- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
szerintem is,bár a zombi túl nyomasztó,"élettelen",olyan felesleges vergődés már,azt max 2x érdemes végigtolni,először ugye ahogy sikerül,aztán szerintem érdemes rutinnal,4 óra alatt megvan,full kivégezni.
De kevés a bountyja,túl sok a potya mászkálás,és nekem nagyon hiányzik valami npc-élet belőle,vagy te,van a doki,vannak a zombik,ennyi.
Pedig lehetett volna valami "emberi" település még,pár védőjellegű kalanddal,olyan New Heaven szerű kivitel,középen pár ház,stb,körben zombitanyák,ilyesmi.
De a kalandnak a doki megölésén kívül már nincs tétje,mindenki halott és ez gáz.A többi részén a játéknak mindenfelé vannak emberek,stb,itt kihalt az egész.
Killing Floor is jó,sok map van ám hozzá gyártott is
De az mégsem kalandjáték,hanem csak sima lövölde,én ezért is vettem most akciósan Fallout New Vegas-t,ami jó egyébként meg minden,de a Borderhez képest irtó lassú tempójú szerintem,sok a duma,séta,alig fejlődik az ember,mondhatni ha nem lenne megnézős a terep,unalmas.Gondolom beindul majd pár szint múlva,nem nagy poén radioaktív patkányokat+szúnyogokat vadászni "dugóspuskával".De amúgy tetszik,jobban,mint a fallout3 sima.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen NAS-t vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mini-ITX
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Elektromos cigaretta 🔞
- bambano: Bambanő háza tája
- További aktív témák...
- Gigabyte GA-E350N WIN8 (Rev. 1.0) használt alaplap integrált CPU-val
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Gamer PC I5 12400F, RTX3050 OC 8 GB, 16GB DDR4. 1 TB SSD
- LG 27MP60G 27" IPS FHD monitor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4460, 100% Akkumulátor
- 127db TV/Monitor Bazár (Samsung, LG, Philips, Sony)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De az mégsem kalandjáték,hanem csak sima lövölde,én ezért is vettem most akciósan Fallout New Vegas-t,ami jó egyébként meg minden,de a Borderhez képest irtó lassú tempójú szerintem,sok a duma,séta,alig fejlődik az ember,mondhatni ha nem lenne megnézős a terep,unalmas.Gondolom beindul majd pár szint múlva,nem nagy poén radioaktív patkányokat+szúnyogokat vadászni "dugóspuskával".De amúgy tetszik,jobban,mint a fallout3 sima.