- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- votlage71: Kábel menedzsment
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
-
LOGOUT
A Borderlands: The Pre-Sequel! a Borderlands sorozat harmadik része, ami időben az első és a második rész között játszódik. A játékot 2014. április 9-én jelentették be hivatalosan (két nappal a megjelenésével kapcsolat információk kiszivárgása után), majd végül 2014. október 14-én jelent meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
Nekem olyan bugom volt mozgásra egyszer,hogy egy fagyasztás után "úgymaradtam",szintén csak restart segitett.
Viccesek egyébként a beragadó,hanggal,stb.megmaradó elektromos sugarak is,elektromos hordó/ a quazar generál ilyeneket elég gyakran,sebezni nem sebez,de ottmarad,és a hangja is hallatszik,pedig se a hordó/gránát,se az ellenfél már sehol.
Még ezeket kidebuggolni se volt idejük ezeknek.Pedig látszik,hogy a mapot összerakták,ez mindigis igaz volt a BL-re,a helyek kidolgozva,bug nélkül,csk épp sokszor küldi nem vitt aztán sok helyre...nagy területeken jár az ember talán 1x,ellenfél is van,stb,mégis haszontalan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Pentax DSLR topic
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- 3D nyomtatás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hardcore café
- További aktív témák...
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest