11) és UTP-t (RJ45) is tudok dugni egyszerre. Mindezt szeretném az Allee környékén megvenni hétköznap 18 óra után, vagy hétvégén bármikor. Webshop is jó nekem.
Ágy: én 4 éve csináltattam magamnak egy 140×200-as franciaágyat (erre volt hely), fasza Dormeo ortopéd kemény matraccal. Igazán szerettem azt az ágyat, Szegeden kallódik. Felköltöztem Páromhoz, itt egy 160-as van még keményebb matraccal. Ő 180-asat akart, kipróbáltunk szalonban egyet egymás mellett fekve, hát, nagyon messze voltam Tőle, így beadta a derekát a 160-asba.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Autós topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- eFootball
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest