Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Egy korszak vége
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- New Game Blitz - 2024
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Impressa
őstag
válasz DeFranco #3598 üzenetére
"swingerpartyt csinált a frissen beszerzett laposokból és töltőkből" szép kis kavalkád lehet.
Ok, várni fogom a kérdésedet ezzel kapcsolatban.A hőfok-kérdés részemről is passz, de ha minél alacsonyabb, annál jobb. (milyen diplomatikus voltam )
Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032
-
DeFranco
nagyúr
válasz Impressa #3597 üzenetére
Olajat sejtettem, ez a legjobb a célra tudtommal a cél-kenőanyagokon kívül.
Még egy terhelésre várható procihő-értéket mondjatok már nekem ha tudtok, aztán majd ránézek kis izzasztás után is.
Hozzád amúgy lesz kérdésem lehet-e keverni a laptoptöltőket egymás között témakörben, csak fel kell túrnom a fotókat hozzá... feleségem + családja swingerpartyt csinált a frissen beszerzett laposokból és töltőkből (3 féle Fujitsu egy éven belüli szerzet mindegyik, majd mutatom a fotókat a töltőkkel, természetesen az adatok nem egyeznek)
[ Szerkesztve ]
-
Impressa
őstag
válasz DeFranco #3592 üzenetére
Baja nem lesz a tengelynek a varrógépolajtól: Én ma az egyik noti ventilátortengelyét kentem meg teflon alapú kenőanyaggal, és máris jobb lett. A procit sem rontottad el, ahogy Radi is írja. Látom a hőfokok is rendben vannak, no problem.
-
DeFranco
nagyúr
válasz radi8tor #3593 üzenetére
AM3-as
így néz ki a felállás:
a négyzet a kupak, a kör a borda felfekvő felülete
kenhettem volna a négyzet kilógó sarkaira, csak minek, ott már csak a lamellák éleivel találkozik maximum, a hőátadó felülettel nem
ezért kentem a bordára (a körre)
LGA2011-nél mi változik? nagyobb a felület, azért kell több?
Amúgy nem borsó-szemet, hanem bors-szemet írtam, kb. egy bors-szemnyi volt.
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
válasz Impressa #3591 üzenetére
Ha lenne zégergyűrű, akkor nem lenne probléma, de nincs, se gyűrű se dugó, egy darab műanyagból van az egész.
Ilyen volt a procihűtő ventije is (stock AMD Athlon II X2), azon sem volt semmi nyílás, de azt simán lehúztam erőből, mert az pótolható. Ez a sapphire hűtés viszont már nehezebben, inkább hagytam úgy... persze így utólag kiderült, hogy az egész gépben csak az cicereg, a többi tök halk, csak szélzaja van, az is leginkább csak a tápnak (FSP).
Amúgy varrógépolajjal olajoztam, kapott két cseppet a tengely, meg két cseppet a zégergyűrűs fészek ventilátoronként. Délben kezdtem, most végeztem, atomjaira szedtem a gépet, most minden patika.
Nyugtassatok meg, hogy pasztából a lehető legvékonyabb réteg is elég... a procira már nem maradt, csak egy borsszemnyi, azt azért elterítettem a bordán, de tényleg leheletvékony. Nem kell a teljes kupakot fednie a gríznek, csak ami érintkezik a bordával, ugye? (A procisapka szögletes, a hűtő érintkező felülete kerek)
[ Szerkesztve ]
-
Impressa
őstag
válasz macilaci78 #3589 üzenetére
(#3588) DeFranco ventilátorról leszeded a fóliát, és alatta ott lesz egy műagyag vagy fém "zégergyűrűt" azt lepattintod, és ki tudod venni a ventilátort. Olajozásra nem lesz szükséged.
-
macilaci78
nagyúr
válasz DeFranco #3588 üzenetére
Van rá precíziós célszerszám pedig.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
DeFranco
nagyúr
Eh... nekiálltam szétszedni-kitakarítani a gépet, pasztákat cserélni (3 éve nem volt, az összerakás óta paszta cserélve), ventiket olajozni, stb. Cél a gyári pormentes, szutyokmentes állapot minden egyes alkatrészen, "olyan mint amikor a dobozból kivettem" jelleggel.
