Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mutogatni való hater díszpinty
-
-
-
-
Hello,
IKEA-zásra és postázásra lehúzhatok valakit? Persze nem ingyen.
-
Hello,
Valakit megkérhetek egy kis IKEA-zásra? (Egy csahoz való perlátort kéne az ügyfélszolgálaton kunyizni, és elpostázni, ez nem nagy cumó, és persze ki is fizetem a macerát is )
-
válasz radi8tor #124187 üzenetére
Az se most volt. A 16, 18,19,20V-os tápok is lazán működtek mindennel, s 16V-osból alig volt (Compaq-hoz is láttam még). Meg azért az is 15 éve volt...
Nekem az van, hogy van pár gyári Lenovo tápom, meg sok-sok Sony dugós Fujitsu, stb 19V/3,x A-es, és egy rakás átalakítóm Sony dugóról Lenovo, Dell, HP dugókra, és Lenovo kerek/lapos/USB-C között kb. minden irányra. Működik, minden mindennel megy, és ezek nem drága átalakítók
BTW DEll tápból is voltak azért eltérő teljesítményűek, szóval abból sem tök mindegy, mit mihez. De mindenesetre az mellettük szól, hogy viszonylag állandó a csati.
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz tboy93 #124181 üzenetére
Lenovo is csinál ilyeneket. 45W töltővel akku nélkül alapórajel.
Ha mobile workstation, akkor a Lenovo sem tölt akármiről, csak a 100+W-os töltőivel. A Precision is WS kategória, ha jól emlékszem.@radi8tor : Azért a Dell csatijai is változtak, csak nem olyan gyakran, mint másoké Viszont a tápfesz maradt 20V körül.
[ Szerkesztve ]
-
Ha valakinek kell valami innen, szombaton el tudom vinni
(Leharcolt telefon, mini PCIE wifi, i7-4700MQ proci, webkamera, és lesz egy ősi Samsung fényképezőgép is.)[ Szerkesztve ]
-
-
-
válasz Mr.Csizmás #124079 üzenetére
Nemt'om az miért nem felelt meg asszonynak.
De azért is oda kell gurulni.[ Szerkesztve ]
-
-
-
Hello,
Van-e, aki bevállal (megfelelő díjazásért) IKEA-ból cuccok összeszedését és elhozását?Mutogatni való hater díszpinty
-
-
Hello,
Az itt látható cuccaim közül ha valami kell valakinek, az átvehető BP-n 29-én
-
Nya akkor!
Jövő héten vihető lesz egy Samsung J5 2017 Duos. Két SIM-es. Doboz, töltő, gyári SIM tű, stb. Fóliás kijelző. Mármint azért fóliás, mert a törött kijelző helyett újat kapott, amit nem sikerült szépen felrakni (a szemét kisz kínaiak nem gyártanak a gyárihoz méretpontos LCD-t), de azon kívül, hogy randa a ragasztás a kijelző mellett, semmi gondja. Gyári szoftver van rajta.
24 ezer leszen. Pesten át tudom majd adni.[ Szerkesztve ]
-
Hello,
A HA-n hirdetett cuccaim jövő héten Budapesten is átvehetőek.
Ezen kívül lesz még egy teljesen új, bontatlan bitkészlet, különlegesebb csavarhúzófejekkel (ilyen Y, meg security torx, hasonlók, amik egy normáls csavarhúzókészletben nem szoktak lenni), és egy Samsung J5 2016 nyomott áron (csak az még nincs kész).[ Szerkesztve ]
-
Nálam másfél darab Lenovo/IBM Thinkpad R61 fog bontódni. T8100 proci, egy jó 15,4" LCD (kompletten burkolattal), hűtő (zörög), két ház (egy kevésbé szép és egy ronda), egy B/G PCIE wifi, két rossz alaplap, egy 512MB-s RAM van, meg apróságok melléjük.
[ Szerkesztve ]
-
-
Hello,
Ki az a jóember, aki hajlandó lenne nekem 1db IKEA-s plüsst összeszedni az egyik áruházban, és valamilyen formában elpostázni? Megfelelő pénzért persze.
Ujjbáb kéne, 1db., de online rendelésnél nem lehet választani, milyet kérsz... :SKöszielőreis
[ Szerkesztve ]
-
Keresek Samsung Galaxy Trend2 Lite telót. Hibás is jöhet, csak független legyen, vagy Vodás.
-
-
Keresek kis kapacitású SSD-ket (8-16-32GB). Postát fizetem.
