Új hozzászólás Aktív témák

• BandiHUN

veterán

válasz mad1 #3655 üzenetére

szerintem is,bár a zombi túl nyomasztó,"élettelen",olyan felesleges vergődés már,azt max 2x érdemes végigtolni,először ugye ahogy sikerül,aztán szerintem érdemes rutinnal,4 óra alatt megvan,full kivégezni.
    De kevés a bountyja,túl sok a potya mászkálás,és nekem nagyon hiányzik valami npc-élet belőle,vagy te,van a doki,vannak a zombik,ennyi.
    Pedig lehetett volna valami "emberi" település még,pár védőjellegű kalanddal,olyan New Heaven szerű kivitel,középen pár ház,stb,körben zombitanyák,ilyesmi.
    De a kalandnak a doki megölésén kívül már nincs tétje,mindenki halott és ez gáz.A többi részén a játéknak mindenfelé vannak emberek,stb,itt kihalt az egész.
    Killing Floor is jó,sok map van ám hozzá gyártott is :)De az mégsem kalandjáték,hanem csak sima lövölde,én ezért is vettem most akciósan Fallout New Vegas-t,ami jó egyébként meg minden,de a Borderhez képest irtó lassú tempójú szerintem,sok a duma,séta,alig fejlődik az ember,mondhatni ha nem lenne megnézős a terep,unalmas.Gondolom beindul majd pár szint múlva,nem nagy poén radioaktív patkányokat+szúnyogokat vadászni "dugóspuskával".De amúgy tetszik,jobban,mint a fallout3 sima.

Új hozzászólás Aktív témák