Még a HDD-t ki sem szedtem, és még a szétszedés fázisnál tartok 3 óra munka után, de már kicsit unom
Azt nem tudja valaki, hogy a sapphire radeon 5670 [link] ventijét hogy kell szétszedni? Nyílás-kupak nincs rajta, hogy onnan oldjak seger-gyűrűt vagy ilyesmit...
[ Szerkesztve ]
-
werszomjas
addikt
-
bitpork
nagyúr
A mai termés - sajnos a sült libamáj lilahágymávál hamarabb elfogyott mint a fotó eszembe jutott vón
10 napig pácolt marha és tarja, kuprisali, meg ződsali , pirított hagymával.Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Tim82
félisten
-
Magnum_
nagyúr
Srácok! need help.
valami ilyesmi felvasalható feliratokat keresek polókra. magaát a polót megtaláltam eayen, d csak a minta kellene, amit én magam vasalok fel. mindenféle keywordot probáltam, de kizártnak tartom, hogy az ebayen ne találjam meg, csak magát a polót. tudnátok sgyteni, hogyan keresek rá? :-)
I humbly and respectfully decline™
-
rushty
őstag
JEGY és JEGY
Halihó! Tömegközlekedsz a napokban? Nincs még annyi jegyed, amennyi szükséges az utadhoz?
/12.31-ig felhasználandó/ érvényes menetjegyeimtől szabadíts meg kérlek, átadásra kínálom win-win alapon.
Írj privát üzit! Előre is köszi!Revolut meghívó pü-ben
-
LÁZ
addikt
öcsém átiratná upc-s net + tv elöfizetését, mivel füreden abban a házban pont nincs szolgáltatás, ahova költöztek, igy felesleges, mivel azonban akárhova vihetö, ahol van szolgáltatás, igy itt is érdekes lehet.
természetesen az átiratást fizetik, illetve az átírás utáni elsö hónapot is.
pontos csomaginfo később.
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
DeFranco
nagyúr
válasz radi8tor #3574 üzenetére
Az aprós átlagár (nem a hirdetési, hanem a vételi) a piaci ár tartsuk tisztán a fogalmakat. Almát az almával.
Amúgy ez a cucc történetesen 0 kilométeres bontatlan-sértetlen csomagolásmatricás, teljes értékű garanciás darab volt szállítlevéllel garipapírral mindennel.
És nem bolti, hanem piaci áron (ár alatt) lett hirdetve.
Ha rossz lett volna az ár, nem lett volna 12 óra alatt 3 érdeklődő. Egy upolást nem ért meg a hirdetés.
-
DeFranco
nagyúr
-
Mercutio_
félisten
-
Melack
veterán
Valakinek eladó 8Gbos pendrive van?
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
-
DeFranco
nagyúr
válasz tomcsi23 #3557 üzenetére
Gondolkodtam már rajta, hogy felveszem, de szerintem tök bénán gyorsítok, és nincs kedvem annyira széttaposni a váltót meg a motort, csak azért, hogy felcsaphassam az asztallapra az e-péniszemet. Mindenesetre nem sokszor mentem még hármasban 120-szal ez előtt...
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
válasz Magnum_ #3554 üzenetére
Mérete: S ropikollekció de legalább őszinte
@tomcsi23: Abony-Újszász között megcsinálták a 4-es utat keresztező dűlőt, olyan 0-100-akat csináltam rajta, hogy ihaj... féltem is kicsit, hogy kikönyököl a hajtókar
@más: na, sül vacsira apóséknál egy kis levezető budapest bélszín forralt borral, már kettőt látok, holnap utazás haza, és felkészülés a busójárás 2.0-ra...
[ Szerkesztve ]
-
tomcsi23
veterán
válasz bitpork #3553 üzenetére
Aztán melyik nap lesz az?
Vazze, jó kis menet volt eddig, minden napra jutott egy másfél óra kocsikázás. Mondjuk kicsit meg is hajtottam a taligát Üllő meg Lacháza között hátul, ill. vissza, a zasszony most különösen engedékeny volt a g-erőkkel - persze magához mérten - egész élveztem.
Most anyóséknál burkoltam uzsira töltött káposztát, aztán meg réteses mákot. Ki bír neki ellenállni?