-
válasz Petyyyyy #111851 üzenetére
Amíg a városok között olyan a tömegközlekedés, amilyen, addig kell... Én sem szeretek városban autózni, ha nem muszáj, de egy anyámhoz-nagyszülők-vissza oda, ahol lakok kört nem is lehet egy hétvége alatt normálisan lenyomni a jelenlegi buszmenetrenddel.
-
Keresek Acer Aspire 3050 laptophoz hőcsöves hűtőt.
-
Hello,
Van valakinek IKEA görgős széke vagy ruhaállványa? Milyen csapméretűek a görgői?
Köszi
[ Szerkesztve ]
-
-
-
válasz macilaci78 #106493 üzenetére
Valóban, ez megfontolás tárgya kell legyen, nem lehet csak úgy elslendriánkodni.
-
-
SATA winyót keresek, pesti átvétellel, továbbra is.
@föccer : Az az agynak olyan, mint egy atomtámadás
[ Szerkesztve ]
-
Még mindig keresek SATA winyót. Inkább kisebbet, mint nagyobbat.
-
-
Keresnék asztali SATA winyót, bármekkora méretben (de inkább kisebbet, ilyen 80-120GB), óccóé'.
Töéletes működés a feltétel. Privátban jöhetnek az ajánlatok Budapesti személyes átvételról lenne szó, nem nekem lesz.[ Szerkesztve ]
-
Hello,
Megfelelő díjazásért cserébe tudna valaki segíteni egy IKEA termék megvételével és postázásával?
(Marha nagy óráról van szó.)
Igazából a posta sem feltétel, ha valaki elhozza Fehérvárig, az is jó.Mutogatni való hater díszpinty
-
-
válasz Bjørgersson #3266 üzenetére
Volt olyan cikkem is, amihez azt használtam, és onnan is eltűntek egy idő után. Mondjuk amikor ez készült, akkor nem is volt még PH képfeltöltő Ha lesz időm elővakarni a képeket, lehet felteszem még egyszer.
[ Szerkesztve ]
-
válasz DeFranco #3262 üzenetére
Ha pull and play, akkor semmi gond, csak könnyebb az életed. Adsz neki olajat oda, ahol elforog, és csókolom.
A Zafír ventije meg passz, abból hogy ott alinken mi van, semmi nem derül ki. Én a golyóscsapágyas ventiket nem tudom szétszedni, de azok nem is gyakran döglenek. De ha nem golyóscsapágyas, akkor csak annyi szétszedni, ami a cikkben volt.
Amúgy nem nagyon szokott meglepi lenni. Porvédő dugó ki az aljáról, műanyaggyűrű lefeszeget a tengelyről, széthúz, pucol, olaj. A tengelyt tartó persely tetején szokott összegyűlni mocsok, azt érdemes kivakarni.
Hogy milyen csapágyas, azt én sem tudom Azt sem, hogy honnan derül ki
[ Szerkesztve ]
-
válasz DeFranco #3260 üzenetére
Itt egy leírás
Képek nem tudom, mennyire vannak már fent, belefáradtam, hogy mindig újra feltegyem. A linkeken fent van még a képek közül pár, illetve annyira nem bonyolult, hogy ha leveszed a matricát, ne tudnád a szöveg alapján megoldani.[ Szerkesztve ]
-
Keresnék pesti ismerős részére
- kisméretű laptopot (Fujitsu S7010-7110-7020 mérete, 14,1", 13" körül)
- 10" kapacitív tabletet, használható sebességűt
- Netbookot (nem hátrány, ha win7 megy rajta...)A legjobb a netbook lenne. Akkus üzemidő nem lényeges, de a keret 20 ezer,, max. 25... Nem baj, ha egyben van, de karcok, ilyesmi, belefér.
-
- Netbookot (nem hátrány, ha win7 megy rajta...)A legjobb a netbook lenne. Akkus üzemidő nem lényeges, de a keret 20 ezer,, max. 25... Nem baj, ha egyben van, de karcok, ilyesmi, belefér.
-
Hello!
@hirdetés téma : Hát nem tudom, még mindig itt a legkevesebb a fogalmatlan hülye, át meg sosem akartak verni... Egy Apródban sokkal kevésbé bízok, mint a HA-ban.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Nagy kérdés. Jár-e valaki Budapest és Fehérvár között a közeljövőben?
Ikeából kéne levinni, megfelelő díjazásért, egy 160cm*40cm*5cm 11kg csomagot, barátnőmnek
A MÁV sajnos nem mondta biztosra, hogy nem dobnak le vele a vonatról... :S
Köszi, ha valaki tud segíteni!Mutogatni való hater díszpinty
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AGM H Max - faék strapakivitelben
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Háztartási gépek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest