Új hozzászólás Aktív témák

• BandiHUN

veterán

válasz mad1 #3657 üzenetére

Na ja.Ez is egy elég összetett világ.A bajom csak az,hogy az ember sztorit szeretne,főleg ha gyakorlottabb,nem pöcsölni...Szóval tekerném a "filmet",ha lehetne,de ellene van,hogy nem halad még a 2.szint se benne,ráadásul hülye dolog,ami még nem tetszik,hogy végig kell beszéltetni benne akkoris mindenkit,ha a megfelelő kérdésemre már megkaptam a választ...úgymond nem érdekelne minden városlakó nemi élete,de ki kell vallatni mindenkit,mert hiába említenek helyeket,embereket,csak a konkrét kérdés-válasznál jelenik meg az adott hely/személy,és ez gáz.
    valakitől hallasz valamit,de még mondjuk 2 helyen kell faggatózni,hogy oda is mehess és ez már a micsodámon jön ki.
    Az oktató rész is kötelező,mert aki oktat,az is ad infót+küldözget....Nem gondolnak a nem kezdő emberekre.
    A Borderben ezértis jó,hogy az ember csinálja,halad,ígyis el lehet tökölni az első helyszínen is vagy 2-3 órát,ha csinálja a bountykat,de ott legalább van látszatja...Nomeg van ellenfél.
    A Falloutban eddig ott találtam ölnivalót,ahol kellett is,az is vagy épületben szoba vagy egy pár méteres terület,és nagyon hiányzik a Border "szabadsága",hogy úgymond ha nem érdekel kaland,akkoris sétálgat-lövöldözget az ember.
    MMO-kat meg hagyjuk...csak pénztemető,túlbonyolítva,99.9%-ban pénzért extra cuccokkal,amik nélkül te esélytelen vagy ilyenek ellen,stb,millió órányi unalmas fejlesztés,mástól függés...évek alatt maxolná ki magát az ember,de bele van kényszerítve a társas mókába,pvp szerón szopatnak a nagyobbak/pénzesebbek,stbstb.A Borderben csak opció a többjátékos+nem hagy le az ellenfél,ha egy nap véletlen nem mész játszani...Nem szabad MMO-ba kezdeni szerintem,rosszabb,mint az ivás,és ha ilyen prémiumos(mind az valamennyire) extra szolgáltatást ad,vagy "csicska" leszel örökre,vagy viszi a pénzt,mint a szerencsejáték...

Új hozzászólás Aktív témák