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
Magnum_
nagyúr
Érdekel valakit egy új H&M fekete ing szürke szegéllyel? Karira kaptam, de nem jó. Mérete S. 3.000Ft az ing, odaadnám féláron, visszacserélni nem tudom blokk hiányában...
-
GabN73
addikt
Végre ma véget ér a kajálós időszak...
"Utolsó vacsora" -
Magnum_
nagyúr
melókereséssel hogy állsz amúgy? én annyira berágtam, hogy lesz-ami-lesz alapon febr 1.-el felállok...
JA vegyétek meg okos áron ma/holnap a Lumia 820-at, mert csajom (bitpork kevéért ) i4-esét használom már tegnap óta.
és végre Bp-en... már megy a mosógép (elfogyott a fehérítő és az öblítő, bravó), de a cuccok elpakolva.. annyival jobb itthon.. én is itthon akarok maradni jövőre.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Melack
veterán
Én már ott elvesztettem a fonalat, hogy a szatyrot ugyanolyannal kell pótolni. Az autós történet meg, nah, az sem volt egyszerű.
(#3546) Mercutio_ : popcornt elő, sört mellé, és estig el lesz vele
(#3547) radi8tor1: annak volt vége?
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
Melack: kezdem tisztelni, nagyon kitartó.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
DeFranco
nagyúr
válasz radi8tor #3532 üzenetére
Ha hirdetni akarod 60k ha el is akarod adni akkor 50. Akkor korbeneztunk, nem volt tan egy sem hirdetve, amikor mentek akkor 60k korul voltak hirdetve, ami alkuval 55k, cserebe nem kell a kutyanak sem, mert az uj bolt netto ara majdnem ennyi, es akkor boltbol vetted. Afat elszamolni meg mindenki tud ha akar. Inkabb adtuk olyan aron amiert el is viszik. Hidd el 55-ert hirdethettuk volna hetekig.
-
Melack
veterán
Valakinek ócó Win8 van?
-
DeFranco
nagyúr
válasz DeFranco #3218 üzenetére
Feltettem az iPodot 25k-ért, 24 órán belül jött 3 jelentkező, 72 órán belül 5 vagy 6, az első érdeklődő kérdés alku és fotók nélkül kp-ra elvitte, házhoz jött...
Kár, hogy nem az én zsebemet vastagítja ez a pénz sem Kollégám nyert mede8er 800-át is 12 órán belül adtuk el 50k-ért vagy mennyiért...
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
Hát... nálunk is nagyon demózás van, már nagyon időszerű lenne, meg igény is vón' rá, de valahogy nem merem még meglépni... nem baj, jön egy babás pár az ünnepek alatt, majd megnézem, hogy milyen is ez a gyerektéma... most 3 hónapos, 2 hónaposan nem győzött meg, az biztos...
-
Melack
veterán
Ha párom és a nagyszülők mellett én is hozzáférek, akkor kiélvezem valahogy a helyzetet
(#3529) DeFranco: azt hiszem mi kicsit fiatalabbak vagyunk, mint Ti (33 vagy, ha jól emlékszem). Én 5 éve még azt se hittem volna, hogy valaha férj leszek, nem hogy apa... Aztán nézd meg. Most ott tartok. Lehet téged nem "győz meg" egy 2 hónapos, mert még nem tudsz vele beszélgetni. Próbáld ki egy 2 évessel, hátha. (jó értelemben)
[ Szerkesztve ]
-
Melack
veterán
válasz DeFranco #3525 üzenetére
Kb mostantól van valós alapom a házas- és anyósos vicceket magaménak érezni
Azt tudom, hogy innentől máshogy lesznek a dolgok. De Jr nem fog sírni, majd szépen kér.
Én már annak is örülök, ha nyugodtan tudok velük időt tölteni. Az fix, hogy Jr-t nyugodtan lehet majd nagyszülőkre bízni.
[ Szerkesztve ]
-
Melack
veterán
válasz bitpork #3523 üzenetére
Melack Sr igyekszik diplomatikus úton megoldani a konfliktust Muffin nem menő, inkább linzer. Halászlét meg csak én eszek, párom és családja nem nagyon.
Én nem szeretném őket vasvillával távol tartani - kapnak majd sok sok fotóEx-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Mercutio_
félisten
Akkor hasonló mint nálunk, csak itt az egyik szülő helyben van a rokonok meg...
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
Jöjjenek ők, vagy ha nagyjából egy irányban vannak a kozelebbihez megy mindenki
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
-
Mercutio_
félisten
válasz bitpork #3517 üzenetére
Ilyenkor jó, hogy az én rokonságom 280+ km-re, asszonyé 320+-ra így csak anyósékat kell letudni (ttegnap megvolt) aztán 2 ünnep közt valamikor 1 este beugrik az a néhány barát akikkel évek óta ilyenkor találkozunk és ennyi, ja meg persze a szilveszter ami "társaságban az igazi"
-
bitpork
nagyúr
Ok és tényleg jó h nem mozdulok ki. Az a baj h a szülők egyik oldalon 80+, a másikon meg most érik el a 70-t. Plusz már senki nem vezet rajtam kívül. Na jó wanabee sógor de az a ...khm...roncshalom inkább álljon, mert ha az unokahúgomnak baja esik, még a dns-ét is kiirtom a földről a családfájáról nem is beszélve.
DeFranco: legyen elég h öregebb vagyok Nem sokkal de soha nem érsz utol
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
föccer
nagyúr
válasz PhoenixK #3514 üzenetére
Ha valaki meg megsértődik, az csak a saját szegénységi bizonyítványa. Az egész évben kb ennyi szabim van. Ez idő alatt is be kell mennem 1 nap, de ilyenkor tényleg hagyjanak békén.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
DeFranco
nagyúr
válasz bitpork #3512 üzenetére
Mé' hány éves vagy Betmen? Negyven vagy hetven?
Én 21-én indultam, 22-én zsülinap, 23-án utazás II. sz. helyszínre, 24-én szenteste, 25-én vissza I. helyszínre, ott 3. sz vacsora, majd 26-én 4. sz. ebéd, és 27-én az 5. sz. afterparty ebéd után lehet hazamenni...
..ahol 28-án vendégeket fogadunk, 30-án vendégségbe megyünk, és még van egy fogadási opciónk ismeretlen időponttal...
szóval zajlik az élet itt is, de én élvezem.
@GabN73: nem vagyok nagy koktélos, nekem a best of mindig is a tesco vodka-tesco-narancs alapanyagolból és vízből készült vodkanarancs marad, de a g-t-t már tényleg régen ittam. Ha koktél, akkor caipirinha, ha van itthon cachaca (jellemzően van) de most azt nemkőne... de lehet mégis az lesz...
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Ugyanez ba... izé húzott fel engem is!
Már jó előre mindenki örül, hogy ünnepek, hosszú szabadság és pihenés és ha már úgyis ráértek, gyertek el látogatni, meg ugorjatok be ide is...
De hétfőn melóban kipihenhetem végre magam!@föccer: Ezzel csak annyi a bajom, hogy egy utálatos dolog az, hogy neked van igazad!
[ Szerkesztve ]
"Önérzetem van, de hülye azért nem vagyok!"
-
föccer
nagyúr
Én ezt egy huszárvágással elintéztem. Nem megyek sehová. Ha valaki el akar jönni, azt szívesen látom. Aki küld boldogat sms-t, annak válaszolok, de senki másnak nem írok.
Arrivederci.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
bitpork
nagyúr
válasz DeFranco #3501 üzenetére
33...na jó akkor ettől a pillanattól csak magázhatsz
Nekünk a karácsony eddig abból állt h rokontó rokonig rohantunk. És holnap is ez lesz...komolyan mondom hogy lassan a karácsony már nem a szeretet és béka (!) ünnepe lesz hanem a kötelességekéNe csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Mercutio_
félisten
válasz DeFranco #3499 üzenetére
Kölcsönözzetek pár jó filmet, inkább mint a TV "műsor" ismerősök idén nem kapták meg a szokott helyet, ahol nagy társaság jön össze, így a csapat fele lesz háznál összetrombitálva, kicsit tartok is tőle, 1-2 arc egy nagy teremben még elmegy, de egy nappaliban....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest